Hoteller i New York i NY

Finn tilbud på 1 943 hoteller i New York i NY

New York, NY, USA
5. aug. — 6. aug.2
New York, NY, USA
fr. 5.8.
lø. 6.8.

De beste hotellene i New York

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i New York
Pris
kr710
kr5896
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i New York

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i New York

Pris

1 537 kr–4 066 kr

BILLIGSTE BYDEL I NEW YORKEast Harlem40 % billigereHoteller i East Harlem er de billigste i New York med en gjennomsnittspris på kun 1 537 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NEW YORKBattery Park City37 % dyrereBattery Park City har de dyreste hotellene i New York med rom med en gjennomsnittspris på 4 066 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NEW YORKManhattan89 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Manhattan enn noen andre land i New York

Ting å gjøre i New York


Hoteller i populære bydeler i New York

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i New York, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i New York

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i New York
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
48 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

1 278 kr–4 173 kr

Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
37 301 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
15 118 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i New York

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i New York

Laveste hotellpris

477 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

1 Hotel Central Park

Hoteller i nærheten av flyplassen

557

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i New York funnet siste 7 dager er 477 kr/natten. Denne prisen fås hos The Wagner Hotel, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos 1 Hotel Central Park, det mest populære 5-stjerners hotellet i New York(8,5/10 rating - basert på 570 anmeldelser).
Det er er 557 hoteller i New York i nærheten av New York John F Kennedy. TWA Hotel At JFK Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i New York. Gjennomsnittprisen for 7 dager i New York siste uken er 20 138 kr.

New York reisetips

Det kan være dyrt å feriere i New York, men på momondo finner du de laveste prisene. Vil du bo billig på Manhattan, kan du bo på blant annet World Hotel som ligger kort vei fra mange populære attraksjoner. Her kan du bo for litt over 600 kr. per natt. Ønsker du hotell 3-stjerners hotell kan dette bestilles fra kr. 800 per natt. 4-stjerners hoteller begynner fra litt over 1000 kr. per natt. Det finnes utallige overnattingssteder, så du finner helt sikkert det du ønsker blant alle valgmulighetene på momondo.

Det er rimelig å kjøre taxi i New York, så dette kan være et godt alternativ når du vil komme deg rundt i denne store byen. Det er også lurt å ta undergrunnsbanen, det er både rimelig og en opplevelse i seg selv. Da opplever du byen på lokalt vis, og du har mulighet til å komme deg hvor enn du vil. Du kan også reise med tog og buss i denne storbyen. Du kan kjøpe billetter til buss med kontanter når du går ombord. Til metro kan du kjøpe billetter på automater på metrostasjonene. Det kan lønne seg å kjøpe et MetroCard som du kjøper på metrostasjonen og så fyller på med reisepenger når du trenger det. Du kan også kjøpe MetroCard i kiosker og butikker. Dette kortet kan også brukes når du tar buss.

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i New York, men det er lurt å sjekke dette før du bestiller. Det kan være 18-års aldersgrense eller høyere noen steder.

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet når du bestiller hotell i New York på nett. Andre lar deg heller betale depositum og betale oppholdet ved utsjekking. Dette kan du sjekke ved å kontakte ditt hotell.

I følge informasjon fra blant annet FBI, er New York den tryggeste storbyen i USA. Avhengig av hvilke nabolag og områder du planlegger å besøke, er det lurt å undersøke om det er områder du helst bør unngå. Som i alle andre storbyer er det smart å ta forhåndsregler og passe ekstra godt på verdisaker i store folkemengder. Du bør også utøve normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger adapter for å bruke medbrakt elektronisk utstyr i New York. Dette er lurt å kjøpe før avreise så du er sikker på å få ladet telefonen. Der brukes det 2- og 3-hulls stikkontakt, 110V og 60Hz.

Det er vanlig å gi tips i New York. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplevde god service. Er du passe fornøyd, kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du gi mellom 10% og 20% i tips.


Hvor mye koster et hotell i New York per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i New York med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 778 kr

Gjennomsnittlig 2 622 kr

Dyrest 6 223 kr

Finn hoteller med 4 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i New York

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i New York
Finn hosteller i New York

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i New York

Disse hotellene i New York har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i New York

Ta turen til det store eplet! New York er en av verdens mest spennende byer, og her har du utallige valgmuligheter når du skal bestille hotell. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du en rekke ulike hoteller i forskjellig prisklasser og i det området som passer deg best.

Når man snakker om å reise til New York er det ofte fokus på Manhattan, men det går også an å legge turen til noen av de andre bydelene. Velg mellom de fem bydelene Brooklyn, Queens, Staten Island, eller Manhattan når du bestiller hotell i New York. Er du på utkikk etter et hotell i New York som har gåavstand til shoppingmuligheter, kan du se etter hoteller i Midtown. Her kan du besøke severdigheter som Empire State Building, Times Square, Rockefeller Center eller gå tur i Central Park.

