Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Avis i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i New York

Sjåførens alder: 26–65
ma. 24.6.
ma. 1.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Avis i New York i New York

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

433 kr - 857 kr

Alle biltyper

354 kr - 910 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Avis i New York i New York på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 433 kr per dag. 433 kr per dag er 22 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 557 kr for en leiebil av type Liten hos Avis i New York. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Avis i New York, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Liten hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i New York i New York på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 325 kr per dag. 325 kr per dag er 44 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 576 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Avis i New York. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Avis i New York i New York på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 413 kr per dag. 413 kr per dag er 50 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 829 kr for en leiebil av type Stor hos Avis i New York. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Avis i New York, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Avis i New York i New York på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 325 kr per dag. 325 kr per dag er 48 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 623 kr for en leiebil av type SUV hos Avis i New York. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Avis i New York, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen SUV hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Varebil hos Avis i New York i New York på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 445 kr per dag. 445 kr per dag er 27 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 613 kr for en leiebil av type Varebil hos Avis i New York. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Varebil hos Avis i New York, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen Varebil hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Kabriolet hos Avis i New York i New York på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 459 kr per dag. 459 kr per dag er 45 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 830 kr for en leiebil av type Kabriolet hos Avis i New York. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Kabriolet hos Avis i New York, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Kabriolet hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Avis

471 kr/dag

25 jun.–10 jul.
Audi A3
Audi A3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Avis

471 kr/dag

25 jun.–10 jul.
Audi A3

Avis sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Avis

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

6,7

Informasjon om leierbiler fra Avis i New York

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i New York i juli?

I juli kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 870 kr per dag for å leie en bil hos Avis i New York. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i New York hos Avis, var 500 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Avis i New York koste i gjennomsnitt 6 089 kr i juli. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Avis et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

Ja, Avis har 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass (Building #305 Federal Circle).

Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i New York?

Ja, Avis i New York tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Avis dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Avis telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i New York i juli?

Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Avis hvis du trenger en leiebil i New York i juli. Når du leier biler av typen SUV i juli, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 1 210 kr per dag, og helt nede i 1 029 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i New York?

Den billigste biltypen som Avis tilbyr i New York, er Stor som har en gjennomsnittspris pris på 633 kr per dag. 633 kr per dag er 39 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Avis, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 24 % av momondo-brukere som leide en leiebil i New York hos Avis, valgte Stor på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hvor mange bilutleiesteder har Avis i New York?

Avis har 13 utleiesteder i New York. Ifølge brukerne våre befinner Avis sitt mest populære utleiested i New York på følgende adresse: Building #305 Federal Circle. 42 % av brukerne våre som leide bil hos Avis i New York i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New York fra biler sist?

Priser for New York fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New York fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 129 tilbydere å velge mellom fra New York biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i New York?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert New York. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i New York?

Når du leier en bil i New York, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til New York på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ma. 24.6.
12:00
ma. 1.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i New York

Populære leiebiltyper i New York