Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Miami Beach, Florida

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Miami Beach, Florida? Start søket her!

Miami Beach, FL, USA
5. apr. — 12. apr.
Miami Beach, FL, USA
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Miami Beach

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Miami Beach

Hvilket leiebilselskap er billigst i Miami Beach?

De billigste leiebilene i Miami Beach finner man som regel hos HDC Rent A Car. Ved bestilling med HDC Rent A Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 86 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Miami Beach er 142 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Miami Beach har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Miami Beach, with 6 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Miami Beach?

Ifølge dataene våre er Volkswagen Tiguan den mest populære bilen å leie i Miami Beach. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Volkswagen Tiguan for så lite som 199 kr/dag i Miami Beach, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 199 kr/dag. En annen populær bil å leie i Miami Beach, er Honda Civic som i gjennomsnitt koster 86 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 86 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Miami Beach

Oppdag Miami i en luksuriøs leiebil i Miami Beach og få utforske strandsiden av byen eller nyte den velsmakende maten laget av lokalbefolkningen. Leiebil i Miami Beach er en god måte å komme seg til Vizcaya Museum and Gardens på, som ligger i Biscayne Bay, eller du kan ta en rask shoppingtur på Bayside Marketplace. Hvis du reiser med barn, kan du ta dem med på en tur til Miami Seaquarium for et interaktivt show med Sealife i Miami Beach. Når du kjører leiebil i Miami Beach i regntiden eller på tåkete morgener, må du bruke vindusviskere og frontlykter når du kjører for å sikre at du er trygg på veien og holder andre trygge. Du kan oppleve at det er vanskelig å få tilgang til parkeringsplasser i Miami Beach, mens de tilgjengelige er reserverte plasser som krever at du betaler for dem. Det er rundt 21 leiebilsteder i Miami Beach hvor du kan velge din billige leiebil i Miami Beach fra.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Miami Beach?

Parkeringsplasser for din billige leiebil i Miami Beach er tilgjengelig for både innbyggere og turister i boligområder, i parkeringsområder, og i gatene. Kjør leiebilen din i Miami Beach til Key Biscane og nyt en dag på Crandon Park Beach eller få leiebilen din i Miami Beach til å ta deg med for en naturskjønn kjøretur til Rickenbacker Bridge. Miami Shores Aquatic Center ligger i Miami Shores, en kjøretur unna, og er en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Flere nabolag i Miami Beach er trygge å gå rundt i, for eksempel South Beach-området som er hjem til luksuriøse hoteller og restauranter som du kan nyte. En leiebil i Miami Beach er et utmerket valg når du reiser til byen og har planer om å utforske steder lenger unna.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Miami Beach?

Når du kjører leiebilen din i Miami Beach, forventes det at du holder deg til høyre side av veien. Alle passasjerene og sjåføren av et kjøretøy forventes å feste sine setebelter når du kjører rundt i byen i Miami Beach. Teksting eller bruk av telefonen når du kjører leiebilen din i Miami er forbudt. Du vil bli funnet skyldig i å kjøre mens du er under påvirkning hvis du har et alkoholnivå på 0,08 % eller mer i blodet. For å sikre at du har oversikt over eventuelle nylige endringer i trafikklover som kan ha blitt gjort, bør du sjekke med byens avdeling for motorkjøretøyer.

Trenger jeg et spesielt førerkort eller tillatelse for å kjøre leiebil i Miami Beach hvis jeg besøker fra et annet land?

Når du leier en bil i Miami Beach, må du fremvise et gyldig førerkort som har en akseptabel kjørehistorikk. Turister fra utlandet må sende inn førerkort fra hjemlandet og pass for å få leiebil i Miami Beach.


Tilbud på Miami Beach, Florida bilutleie

Finn leiebil i Miami Beach som passer for deg

Liten biler

124 kr - 1 354 kr

Alle biltyper

130 kr - 1 265 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Miami Beach, USA er 324 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Miami Beach, USA er i mars. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 124 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 57 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami Beach. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami Beach kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Miami Beach, USA er 719 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Miami Beach, USA er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 522 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami Beach. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami Beach kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Miami Beach, USA er 524 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Miami Beach, USA er i desember. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 765 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami Beach. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami Beach kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Miami Beach, USA er 396 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Miami Beach, USA er i februar. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 390 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami Beach. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami Beach kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Miami Beach, USA er 780 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Miami Beach, USA er i desember. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 914 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Miami Beach. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Miami Beach kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Miami Beach

