De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Miami Beach

Hoteller i Miami Beach i FL

Finn tilbud på 623 hoteller i Miami Beach i FL

Miami Beach, FL, USA
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Miami Beach

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Miami Beach
Pris
kr434
kr7579
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Miami Beach

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Miami Beach

Pris

1 102 kr–2 147 kr

BILLIGSTE BYDEL I MIAMI BEACHNormandy Island38 % billigereHoteller i Normandy Island er de billigste i Miami Beach med en gjennomsnittspris på kun 1 102 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MIAMI BEACHSouth Pointe17 % dyrereSouth Pointe har de dyreste hotellene i Miami Beach med rom med en gjennomsnittspris på 2 147 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MIAMI BEACHSouth Beach60 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i South Beach enn noen andre land i Miami Beach

Ting å gjøre i Miami Beach


Hoteller i populære bydeler i Miami Beach

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Miami Beach, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Miami Beach

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Miami Beach
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
43 %forventet prisøkning

Pris

1 669 kr–4 686 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 559 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 482 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Miami Beach på er: 1-2 stjerne, 85 dag før. 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 55 dag før.

1-2 stjerne

1 061 kr–2 036 kr

3 stjerne

1 440 kr–2 480 kr

4-5 stjerne

1 906 kr–4 320 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Miami Beach

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Miami Beach

Laveste hotellpris

413 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ritz-Carlton South Beach

Hoteller i nærheten av flyplassen

11609

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Miami Beach funnet siste 7 dager er 413 kr/natten. Denne prisen fås hos Freehand Miami, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ritz-Carlton South Beach, det mest populære 5-stjerners hotellet i Miami Beach(8/10 rating - basert på 486 anmeldelser).
Det er er 11 609 hoteller i Miami Beach i nærheten av Miami Intl. Miami International Airport Hotel med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Miami Beach. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Miami Beach siste uken er 10 070 kr.

Miami Beach reisetips

Hvordan bor man billig i Miami Beach?

Vil du finne det perfekte overnattingsstedet, bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. For deg som vil finne det aller billigste kan det være lurt å se etter hosteller. Disse koster fra ca USD 22 (ca 175 NOK) per natt. 2-stjerners hotell i North Beach koster fra omtrent USD 154 (ca 1200 NOK) per natt. I South Beach koster 2-stjerners hotell fra ca USD 205 (ca 1600 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Miami Beach?

Bor du i et område som har det du trenger, som restauranter, strand og barer, kan du spare tid og penger på å ta bena fatt. Dersom du skal litt lenger, kan det lønne seg å ta bussen. Det går regelmessige busser gjennom hele Miami Beach. En bussbillett koster fra ca USD 2,25 (ca 18 NOK). Det finnes også nok av taxier, dersom du vil bli kjørt direkte dit du skal. Byen har også Uber og Lyft, som du bestiller gjennom app-ene på telefonen din.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Miami Beach?

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Miami Beach, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller. Det kan være 18-års grense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Miami Beach?

Når du skal bestille hotell i Miami Beach på nett er det mer vanlig å betale for oppholdet med det samme, altså under bestillingen, enn hva det er å betale depositum.

Hvor trygt er det i Miami Beach?

Det er som regel trygt å reise til Miami Beach, og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent og passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går i folksomme områder, og når du er på stranden.

Behøver man en adapter i Miami Beach?

De har andre stikkontakter i Miami Beach enn i Norge, så du bør ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Miami Beach?

I USA er tips en stor del av lønnen til de som jobber på restaurant, så det er høflig å gi omtrent 20% i tips. I Miami Beach er noen ganger tips inkludert i regningen, så du bør også sjekke dette før du eventuelt legger på tipsen.


Hvor mye koster et hotell i Miami Beach per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Miami Beach med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 509 kr

Gjennomsnittlig 1 144 kr

Dyrest 3 468 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Miami Beach

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Miami Beach
Finn hosteller i Miami Beach

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Miami Beach

Disse hotellene i Miami Beach har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Miami Beach

Miami Beach er en by som ligger på en halvøy, like utenfor selve Miami. Miami Beach er som navnet tilsier, et sted der du finner lange sandstrender, og det er dessuten et behagelig og varmt klima hele året rundt. Når du skal velge hvor du skal bo på hotell i Miami Beach, er det hovedsakelig tre områder å velge mellom. Dette er South Beach, Mid Beach og North Beach.

