Hoteller i Miami Beach i FL

Finn tilbud på 749 hoteller i Miami Beach i FL

Miami Beach, FL, USA
21. mai — 22. mai2
Miami Beach, FL, USA
lø. 21.5.
sø. 22.5.

De beste hotellene i Miami Beach

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Miami Beach
Pris
kr439.22
kr2488.87
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Miami Beach

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Miami Beach

Pris

1 206 kr–3 380 kr

BILLIGSTE BYDEL I MIAMI BEACHNormandy Island49 % billigereHoteller i Normandy Island er de billigste i Miami Beach med en gjennomsnittspris på kun 1 206 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MIAMI BEACHVenetian Islands30 % dyrereVenetian Islands har de dyreste hotellene i Miami Beach med rom med en gjennomsnittspris på 3 380 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MIAMI BEACHSouth Beach72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i South Beach enn noen andre land i Miami Beach

Ting å gjøre i Miami Beach


Hoteller i populære bydeler i Miami Beach

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Miami Beach, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Miami Beach

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Miami Beach
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
68 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

899 kr–7 106 kr

Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
69 358 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
20 065 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Miami Beach på er: 1-2 stjerne, −1 dag før. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, −1 dag før.

1-2 stjerne

996 kr–1 161 kr

3 stjerne

1 464 kr–1 679 kr

4-5 stjerne

2 879 kr–3 016 kr


Miami Beach reisetips

Vil du finne det perfekte overnattingsstedet, bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. For deg som vil finne det aller billigste kan det være lurt å se etter hosteller. Disse koster fra ca USD 22 (ca 175 NOK) per natt. 2-stjerners hotell i North Beach koster fra omtrent USD 154 (ca 1200 NOK) per natt. I South Beach koster 2-stjerners hotell fra ca USD 205 (ca 1600 NOK) per natt.

Bor du i et område som har det du trenger, som restauranter, strand og barer, kan du spare tid og penger på å ta bena fatt. Dersom du skal litt lenger, kan det lønne seg å ta bussen. Det går regelmessige busser gjennom hele Miami Beach. En bussbillett koster fra ca USD 2,25 (ca 18 NOK). Det finnes også nok av taxier, dersom du vil bli kjørt direkte dit du skal. Byen har også Uber og Lyft, som du bestiller gjennom app-ene på telefonen din.

Det er ingen spesifikke aldersgrenser når du skal sjekke inn på hotell i Miami Beach, men dersom du har spørsmål angående aldersgrenser kan du undersøke med det hotellet du ønsker å bo på før du bestiller. Det kan være 18-års grense enkelte steder.

Når du skal bestille hotell i Miami Beach på nett er det mer vanlig å betale for oppholdet med det samme, altså under bestillingen, enn hva det er å betale depositum.

Det er som regel trygt å reise til Miami Beach, og dette er et populært reisemål for mange turister. Du bør uansett ta visse forhåndsregler når du er ute sent og passe ekstra godt på verdisakene dine når du er ute og går i folksomme områder, og når du er på stranden.

De har andre stikkontakter i Miami Beach enn i Norge, så du bør ta med adapter.

I USA er tips en stor del av lønnen til de som jobber på restaurant, så det er høflig å gi omtrent 20% i tips. I Miami Beach er noen ganger tips inkludert i regningen, så du bør også sjekke dette før du eventuelt legger på tipsen.


Hvor mye koster et hotell i Miami Beach per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Miami Beach med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 802 kr

Gjennomsnittlig 2 785 kr

Dyrest 3 509 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Miami Beach

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Miami Beach
Finn hosteller i Miami Beach

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Miami Beach

Disse hotellene i Miami Beach har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Miami Beach

Miami Beach er en by som ligger på en halvøy, like utenfor selve Miami. Miami Beach er som navnet tilsier, et sted der du finner lange sandstrender, og det er dessuten et behagelig og varmt klima hele året rundt. Når du skal velge hvor du skal bo på hotell i Miami Beach, er det hovedsakelig tre områder å velge mellom. Dette er South Beach, Mid Beach og North Beach.

For unge reisende og vennegjenger som vil bo midt i der alt skjer, blant folksomme strender, pulserende natteliv og restauranter, er det best å velge et hotell i South Beach. Dette er den sørligste delen av Miami Beach, her kan du bo rett på stranden og du har gåavstand til shopping, barer og nattklubber.

