Hotell New York: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 6 378 hoteller i New York, New York

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i New York

Det er mange flotte hoteller i New York, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i New York

Times Square
Macy's Herald Square
Madison Square Garden

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Times Square?

momondo-brukere har anbefalt 12 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Times Square. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 843 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Times Square er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i New York som koster 1 777 kr.

Hoteller i nærheten av Times Square

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Macy's Herald Square?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området New York som ligger nærmest Macy's Herald Square, kan du forvente deg å måtte betale 1 906 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 906 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Macy's Herald Square. Hoteller i nærheten av Macy's Herald Square er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i New York som koster 1 777 kr.

Hoteller i nærheten av Macy's Herald Square

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Madison Square Garden?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Madison Square Garden, er 1 906 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Madison Square Garden er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Madison Square Garden er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i New York som koster 1 777 kr.

Hoteller i nærheten av Madison Square Garden

Finn billig overnatting i New Yorks populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i New York
Hoteller i Little Italy
Søk hoteller i Little Italy
Hoteller i Chinatown
Søk hoteller i Chinatown
Hoteller i Hell's Kitchen
Søk hoteller i Hell's Kitchen
Hoteller i Financial District
Søk hoteller i Financial District

Når bør du bestille hotell i New York

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i New York
Lavsesong
juni
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

52 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

52 %

forventet prisøkning

Pris
1 146 kr - 4 818 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

2 146 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

2 472 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i New York på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
1 019 kr - 1 103 kr
3 stjerne
1 645 kr - 1 921 kr
4-5 stjerne
2 297 kr - 2 589 kr

New York reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om New York

Hvordan bor man billig i New York?

Det kan være dyrt å feriere i New York, men på momondo finner du de laveste prisene. Vil du bo billig på Manhattan, kan du bo på blant annet World Hotel som ligger kort vei fra mange populære attraksjoner. Her kan du bo for litt over 600 kr. per natt. Ønsker du hotell 3-stjerners hotell kan dette bestilles fra kr. 800 per natt. 4-stjerners hoteller begynner fra litt over 1000 kr. per natt. Det finnes utallige overnattingssteder, så du finner helt sikkert det du ønsker blant alle valgmulighetene på momondo.

New York på budsjett

Det behøver ikke være dyrt å oppholde seg i New York. Dersom du ønsker å finne rimelige alternativer, kan det lønne seg å gå utenfor de store turistområdene slik som Times Square og andre populære områder for restaurantbesøk. Ta deg en tur innom en lokal deli og kjøp inn lunsj, så kan du sitte i Central Park og kose deg mens du ser på alle menneskene. Vil du oppleve attraksjoner som Frihetsgudinnen er det lurt å bestille billetter på forhånd. Du kan også velge de rimeligste alternativene, basert på hva du vil se. Det finnes billetter i ulike prisklasser.

Hvordan kommer man seg rundt i New York?

Det er rimelig å kjøre taxi i New York, så dette kan være et godt alternativ når du vil komme deg rundt i denne store byen. Det er også lurt å ta undergrunnsbanen, det er både rimelig og en opplevelse i seg selv. Da opplever du byen på lokalt vis, og du har mulighet til å komme deg hvor enn du vil. Du kan også reise med tog og buss i denne storbyen. Du kan kjøpe billetter til buss med kontanter når du går ombord. Til metro kan du kjøpe billetter på automater på metrostasjonene. Det kan lønne seg å kjøpe et MetroCard som du kjøper på metrostasjonen og så fyller på med reisepenger når du trenger det. Du kan også kjøpe MetroCard i kiosker og butikker. Dette kortet kan også brukes når du tar buss.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i New York?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i New York, men det er lurt å sjekke dette før du bestiller. Det kan være 18-års aldersgrense eller høyere noen steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i New York?

Noen hoteller krever at du betaler hele oppholdet når du bestiller hotell i New York på nett. Andre lar deg heller betale depositum og betale oppholdet ved utsjekking. Dette kan du sjekke ved å kontakte ditt hotell.

Hvor trygt er det i New York?

I følge informasjon fra blant annet FBI, er New York den tryggeste storbyen i USA. Avhengig av hvilke nabolag og områder du planlegger å besøke, er det lurt å undersøke om det er områder du helst bør unngå. Som i alle andre storbyer er det smart å ta forhåndsregler og passe ekstra godt på verdisaker i store folkemengder. Du bør også utøve normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i New York?

Du trenger adapter for å bruke medbrakt elektronisk utstyr i New York. Dette er lurt å kjøpe før avreise så du er sikker på å få ladet telefonen. Der brukes det 2- og 3-hulls stikkontakt, 110V og 60Hz.

Hvor mye bør man gi i tips i New York?

Det er vanlig å gi tips i New York. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplevde god service. Er du passe fornøyd, kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du gi mellom 10% og 20% i tips.


