Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i New York

Sjåførens alder: 26–65
to. 20.6.
to. 27.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i New York i New York

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

467 kr - 1 086 kr

Alle biltyper

569 kr - 1 629 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i New York i New York på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 467 kr per dag. 467 kr per dag er 35 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 713 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i New York. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Budget i New York i New York på, er i mars. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 676 kr per dag. 676 kr per dag er 40 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 127 kr for en leiebil av type Stor hos Budget i New York. Enda mars kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Budget i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i New York i New York på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 569 kr per dag. 569 kr per dag er 28 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 795 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i New York. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

994 kr/dag

12 jul.–16 jul.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

1 020 kr/dag

14 jul.–16 jul.
Audi A3

Budget sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

6,3
Ok
1 vurdering8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,1

Value

6,4

Informasjon om leierbiler fra Budget i New York

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i New York i juli?

Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i New York i juli, ligger på 515 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 980 kr per dag i juli, eller i gjennomsnitt 6 860 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist juli, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Budget et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

Det finnes 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass. Adressen til dette Budget-utleiestedet, er Building 305 Federal Circle.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i New York?

Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i New York. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i New York i juli?

Med en gjennomsnittspris på 889 kr/dag, er det å leie biler av typen SUV hos Budget i New York i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i New York for så lite som 515 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen SUV sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i New York?

Den billigste biltypen som Budget tilbyr i New York, er Medium som har en gjennomsnittspris pris på 810 kr per dag. 810 kr per dag er 17 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Budget, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 24 % av momondo-brukere som leide en leiebil i New York hos Budget, valgte Medium på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i New York?

Budget har 8 utleiesteder i New York. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Building 305 Federal Circle (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 50 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Budget i New York benyttet seg av utleiesedet med adressen Building 305 Federal Circle.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra biler sist?

Priser for New York fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 129 tilbydere å velge mellom fra New York biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i New York?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert New York. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i New York?

Når du leier en bil i New York, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 20.6.
12:00
to. 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York

Populære leiebiltyper i New York