Leiebiler i Sandefjord, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sandefjord, Norge? Start søket her

Sandefjord, Norge
5. aug. — 12. aug.
Samme leveringssted
Sandefjord, Norge
to. 5.8.
12:00
to. 12.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sandefjord, Norge

Finn den rette leiebilen for deg
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

510 kr/dag

6 sep.–14 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

680 kr/dag

20 sep.–24 sep.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

611 kr/dag

20 sep.–24 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
BMW X3
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Avis

919 kr/dag

20 sep.–24 sep.
BMW X3
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

778 kr/dag

7 sep.–15 sep.
Chevrolet Equinox

Tilbud på Sandefjord, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

284 kr - 937 kr

Alle biltyper

284 kr - 1 344 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Sandefjord i Norge, koster 371 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Sandefjord i Norge, er i november. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med en pris på kun 284 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sandefjord. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Sandefjord kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Sandefjord funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

499 kr/dag

7 sep.–15 sep.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

510 kr/dag

6 sep.–14 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

530 kr/dag

7 sep.–15 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Sandefjord

Alle større selskaper som leier ut biler i Sandefjord, Norge
1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

7,0

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

4,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,4

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

7,2

Valuta for pengene

6,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

2,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sandefjord

Hvor gammel må man være for å leie bil i Sandefjord?

Aldersgrense for bilutleie i Sandefjord varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Sandefjord.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Sandefjord er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Sandefjord er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt, eller om kvelden.

Parkering

For parkering med leiebil i Sandefjord er det lurt å merke seg soneparkeringen i sentrum og områdene i nærheten. Her kan du parkere gratis i to timer fra mandag-fredag klokken åtte-fire. Du må vise ankomsttid tydelig. Disse sonene finnes blant annet i Bjerggata og Hystadveien. Det er også gratis kantsteinparkering i en time mellom åtte-seks. Du kjenner igjen disse stedene ved skilting. Det finnes også andre parkeringsmuligheter der du kan parkere i en-fire timer, og betale en liten sum per time du står parkering. Det finnes også dagsparkering der du betaler en totalsum for hele dagen. Du kan parkere i Jernbanealleen i parkeringsgarasjene i Dronningensgate eller den i Hvidtgården. Disse er offentlige parkeringsplasser. Har du leiebil som går på strøm, kan du parkere gratis på offentlig parkeringsplass.

Utfluktsmål i og rundt Sandefjord

Har du leiebil i Sandefjord er du og familien i nærheten av massevis av fantastisk natur og severdigheter innen kjøreavstand. Om sommeren er dette en perfekt by å reise til med leiebil, fordi dere kan kjøre til mange perler langs med kysten. Dra for eksempel ut til den populære ferieøya Tjøme som ligger omtrent en time med bil fra Sandefjord. Her er det massevis av mennesker som bader og nyter solen i sommerferien. Dere kan også kjøre til lille, koselige Stavern på omtrent en halvtime fra Sandefjord. Dette er en liten by med lang historie som er verdt å besøke under turen. Nok en populær feriedestinasjon for hytte- og badeturister er Kragerø som ligger lenger mot Sørlandet ved kysten. Hit er det omtrent en og en halv time med bil og her venter perfekt sørlandsidyll.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Sandefjord er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Sandefjord kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Sandefjord hos bilutleieselskaper som holder til ved lufthavnen Torp Sandefjord eller i sentrum av byen.


Avstand fra Sandefjord, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Sandefjord

22 brukere har sett etter leiebiler i Sandefjord med momondo i juli.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Sandefjord for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Sandefjord. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Sandefjord har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Hertz når du besøker Sandefjord. Med gjennomsnittspriser på 1 060 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Hertz et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Sandefjord, Norge?

Flertallet av bilutleieselskapene i Sandefjord som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Sandefjord som Avis, Europcar og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Sandefjord i august?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Sandefjord i august. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I august har Sandefjord temperaturer på omkring 12 °C, og en nedbørsmengde på 101 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Sandefjord vil koste deg i gjennomsnitt 584 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Sandefjord har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Sandefjord, Norge med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 1 060 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Sandefjord, Norge.

Hva er fartsgrensen i Sandefjord, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Sandefjord, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Sandefjord er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Sandefjord du befinner deg.

Hvordan er været i Sandefjord, Norge i juli?

De som ønsker å leie bil i Sandefjord i løpet av juli, kan forvente seg temperaturer på ca. 17 °C og en nedsbørsmengde på omkring 75 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juli?

Sandefjord har vanligvis høye temperaturer i juli, så momondo anbefaler å leie en kabriolet for å få fullt utbytte av det gode været.

Er været i Sandefjord representativt for resten av Vestfold?

Klimaet i Vestfold i juli innebærer vanligvis temperaturer på 17 °C og en forventet nedbørsmengde på 74 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Sandefjord til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Sandefjord

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sandefjord

Start planleggingen av reisen til Sandefjord