Hvor mye koster et hotell i New York per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i New York med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i New York

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i New York
Empire Hotel

Empire Hotel

7,8

73 kr

Vis hotelltilbud
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

7,7

259 kr

Vis hotelltilbud
Excelsior Hotel

Excelsior Hotel

8,4

195 kr

Vis hotelltilbud
Club Quarters Hotel, Wall Street

Club Quarters Hotel, Wall Street

7,9

282 kr

Vis hotelltilbud
The Watson Hotel

The Watson Hotel

7,7

204 kr

Vis hotelltilbud
Bowery Grand Hotel

Bowery Grand Hotel

4,9

326 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i New York

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i New York

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Excelsior Hotel

Excelsior Hotel

8,4

195 kr

Vis hotelltilbud
Salisbury Hotel

Salisbury Hotel

7,7

259 kr

Vis hotelltilbud
Empire Hotel

Empire Hotel

7,8

73 kr

Vis hotelltilbud
Club Quarters Hotel, Wall Street

Club Quarters Hotel, Wall Street

7,9

282 kr

Vis hotelltilbud
The Watson Hotel

The Watson Hotel

7,7

204 kr

Vis hotelltilbud
Hi Nyc Hostel

Hi Nyc Hostel

8,4

335 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i New York

Ta turen til det store eplet! New York er en av verdens mest spennende byer, og her har du utallige valgmuligheter når du skal bestille hotell. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du en rekke ulike hoteller i forskjellig prisklasser og i det området som passer deg best.

Når man snakker om å reise til New York er det ofte fokus på Manhattan, men det går også an å legge turen til noen av de andre bydelene. Velg mellom de fem bydelene Brooklyn, Queens, Staten Island, eller Manhattan når du bestiller hotell i New York. Er du på utkikk etter et hotell i New York som har gåavstand til shoppingmuligheter, kan du se etter hoteller i Midtown. Her kan du besøke severdigheter som Empire State Building, Times Square, Rockefeller Center eller gå tur i Central Park.

Vil du bo i et hipt område der flere kjente stjerner har bodd, kan du bestille hotell i nabolaget Tribeca eller Soho. Området har blitt et kult kunstnernabolag, og her finner du trendy butikker, kule spisesteder og barer.

For deg som vil bo utenfor Manhattan, men fortsatt sentralt, kan du bestille hotell i The Bronx. Her finner du koselige restauranter, dyrepark, botansik hage, og Yankee Stadium. Dette er det perfekte nabolaget for deg som vil se en Yankee-kamp under oppholdet.

Vil du bo i et virkelig kult nabolag, kan du bestille hotell i Brooklyn. Bor du for eksempel i Williamsburg er du i nærheten av bydelens kule, små gallerier, scener, barer og restauranter. Bor du i Williamsburg er du i nærheten av en rekke grønne parker, og for de øl-interesserte kan man besøke Brooklyn Brewery. Ønsker du å bo i Brooklyn med tilgang til svømmebasseng kan du sjekke inn på Sheraton Brooklyn New York Hotel.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i New York

Hva er byens særpreg?

New York er en storby med stor S! Her er det skyskrapere, og fullt av mennesker, utallige severdigheter og mye morsomt å oppleve. Du kan oppleve alt fra små, hippe utesteder til luksuriøse hoteller og restauranter. Det anbefales å sjekke ut noen av de mindre gatene og småstedene, så får du en autentisk opplevelse av storbyen. New York er en smeltedigel med attraksjoner som parker, verdenskjente skyskrapere, museer og restauranter i toppklasse.

Hva har New York å tilby?

I New York er det noe for alle og enhver. Enten du vil shoppe, få med deg noe av verdens mest kjente kunst, dra på konserter og se verdenskjente stjerner, eller bare gå rundt og titte på mennesker, så er denne byen for deg. Sammenlign hotelltilbud på momondo, så finner du overnattingssted som passer reisen din. Denne byen er perfekt å reise til uansett årstid, om vinteren kan du leie skøyter på Rockefeller Center og handle alle julegavene dine. Mens om våren kan du se blomstene spire i Central Park. Reiser du hit om sommeren kan du nyte god mat og drikke på kule roof-top barer.

Hvor grønn er byen?

New York er en asfaltjungel, men byen kan også tilby grønne oaser flere steder. Små parker ligger spredt omkring byen, og midt på Manhattan finner du verdenskjente Central Park. Rundt Manhattan renner Hudson-elven, og du kan dra på båttur og se byen fra vannet om du ønsker det.


Reiseinformasjon for New York

Hvor mange dager tilbringer folk i New York?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 5 netter i New York.

Hvor mye koster et hotell i New York?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 870 kr per natt ved bestilling av hotell i New York. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i New York?

I juni er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i New York. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 434 kr %.

Hvilken dag er den billigste i New York?

onsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i New York. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et hostell i New York?

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i New York kan koste deg 1 302 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 568 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i New York.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i New York?

Med gode temperaturer på ca. 15 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i New York vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av New York.