Leiebiler fra Dollar i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i New York

New York, NY, USA
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Dollar i New York i New York

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

453 kr - 2 052 kr

Alle biltyper

545 kr - 1 277 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i New York i New York på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 453 kr per dag. 453 kr per dag er 46 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 836 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Dollar i New York. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i New York, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Dollar i New York i New York på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 553 kr per dag. 553 kr per dag er 25 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 733 kr for en leiebil av type Stor hos Dollar i New York. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Dollar i New York, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Dollar i New York i New York på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 482 kr per dag. 482 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 775 kr for en leiebil av type SUV hos Dollar i New York. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Dollar i New York, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen SUV hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,8

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,2

Informasjon om leierbiler fra Dollar i New York

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i New York under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Dollar i New York under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Dollar har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i New York i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 743 kr per dag for å leie en bil hos Dollar i New York. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i New York hos Dollar, var 538 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Dollar i New York koste i gjennomsnitt 5 200 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Dollar et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

  Ja, Dollar har 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass som som er å finne på følgende adresse: Building 318 Federal Circle.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i New York?

  Ja, du kan avbestille din Dollar leiebilreservasjon hos New York uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Dollar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i New York i Januar?

  Den mest populære bilen å leie hos Dollar i New York i løpet av Januar, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 695 kr per dag for leiebiler av typen SUV i Januar, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 552 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i New York?

  Med en gjennomsnittpris på 616 kr per dag, er en leiebil av typen Medium hos Dollar i New York det billigste leiebilalternativet. 26 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i New York hos Dollar, valgte å bestille en Medium for å spare penger. 616 kr per dag for en Medium er også 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Dollar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i New York?

  Dollar har 6 utleiesteder i New York. Utleiestedet deres på 263 West 52nd Street er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 30% av brukerne våre som så etter leiebil hos Dollar i New York valgt å leie bil via Dollar sitt utleiested på 263 West 52nd Street.


Leiebiler fra Dollar i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Dollar i andre populære byer i USA, f.eks. Orlando og Honolulu