Mid Beach ligger naturlig nok på den midterste delen av Miami Beach og begynner ved 23rd Street. Dette området har virkelig blitt renovert i det siste og holder en høy standard. Her er det uansett litt roligere enn South Beach, så dette området passer for eldre, eller par som ønsker kort vei til stranden og en mer avslappende ferie. For barnefamilier kan det anbefales å legge oppholdet på hotell i Miami Beach til North Beach. North Beach er noe roligere enn resten av byen og er et familievennlig feriested. Her er det lite trafikk, mindre utesteder og folkemengder, og du finner en lang strand med promenade der du kan gå turer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Miami Beach

Miami Beach er kjent for å være et sted fylt av fest, moro og lange dager på stranden. Her er det lett å finne både strandfester, livlige nattklubber og stilige restauranter. South Beach er den mest folksomme delen av byen, der de aller fleste legger oppholdet sitt. Men det er ikke bare South Beach som er verdt et besøk, for den nordlige delen av byen er nemlig mer populær blant lokale. Her er det rolig stemning, like fine strender og rett og slett en mer avslappet atmosfære. Populariteten til South Beach gjør likevel at større og større deler av byen er interessant for investorer og det dukker stadig opp flere hoteller og restauranter langs Mid Beach også.

Miami Beach er virkelig et sted der du kan være utendørs under hele ferien, og de lange sandstrendene gjør gåturer på kvelden til en nytelse. Ønsker du mer grønn natur, kan du ta turen til noen av Miamis nasjonalparker. Du kan for eksempel dra til Everglades nasjonalpark, der du kan se virkelig eksotiske dyrearter. Det finnes også en botanisk hage i Miami Beach sentrum som heter Miami Beach Botanical Garden. Dette er en oase midt i asfaltjungelen og er verdt et besøk.

Opplev både høy partyfaktor og behagelig klima, lange dager på stranden og eksotisk natur på tur i Miami Beach.


Informasjon om opphold i Miami Beach

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Miami Beach

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 5 netter i Miami Beach.

Et hotellrom i Miami Beach vil normalt koste deg 1 985 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Miami Beach er vanligvis billigst i juni. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 68 % i denne perioden.

mandag er den billigste dagen for hotellrom i Miami Beach. torsdag er den dyreste dagen.

Hosteller og hoteller i Miami Beach med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 301 kr for en seng per person. Dette blir omkring 685 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Miami Beach.

South Beach, Mid-Beach, Venetian Islands og City Center i Miami Beach er blant de mest populære områdene å bo i.

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Miami Beach i løpet av mai, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 140 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i mai med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Miami Beach vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Ja, Miami Beach har 65 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Miami Beach, er New Point Miami Beach Apartments det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Miami Beach.

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Miami Beach. Det er for øyeblikket flere 48 vandrehjem i dette området og Lexington by Hotel RL Miami Beach er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Miami Beach.


momondos favoritthoteller i Miami Beach

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Miami Beach
Baltic Hotel

Baltic Hotel

7643 Harding Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,6
290 kr
Crescent Resort On South Beach By Diamond Resorts

Crescent Resort On South Beach By Diamond Resorts

1420 Ocean Drive, Miami Beach, FL, United States

8,4
2 206 kr

Lincoln Road Apartments

612 15th Street, Miami Beach, FL, United States

2 333 kr
Moderno Residences By Bay Breeze

Moderno Residences By Bay Breeze

Miami Beach, FL, USA

9,0
3 338 kr
Lincoln Arms Suites

Lincoln Arms Suites

1800 James Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,7
1 776 kr
Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

Marriott Vacation Club Pulse, South Beach

1410 Ocean Drive, Miami Beach, FL, United States

8,7
1 679 kr
President Villa

President Villa

1425 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,8
1 640 kr
Costa Norte Boutique Hotel

Costa Norte Boutique Hotel

7130 Harding Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,8
1 064 kr
The Mercury All-Suites Hotel

The Mercury All-Suites Hotel

100 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,0
1 337 kr
The Gabriel Miami South Beach, Curio Collection by Hilton

The Gabriel Miami South Beach, Curio Collection by Hilton

640 Ocean Drive, Miami Beach, FL, United States

6,4
2 460 kr
Beach Place Hotel

Beach Place Hotel

8601 Harding Avenue, Miami Beach, FL, United States

7,6
1 405 kr
Hotel Gaythering - Gay Hotel - All Adults Welcome

Hotel Gaythering - Gay Hotel - All Adults Welcome

1409 Lincoln Road, Miami Beach, FL, United States

8,9
2 128 kr
Hotel Greystone - Adults Only

Hotel Greystone - Adults Only

1920 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

8,7
2 499 kr
Bars B&B South Beach Hotel

Bars B&B South Beach Hotel

711 Lenox Avenue, Miami Beach, FL, United States

8,3
1 806 kr

Strand Ocean Drive Rooftop Pool

Miami Beach, FL, USA

6,4
1 942 kr

Deluxe Private Studios at the Casablanca

Miami Beach, FL, USA

6,2
1 532 kr
El Paseo

El Paseo

405 Espanola Way, Miami Beach, FL, United States

8,4
1 737 kr
Bikini Lodge

Bikini Lodge

1255 West Avenue, Miami Beach, FL, United States

5,6
1 288 kr

Start planleggingen av reisen til Miami Beach


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Miami Beach og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Miami Beach ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.