Leiebil Egersund, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Egersund, Norge? Start søket her

Egersund, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Egersund, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Egersund

Det er gode muligheter for billeie i Egersund, og Hertz har flere ulike bilmodeller å velge mellom. Velg selv om du vil betale for bilen ved bestilling eller når du henter den, og nyt flere gode fordeler som er inkludert i avtalen. Disse fordelene kan blant annet være fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. En leiebil er et svært praktisk fremkomstmiddel i Egersund, som gjør at du enkelt kan komme deg både til og fra flyplassen du lander ved, eller bare rundt omkring i byen og de nærliggende områdene. Besøk for eksempel storbyene Kristiansand eller Stavanger, eller de mindre og idylliske feriestedene Mandal, Flekkefjord og Sola. Og det beste av alt – med egen bil kan du reise akkurat hvor du vil, når du vil!

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Egersund?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Egersund eller i resten av Norge. Dette betyr at den laveste aldersgrensen teoretisk sett er 19 år, men vær oppmerksom på at mange selskaper for bilutleie har visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Noen har i tillegg en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene og betingelsene i leieavtalen nøye, slik at du er klar over hvilke ekstra krav og gebyrer som tilkommer.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i Egersund, og parkeringsplassene i sentrum deles inn i korttidsparkering, langtidsparkering og privat parkering. Korttidsparkering koster 1 NOK per time de første to timene, og deretter 25 NOK per time. Dette gjelder hverdager fra kl. 08:00-17:00 og lørdager kl. 08:00-15:00, med unntak av Nytorget og Åreneset hvor parkeringstidene både på hverdager og lørdager er kl. 08:00-15:00. Langtidsparkering koster 10 NOK per time, 60 NOK per dag og 600 NOK for fire uker, fra kl. 08:00-17:00 på hverdager og kl. 08:00-15:00 på lørdager. På de private parkeringsområdene gjelder det egne regler, som er skiltet på hvert område.

Utfluktsmål i og rundt Egersund

Kystbyen Egersund er et vakkert sted å besøke, full av opplevelser og aktiviteter for hele familien. Enten du ønsker å ha det moro i vann eller på land, vil du helt sikkert ha mer enn nok å finne på i denne koselige byen. Bli med på en byvandring, ta med barna på snoplaging eller prøv deg på rafting langs kysten. Med en leiebil i Egersund har du også fleksibiliteten til å besøke andre nærliggende byer og steder, som Flekkefjord, Lynge, Mandal, Bryne, Sola, Kristiansand og Stavanger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du har bestemt deg for hvilken type leiebil i Egersund du vil ha, er neste steg å velge hvilke forsikringer du trenger. Dersom du ønsker lavest mulig kostnader, kan du holde deg til forsikringene som er inkludert i leieavtalen, som vanligvis er ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Med disse er du dekket for skader påført andre mennesker og dyr, i tillegg til andres eiendeler, kjøretøy og bygninger. Videre trenger du kun å betale en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på leiebilen, eller ved tyveri av bilen. Størrelsen på denne egenandelen avhenger av hvilken type bil du leier. I tillegg til disse forsikringene kan du blant annet kjøpe utvidet kasko, som forsikrer skade på glass og hjul, eller en egenandelsreduksjon for skade for at egenandelen din blir mindre. I tillegg kan du skaffe deg personlig ulykkesforsikring, men denne er ofte svært dyr i forhold til dekningen. Noen velger også å kjøpe en rednings- og assistanseforsikring, men dette er vanligere for de som leier bil i utlandet, da veihjelp er relativt rimelig i Norge.

Hvor i Egersund kan man hente og levere leiebilen?

Hertz holder til i Jernbaneveien 39 i Egersund, og her kan du hente og levere leiebilen din. Dersom du kommer med fly, kan du også hente og levere bilen på Stavanger Lufthavn Sola, som ligger 80 kilometer fra Egersund. (Informasjon kontrollert: 25/05/2019).


Avstand fra Egersund, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stavanger Sola flyplass

Leiebiler i Egersund

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Egersund for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Avis og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Egersund. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Egersund som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Egersund, Norge?

Flertallet av leiebilselskapene i Egersund tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Sixt, Avis og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Egersund, Norge?

Fartsgrensen i Egersund er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Egersund har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Egersund, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Egersund i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Egersund.

Er været i Egersund representativt for resten av Rogaland?

De som ønsker å leie bil i Egersund for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Rogaland i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 3 °C med en forventet nedbørsmengde på 88,3 mm.


Leiebiler på flyplasser i Egersund

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Egersund

Finn hotell og fly til Egersund

  • Få den siste informasjonen om Egersund flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Egersund