Vil du bo i et hipt område der flere kjente stjerner har bodd, kan du bestille hotell i nabolaget Tribeca eller Soho. Området har blitt et kult kunstnernabolag, og her finner du trendy butikker, kule spisesteder og barer.

For deg som vil bo utenfor Manhattan, men fortsatt sentralt, kan du bestille hotell i The Bronx. Her finner du koselige restauranter, dyrepark, botansik hage, og Yankee Stadium. Dette er det perfekte nabolaget for deg som vil se en Yankee-kamp under oppholdet.

Vil du bo i et virkelig kult nabolag, kan du bestille hotell i Brooklyn. Bor du for eksempel i Williamsburg er du i nærheten av bydelens kule, små gallerier, scener, barer og restauranter. Bor du i Williamsburg er du i nærheten av en rekke grønne parker, og for de øl-interesserte kan man besøke Brooklyn Brewery. Ønsker du å bo i Brooklyn med tilgang til svømmebasseng kan du sjekke inn på Sheraton Brooklyn New York Hotel.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i New York

New York er en storby med stor S! Her er det skyskrapere, og fullt av mennesker, utallige severdigheter og mye morsomt å oppleve. Du kan oppleve alt fra små, hippe utesteder til luksuriøse hoteller og restauranter. Det anbefales å sjekke ut noen av de mindre gatene og småstedene, så får du en autentisk opplevelse av storbyen. New York er en smeltedigel med attraksjoner som parker, verdenskjente skyskrapere, museer og restauranter i toppklasse.

I New York er det noe for alle og enhver. Enten du vil shoppe, få med deg noe av verdens mest kjente kunst, dra på konserter og se verdenskjente stjerner, eller bare gå rundt og titte på mennesker, så er denne byen for deg. Sammenlign hotelltilbud på momondo, så finner du overnattingssted som passer reisen din. Denne byen er perfekt å reise til uansett årstid, om vinteren kan du leie skøyter på Rockefeller Center og handle alle julegavene dine. Mens om våren kan du se blomstene spire i Central Park. Reiser du hit om sommeren kan du nyte god mat og drikke på kule roof-top barer.

New York er en asfaltjungel, men byen kan også tilby grønne oaser flere steder. Små parker ligger spredt omkring byen, og midt på Manhattan finner du verdenskjente Central Park. Rundt Manhattan renner Hudson-elven, og du kan dra på båttur og se byen fra vannet om du ønsker det.


Informasjon om opphold i New York

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i New York

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 7 netter i New York.

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 649 kr per natt ved bestilling av hotell i New York. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i New York. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 49 %.

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i New York. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i New York kan koste deg 988 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 1 661 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i New York.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Manhattan, Harlem, Chinatown og Chelsea når de skal besøke New York.

Gjennomsnittstemperautren i New York i løpet av august ligger på ca. 25 °C, noe som gjør dette til en perfekt tid for å ha det moro og oppleve noe nytt utendørs ved populære attraksjoner i området.

Det er 200 ferieboliger i New York, hvor Sonder at The Nash er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i New York.

Det flere 180 vandrehjem i New York hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Hotel Pennsylvania er det mest populære vandrehjemmet i New York for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i New York.


momondos favoritthoteller i New York

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i New York
Fitzpatrick Manhattan Hotel

Fitzpatrick Manhattan Hotel

687 Lexington Avenue, New York, NY, United States

8,3
2 238 kr
The Washington

The Washington

8 Albany Street, New York, NY, United States

8,0
1 917 kr
The Carvi Hotel New York Ascend Hotel Collection

The Carvi Hotel New York Ascend Hotel Collection

152 East 55th Street, New York, NY, United States

7,3
2 218 kr
Hilton Garden Inn New York Times Square South

Hilton Garden Inn New York Times Square South

326 West 37th Street, New York, NY, United States

8,3
2 160 kr
Hyatt Place New York Midtown South

Hyatt Place New York Midtown South

52 West 36th Street, New York, NY, United States

8,2
2 442 kr

New York Inn Hotel

765 8th Avenue, New York, NY, United States

29 244 kr
The Park Ave North

The Park Ave North

65 East 129th Street, New York, NY, United States

7,6
1 362 kr
Hampton Inn New York - 35th Street - Empire State Building

Hampton Inn New York - 35th Street - Empire State Building

59 West 35th Street, New York, NY, United States

8,3
2 286 kr
Best Western Premier Empire State Hotel

Best Western Premier Empire State Hotel

16 E 30th Street, New York, NY, United States

8,1
1 985 kr
Night Hotel Broadway

Night Hotel Broadway

215 West 94th Street, New York, NY, United States

6,0
1 479 kr
Incentra Home Chelsea

Incentra Home Chelsea

305 West 29th Street, New York, NY, United States

6,7
1 313 kr

Start planleggingen av reisen til New York


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i New York og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i New York.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.