Hoteller i New York

Hoteller i New York i NY

Finn tilbud på 1 362 hoteller i New York i NY

New York, NY, USA
5. Mar — 6. Mar2
Thu 29.2.
Mon 4.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i New York

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i New York
Pris
kr1242
kr8014
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i New York

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i New York

Pris

1 552 kr–2 981 kr

BILLIGSTE BYDEL I NEW YORKKips Bay32 % billigereHoteller i Kips Bay er de billigste i New York med en gjennomsnittspris på kun 1 552 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NEW YORKHell's Kitchen24 % dyrereHell's Kitchen har de dyreste hotellene i New York med rom med en gjennomsnittspris på 2 981 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NEW YORKManhattan87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Manhattan enn noen andre land i New York

Ting å gjøre i New York


Hoteller i populære bydeler i New York

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i New York, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i New York

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i New York
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
32 %forventet prisnedgang
56 %forventet prisøkning

Pris

2 785 kr–9 287 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 728 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 682 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i New York på er: 1-2 stjerne, 82 dag før. 3 stjerne, 90 dag før. 4-5 stjerne, 12 dag før.

1-2 stjerne

1 295 kr–1 896 kr

3 stjerne

1 874 kr–3 043 kr

4-5 stjerne

2 812 kr–3 823 kr


Nyttig informasjon om hoteller i New York

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i New York

Laveste hotellpris

505 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

7846

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i New York funnet siste 7 dager er 505 kr/natten. Denne prisen fås hos Hi New York City - Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental New York Times Square, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i New York(8,1/10 rating - basert på 2 076 anmeldelser).
Det er er 7 846 hoteller i New York i nærheten av New York John F Kennedy. TWA Hotel At JFK Airport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i New York. Gjennomsnittprisen for 7 dager i New York siste uken er 25 821 kr.

New York reisetips

Hvordan bor man billig i New York?

Det kan være dyrt å feriere i New York, men på momondo finner du de laveste prisene. Vil du bo billig på Manhattan, kan du bo på blant annet World Hotel som ligger kort vei fra mange populære attraksjoner. Her kan du bo for litt over 600 kr. per natt. Ønsker du hotell 3-stjerners hotell kan dette bestilles fra kr. 800 per natt. 4-stjerners hoteller begynner fra litt over 1000 kr. per natt. Det finnes utallige overnattingssteder, så du finner helt sikkert det du ønsker blant alle valgmulighetene på momondo.

Hvordan kommer man seg rundt i New York?

Det er rimelig å kjøre taxi i New York, så dette kan være et godt alternativ når du vil komme deg rundt i denne store byen. Det er også lurt å ta undergrunnsbanen, det er både rimelig og en opplevelse i seg selv. Da opplever du byen på lokalt vis, og du har mulighet til å komme deg hvor enn du vil. Du kan også reise med tog og buss i denne storbyen. Du kan kjøpe billetter til buss med kontanter når du går ombord. Til metro kan du kjøpe billetter på automater på metrostasjonene. Det kan lønne seg å kjøpe et MetroCard som du kjøper på metrostasjonen og så fyller på med reisepenger når du trenger det. Du kan også kjøpe MetroCard i kiosker og butikker. Dette kortet kan også brukes når du tar buss.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i New York?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i New York, men det er lurt å sjekke dette før du bestiller. Det kan være 18-års aldersgrense eller høyere noen steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i New York?

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet når du bestiller hotell i New York på nett. Andre lar deg heller betale depositum og betale oppholdet ved utsjekking. Dette kan du sjekke ved å kontakte ditt hotell.

Hvor trygt er det i New York?

I følge informasjon fra blant annet FBI, er New York den tryggeste storbyen i USA. Avhengig av hvilke nabolag og områder du planlegger å besøke, er det lurt å undersøke om det er områder du helst bør unngå. Som i alle andre storbyer er det smart å ta forhåndsregler og passe ekstra godt på verdisaker i store folkemengder. Du bør også utøve normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i New York?

Du trenger adapter for å bruke medbrakt elektronisk utstyr i New York. Dette er lurt å kjøpe før avreise så du er sikker på å få ladet telefonen. Der brukes det 2- og 3-hulls stikkontakt, 110V og 60Hz.

Hvor mye bør man gi i tips i New York?

Det er vanlig å gi tips i New York. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplevde god service. Er du passe fornøyd, kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du gi mellom 10% og 20% i tips.


