Leiebiler fra Budget i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i New York

New York, NY, USA
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Budget sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
7 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,6

Informasjon om leierbiler fra Budget i New York

 • Er det trygt å leie en bil hos Budget i New York under COVID-19-pandemien?

  Budget sine utleiesteder i New York har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Budget gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i New York:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i New York i November?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Budget i New York i November, ligger på 382 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Budget er mer opp mot 809 kr per dag i November, eller i gjennomsnitt 5 665 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist November, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Budget et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass. Adressen til dette Budget-utleiestedet, er Building 305 Federal Circle.

 • Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i New York?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Budget i New York. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Budget avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i New York i November?

  Med en gjennomsnittspris på 998 kr/dag, er det å leie biler av typen Stor hos Budget i New York i løpet av November det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Budget i New York for så lite som 364 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Stor sist November.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i New York?

  Den billigste biltypen som Budget tilbyr i New York, er Medium som har en gjennomsnittspris pris på 622 kr per dag. 622 kr per dag er 47 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Budget, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 10 % av momondo-brukere som leide en leiebil i New York hos Budget, valgte Medium på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Budget i New York?

  Budget har 7 utleiesteder i New York. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Building 305 Federal Circle (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 48 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Budget i New York benyttet seg av utleiesedet med adressen Building 305 Federal Circle.