Leiebiler fra Avis i New York

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i New York

New York, NY, USA
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
New York, NY, USA
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Avis sine utleiesteder i New York

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i New York, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,1

Valuta for pengene

7,0

Informasjon om leierbiler fra Avis i New York

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i New York under COVID-19-pandemien?

  Avis sine utleiesteder i New York har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Avis gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i New York:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i New York i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 813 kr per dag for å leie en bil hos Avis i New York. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i New York hos Avis, var 458 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Avis i New York koste i gjennomsnitt 5 690 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Avis et utleiested på New York John F Kennedy flyplass?

  Ja, Avis har 1 utleiested på New York John F Kennedy flyplass (Building #305 Federal Circle).

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i New York?

  Ja, Avis i New York tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Avis dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Avis telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i New York i Januar?

  Du bør vurdere leiebiler av typen SUV hos Avis hvis du trenger en leiebil i New York i Januar. Når du leier biler av typen SUV i Januar, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 932 kr per dag, og helt nede i 817 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen SUV er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Avis i New York?

  Den billigste biltypen som Avis tilbyr i New York, er SUV som har en gjennomsnittspris pris på 932 kr per dag. 932 kr per dag er 20 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Avis, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 38 % av momondo-brukere som leide en leiebil i New York hos Avis, valgte SUV på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i New York?

  Avis har 14 utleiesteder i New York. Ifølge brukerne våre befinner Avis sitt mest populære utleiested i New York på følgende adresse: 25 Bowery Bay Boulevard. 30 % av brukerne våre som leide bil hos Avis i New York i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Avis i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Avis i andre populære byer i USA, f.eks. Los Angeles, Miami og Orlando