Hoteller i Miami Beach i FL

Finn tilbud på 623 hoteller i Miami Beach i FL

Miami Beach, FL, USA
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Miami Beach

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Miami Beach
Pris
kr899
kr3504
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Miami Beach

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Miami Beach

Pris

1 257 kr–4 762 kr

BILLIGSTE BYDEL I MIAMI BEACHNormandy Island56 % billigereHoteller i Normandy Island er de billigste i Miami Beach med en gjennomsnittspris på kun 1 257 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MIAMI BEACHVenetian Islands39 % dyrereVenetian Islands har de dyreste hotellene i Miami Beach med rom med en gjennomsnittspris på 4 762 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MIAMI BEACHSouth Beach72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i South Beach enn noen andre land i Miami Beach

Ting å gjøre i Miami Beach


Hoteller i populære bydeler i Miami Beach

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Miami Beach, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Miami Beach

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Miami Beach
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
62 %forventet prisnedgang
50 %forventet prisøkning

Pris

924 kr–4 887 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
6 717 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 876 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Miami Beach på er: 4-5 stjerne, 75 dag før.

1-2 stjerne

1 323 kr–1 620 kr

3 stjerne

1 842 kr–2 202 kr

4-5 stjerne

3 726 kr–4 023 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Miami Beach

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Miami Beach

Laveste hotellpris

180 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

1 Hotel South Beach

Hoteller i nærheten av flyplassen

11390

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Miami Beach funnet siste 7 dager er 180 kr/natten. Denne prisen fås hos The L Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos 1 Hotel South Beach, det mest populære 5-stjerners hotellet i Miami Beach(8,5/10 rating - basert på 747 anmeldelser).
Det er er 11 390 hoteller i Miami Beach i nærheten av Miami Intl. Miami International Airport Hotel med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Miami Beach. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Miami Beach siste uken er 5 429 kr.

Miami Beach reisetips

Vil du finne det perfekte overnattingsstedet, bør du sammenligne hotelltilbud på momondo. For deg som vil finne det aller billigste kan det være lurt å se etter hosteller. Disse koster fra ca USD 22 (ca 175 NOK) per natt. 2-stjerners hotell i North Beach koster fra omtrent USD 154 (ca 1200 NOK) per natt. I South Beach koster 2-stjerners hotell fra ca USD 205 (ca 1600 NOK) per natt.

Bor du i et område som har det du trenger, som restauranter, strand og barer, kan du spare tid og penger på å ta bena fatt. Dersom du skal litt lenger, kan det lønne seg å ta bussen. Det går regelmessige busser gjennom hele Miami Beach. En bussbillett koster fra ca USD 2,25 (ca 18 NOK). Det finnes også nok av taxier, dersom du vil bli kjørt direkte dit du skal. Byen har også Uber og Lyft, som du bestiller gjennom app-ene på telefonen din.


Hvor mye koster et hotell i Miami Beach per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Miami Beach med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 1 311 kr

Gjennomsnittlig 1 563 kr

Dyrest 1 887 kr

Finn hoteller med 2 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Miami Beach

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Miami Beach
Finn hosteller i Miami Beach

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Miami Beach

Disse hotellene i Miami Beach har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Miami Beach

Miami Beach er en by som ligger på en halvøy, like utenfor selve Miami. Miami Beach er som navnet tilsier, et sted der du finner lange sandstrender, og det er dessuten et behagelig og varmt klima hele året rundt. Når du skal velge hvor du skal bo på hotell i Miami Beach, er det hovedsakelig tre områder å velge mellom. Dette er South Beach, Mid Beach og North Beach.

For unge reisende og vennegjenger som vil bo midt i der alt skjer, blant folksomme strender, pulserende natteliv og restauranter, er det best å velge et hotell i South Beach. Dette er den sørligste delen av Miami Beach, her kan du bo rett på stranden og du har gåavstand til shopping, barer og nattklubber.

Mid Beach ligger naturlig nok på den midterste delen av Miami Beach og begynner ved 23rd Street. Dette området har virkelig blitt renovert i det siste og holder en høy standard. Her er det uansett litt roligere enn South Beach, så dette området passer for eldre, eller par som ønsker kort vei til stranden og en mer avslappende ferie. For barnefamilier kan det anbefales å legge oppholdet på hotell i Miami Beach til North Beach. North Beach er noe roligere enn resten av byen og er et familievennlig feriested. Her er det lite trafikk, mindre utesteder og folkemengder, og du finner en lang strand med promenade der du kan gå turer.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Miami Beach

Miami Beach er kjent for å være et sted fylt av fest, moro og lange dager på stranden. Her er det lett å finne både strandfester, livlige nattklubber og stilige restauranter. South Beach er den mest folksomme delen av byen, der de aller fleste legger oppholdet sitt. Men det er ikke bare South Beach som er verdt et besøk, for den nordlige delen av byen er nemlig mer populær blant lokale. Her er det rolig stemning, like fine strender og rett og slett en mer avslappet atmosfære. Populariteten til South Beach gjør likevel at større og større deler av byen er interessant for investorer og det dukker stadig opp flere hoteller og restauranter langs Mid Beach også.

Miami Beach er virkelig et sted der du kan være utendørs under hele ferien, og de lange sandstrendene gjør gåturer på kvelden til en nytelse. Ønsker du mer grønn natur, kan du ta turen til noen av Miamis nasjonalparker. Du kan for eksempel dra til Everglades nasjonalpark, der du kan se virkelig eksotiske dyrearter. Det finnes også en botanisk hage i Miami Beach sentrum som heter Miami Beach Botanical Garden. Dette er en oase midt i asfaltjungelen og er verdt et besøk.

Opplev både høy partyfaktor og behagelig klima, lange dager på stranden og eksotisk natur på tur i Miami Beach.


Informasjon om opphold i Miami Beach

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Miami Beach

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Miami Beach.

Et hotellrom i Miami Beach vil normalt koste deg 3 266 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.