Hvor mye koster et hotell i New York per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i New York med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 2 403 kr

Gjennomsnittlig 4 837 kr

Dyrest 8 700 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i New York

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i New York
Finn hosteller i New York

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i New York

Disse hotellene i New York har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i New York

Ta turen til det store eplet! New York er en av verdens mest spennende byer, og her har du utallige valgmuligheter når du skal bestille hotell. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du en rekke ulike hoteller i forskjellig prisklasser og i det området som passer deg best.

Når man snakker om å reise til New York er det ofte fokus på Manhattan, men det går også an å legge turen til noen av de andre bydelene. Velg mellom de fem bydelene Brooklyn, Queens, Staten Island, eller Manhattan når du bestiller hotell i New York. Er du på utkikk etter et hotell i New York som har gåavstand til shoppingmuligheter, kan du se etter hoteller i Midtown. Her kan du besøke severdigheter som Empire State Building, Times Square, Rockefeller Center eller gå tur i Central Park.

Vil du bo i et hipt område der flere kjente stjerner har bodd, kan du bestille hotell i nabolaget Tribeca eller Soho. Området har blitt et kult kunstnernabolag, og her finner du trendy butikker, kule spisesteder og barer.

For deg som vil bo utenfor Manhattan, men fortsatt sentralt, kan du bestille hotell i The Bronx. Her finner du koselige restauranter, dyrepark, botansik hage, og Yankee Stadium. Dette er det perfekte nabolaget for deg som vil se en Yankee-kamp under oppholdet.

Vil du bo i et virkelig kult nabolag, kan du bestille hotell i Brooklyn. Bor du for eksempel i Williamsburg er du i nærheten av bydelens kule, små gallerier, scener, barer og restauranter. Bor du i Williamsburg er du i nærheten av en rekke grønne parker, og for de øl-interesserte kan man besøke Brooklyn Brewery. Ønsker du å bo i Brooklyn med tilgang til svømmebasseng kan du sjekke inn på Sheraton Brooklyn New York Hotel.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i New York

Hva er byens særpreg?

New York er en storby med stor S! Her er det skyskrapere, og fullt av mennesker, utallige severdigheter og mye morsomt å oppleve. Du kan oppleve alt fra små, hippe utesteder til luksuriøse hoteller og restauranter. Det anbefales å sjekke ut noen av de mindre gatene og småstedene, så får du en autentisk opplevelse av storbyen. New York er en smeltedigel med attraksjoner som parker, verdenskjente skyskrapere, museer og restauranter i toppklasse.

Hva har New York å tilby?

I New York er det noe for alle og enhver. Enten du vil shoppe, få med deg noe av verdens mest kjente kunst, dra på konserter og se verdenskjente stjerner, eller bare gå rundt og titte på mennesker, så er denne byen for deg. Sammenlign hotelltilbud på momondo, så finner du overnattingssted som passer reisen din. Denne byen er perfekt å reise til uansett årstid, om vinteren kan du leie skøyter på Rockefeller Center og handle alle julegavene dine. Mens om våren kan du se blomstene spire i Central Park. Reiser du hit om sommeren kan du nyte god mat og drikke på kule roof-top barer.

Hvor grønn er byen?

New York er en asfaltjungel, men byen kan også tilby grønne oaser flere steder. Små parker ligger spredt omkring byen, og midt på Manhattan finner du verdenskjente Central Park. Rundt Manhattan renner Hudson-elven, og du kan dra på båttur og se byen fra vannet om du ønsker det.


Informasjon om opphold i New York

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i New York

Hvor mange dager tilbringer folk i New York?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 7 netter i New York.

Hvor mye koster et hotell i New York?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 5 371 kr per natt ved bestilling av hotell i New York. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i New York?

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i New York. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 33 %.

Hvilken dag er den billigste i New York?

lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i New York. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i New York?

Et luksushotell i New York kan ha en pris på 10 676 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i New York 5 371 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 61% % for et luksushotell.

Hvor i New York bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Manhattan, Harlem, Chinatown og Chelsea når de skal besøke New York.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i New York?

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (102 mm) gjør mars til en flott måned å utforske området omkring New York.

Har New York ferieboliger?

Det er 11 654 ferieboliger i New York, hvor The Nomad Suites er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i New York.

Har New York vandrehjem?

Det flere 87 vandrehjem i New York hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. Chelsea Cabins er det mest populære vandrehjemmet i New York for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i New York.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 5 427 tilbydere å velge mellom fra New York hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra hoteller sist?

Priser for New York fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i New York

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i New York

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i New York gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i New York og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i New York?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i New York.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York

Finn billig overnatting i New Yorks populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i New York
Thu 29.2.
Mon 4.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post