For unge reisende og vennegjenger som vil bo midt i der alt skjer, blant folksomme strender, pulserende natteliv og restauranter, er det best å velge et hotell i South Beach. Dette er den sørligste delen av Miami Beach, her kan du bo rett på stranden og du har gåavstand til shopping, barer og nattklubber.

Mid Beach ligger naturlig nok på den midterste delen av Miami Beach og begynner ved 23rd Street. Dette området har virkelig blitt renovert i det siste og holder en høy standard. Her er det uansett litt roligere enn South Beach, så dette området passer for eldre, eller par som ønsker kort vei til stranden og en mer avslappende ferie. For barnefamilier kan det anbefales å legge oppholdet på hotell i Miami Beach til North Beach. North Beach er noe roligere enn resten av byen og er et familievennlig feriested. Her er det lite trafikk, mindre utesteder og folkemengder, og du finner en lang strand med promenade der du kan gå turer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Miami Beach

Miami Beach er kjent for å være et sted fylt av fest, moro og lange dager på stranden. Her er det lett å finne både strandfester, livlige nattklubber og stilige restauranter. South Beach er den mest folksomme delen av byen, der de aller fleste legger oppholdet sitt. Men det er ikke bare South Beach som er verdt et besøk, for den nordlige delen av byen er nemlig mer populær blant lokale. Her er det rolig stemning, like fine strender og rett og slett en mer avslappet atmosfære. Populariteten til South Beach gjør likevel at større og større deler av byen er interessant for investorer og det dukker stadig opp flere hoteller og restauranter langs Mid Beach også.

Miami Beach er virkelig et sted der du kan være utendørs under hele ferien, og de lange sandstrendene gjør gåturer på kvelden til en nytelse. Ønsker du mer grønn natur, kan du ta turen til noen av Miamis nasjonalparker. Du kan for eksempel dra til Everglades nasjonalpark, der du kan se virkelig eksotiske dyrearter. Det finnes også en botanisk hage i Miami Beach sentrum som heter Miami Beach Botanical Garden. Dette er en oase midt i asfaltjungelen og er verdt et besøk.

Opplev både høy partyfaktor og behagelig klima, lange dager på stranden og eksotisk natur på tur i Miami Beach.


Informasjon om opphold i Miami Beach

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Miami Beach

Hvor mange dager tilbringer folk i Miami Beach?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 4 netter i Miami Beach.

Hvor mye koster et hotell i Miami Beach?

Et hotellrom i Miami Beach vil normalt koste deg 2 766 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Miami Beach?

Hoteller i Miami Beach er vanligvis billigst i august. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 38 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Miami Beach?

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Miami Beach. fredag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Miami Beach?

Luksushoteller i Miami Beach ligger på ca. 4 198 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 36% % av prisen for et vanlig hotell i Miami Beach, som ligger på 2 766 kr per natt for hver person.

Hvor i Miami Beach bør jeg bo?

South Beach, Mid-Beach, North Beach og Bayshore i Miami Beach er blant de mest populære områdene å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Miami Beach?

Temperaturene i Miami Beach ligger vanligvis på ca. 24 °C i løpet av april, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør april til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Clearwater Beach.

Har Miami Beach ferieboliger?

Ja, Miami Beach har 3 825 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Miami Beach, er Art Deco Drexel Apartments det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Miami Beach.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Miami Beach fra hoteller?

Det er 2 877 tilbydere fra Miami Beach hoteller fra og med april 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Miami Beach fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Miami Beach ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Miami Beach

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Miami Beach

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Miami Beach gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Miami Beach og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Miami Beach?

Du kan finne et flott sted å bo i Miami Beach ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Miami Beach på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Miami Beach

Finn billig overnatting i Miami Beachs populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.