Leiebiler i Egersund, Rogaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Egersund, Rogaland? Start søket her!

Egersund, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Egersund, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Egersund

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Egersund

Hvilket leiebilselskap er billigst i Egersund?

De billigste leiebilene i Egersund finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 364 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Egersund er 364 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Egersund

Det er gode muligheter for billeie i Egersund, og Hertz har flere ulike bilmodeller å velge mellom. Velg selv om du vil betale for bilen ved bestilling eller når du henter den, og nyt flere gode fordeler som er inkludert i avtalen. Disse fordelene kan blant annet være fair drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring. En leiebil er et svært praktisk fremkomstmiddel i Egersund, som gjør at du enkelt kan komme deg både til og fra flyplassen du lander ved, eller bare rundt omkring i byen og de nærliggende områdene. Besøk for eksempel storbyene Kristiansand eller Stavanger, eller de mindre og idylliske feriestedene Mandal, Flekkefjord og Sola. Og det beste av alt – med egen bil kan du reise akkurat hvor du vil, når du vil!

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Egersund eller i resten av Norge. Dette betyr at den laveste aldersgrensen teoretisk sett er 19 år, men vær oppmerksom på at mange selskaper for bilutleie har visse restriksjoner og ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år. Noen har i tillegg en øvre aldersgrense på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene og betingelsene i leieavtalen nøye, slik at du er klar over hvilke ekstra krav og gebyrer som tilkommer.

Det er gode parkeringsmuligheter i Egersund, og parkeringsplassene i sentrum deles inn i korttidsparkering, langtidsparkering og privat parkering. Korttidsparkering koster 1 NOK per time de første to timene, og deretter 25 NOK per time. Dette gjelder hverdager fra kl. 08:00-17:00 og lørdager kl. 08:00-15:00, med unntak av Nytorget og Åreneset hvor parkeringstidene både på hverdager og lørdager er kl. 08:00-15:00. Langtidsparkering koster 10 NOK per time, 60 NOK per dag og 600 NOK for fire uker, fra kl. 08:00-17:00 på hverdager og kl. 08:00-15:00 på lørdager. På de private parkeringsområdene gjelder det egne regler, som er skiltet på hvert område.

Kystbyen Egersund er et vakkert sted å besøke, full av opplevelser og aktiviteter for hele familien. Enten du ønsker å ha det moro i vann eller på land, vil du helt sikkert ha mer enn nok å finne på i denne koselige byen. Bli med på en byvandring, ta med barna på snoplaging eller prøv deg på rafting langs kysten. Med en leiebil i Egersund har du også fleksibiliteten til å besøke andre nærliggende byer og steder, som Flekkefjord, Lynge, Mandal, Bryne, Sola, Kristiansand og Stavanger.


Tilbud på Egersund, Rogaland bilutleie

Finn leiebil i Egersund som passer for deg

Liten Leiebiler

364 kr - 943 kr

Alle biltyper

364 kr - 925 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Egersund, Norge er 333 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Egersund, Norge er i oktober. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 364 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Egersund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Egersund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Egersund

Alle større selskaper som leier ut biler i Egersund, Rogaland

Avis

3 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

McRent

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Egersund

Nedenfor er de mest populære hotellene i Egersund

Kjøre med en leiebil i Egersund - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Egersund, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i Egersund er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Egersund har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Egersund, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

De som ønsker å leie bil i Egersund for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Rogaland i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 13 °C med en forventet nedbørsmengde på 80,7 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Egersund

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Egersund

Start planleggingen av reisen til Egersund


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Egersund. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Egersund. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.