Alle større selskaper som leier ut biler i Miami Beach, Florida

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,8

Value

7,6

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,3

Value

6,9

Hertz

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

6,8

Value

7,5

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

6,7

Value

6,9

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,2

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,1

Enterprise Rent-A-Car

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,4

Value

6,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

3,8

Komfort

4,1

Gjennomsnittlig

3,6

Hentes/Leveres

3,5

Value

4,0

GREEN MOTION

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Miami Beach

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Miami Beach

Mest populære selskap

Enterprise Rent-A-Car

Populære biltyper

Premium, Convertible, Compact

Billigste leiebil

866 kr

Mest populære modell

Volkswagen Tiguan
Det mest populære bilutleiefirmaet i Miami Beach funnet på momondo denne måneden er Enterprise Rent-A-Car. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og HDC Rent A Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Miami Beach de siste 72 timene: Premium, Convertible, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Miami Beach er 866 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 091 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Miami Beach de siste 7 dagene er Volkswagen Tiguan. Våre brukere foretrekker også Honda Civic som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Miami Beach

Nedenfor er de mest populære hotellene i Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km fra sentrum

1 Hotel South Beach

1 Hotel South Beach

2341 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,6 km fra sentrum

Viajero Miami

Viajero Miami

1120 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,5 km fra sentrum

The Confidante Miami Beach, part of Hyatt

The Confidante Miami Beach, part of Hyatt

4041 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,6 km fra sentrum

The Ritz-Carlton South Beach

The Ritz-Carlton South Beach

1 Lincoln Road, Miami Beach, FL, United States

2,5 km fra sentrum

KAYAK Miami Beach

KAYAK Miami Beach

2216 Park Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,6 km fra sentrum

Edition Miami Beach

Edition Miami Beach

2901 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,0 km fra sentrum

Nobu Hotel Miami Beach

Nobu Hotel Miami Beach

4525 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,0 km fra sentrum

W South Beach

W South Beach

2201 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,8 km fra sentrum

The Palms Hotel & Spa

The Palms Hotel & Spa

3025 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,9 km fra sentrum

6080 Design Hotel by Eskape Collection

6080 Design Hotel by Eskape Collection

6080 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,5 km fra sentrum

The Goodtime Hotel

The Goodtime Hotel

601 Washington Avenue, Miami Beach, FL, United States

4,2 km fra sentrum

Mondrian South Beach

Mondrian South Beach

1100 West Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,7 km fra sentrum

Generator Miami

Generator Miami

3120 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km fra sentrum

Faena Hotel Miami Beach

Faena Hotel Miami Beach

3201 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km fra sentrum

Esme Miami Beach

Esme Miami Beach

1438 Washington Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,0 km fra sentrum

SLS South Beach

SLS South Beach

1701 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

2,3 km fra sentrum

Broadmore Miami Beach

Broadmore Miami Beach

7450 Ocean Terrace, Miami Beach, FL, United States

5,3 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Miami Beach - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Miami Beach, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Miami Beach, Florida?

Flertallet av leiebilselskapene i Miami Beach tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise Rent-A-Car, York Car Rental og National har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Miami Beach i april?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Miami Beach i april. Miami Beach har i gjennomsnitt 140 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 26 °C i april. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Miami Beach vil koste deg i gjennomsnitt 1 732 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Miami Beach, Florida?

Fartsgrensen i Miami Beach er 40 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Miami Beach er 120 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz SLC i Miami Beach?

Hvordan er været i Miami Beach, FL i mars?

I mars har Miami Beach vanligvis en nedbørsmengde på 86 mm og en gjennomsnittstemperatur på 22 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Miami Beach ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Miami Beach representativt for resten av Florida?

Reisende som skal kjøre fra Miami Beach på en biltur rundt omkring i Florida eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 19 °C, og ca. 94,7 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami Beach fra biler sist?

Priser for biler fra Miami Beach ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami Beach fra biler?

Det er 55 tilbydere fra Miami Beach biler fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Miami Beach?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Miami Beach. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Miami Beach?

For å leie en bil i Miami Beach må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Miami Beach?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Miami Beach er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Miami Beach?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Miami Beach, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Miami Beach med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Miami Beach.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Miami Beach på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Miami Beach.

Finner jeg utleiebiler i Miami Beach som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Miami Beach på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Miami Beach med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Miami Beach.


En enklere måte å administrere reisen til Miami Beach på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Miami Beach

Populære leiebiltyper i Miami Beach


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post