Leiebil Vilnius - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Vilnius? Start søket her

Vilnius, Litauen29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Vilnius, Litauen
to. 10/29
to. 11/5

Oversikt over leiebilselskaper i Vilnius

Alle større selskaper som leier ut biler i Vilnius
Byråets vurdering: Fantastisk 9.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.4

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 3.2

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Vilnius

Med en leiebil i Vilnius har du en unik mulighet til å utforske både byen og resten av Litauen på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre. Du finner et bredt utvalg av både store og små selskaper for bilutleie, og du kan som regel velge mellom alle mulige biltyper, avhengig av dine preferanser. Ofte er også praktiske fordeler inkludert i leieavtalen, som blant annet fri kilometer, gratis avbestilling, gode drivstoffvilkår og de mest nødvendige forsikringene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Vilnius?

For å leie bil i Vilnius og i resten av Litauen må du ha hatt førerkort i minst ett år, så den nedre aldersgrensen for nordmenn er dermed 19 år. Imidlertid har flere selskaper for billeie ekstra gebyrer og visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, som blant annet kan være begrensninger i hvilken type bil du kan leie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Litauen kjører man på høyre side av veien, akkurat som i Norge. Det er påbudt for alle i bilen å bruke setebelte, og det er ikke lov å bruke mobiltelefon, med mindre du har hands-free. Fartsgrensene er 50 km/t i tettbebygde strøk, 90 km/t på asfalterte veier, 100-110 km/t på landeveier med to felt, 110-130 km/t på motorveier og 70 km/t på alle andre veier. Promillegrensen i landet er 0.2 for sjåfører som har hatt lappen i mindre enn to år, og 0.4 for alle andre.

Parkering

Det er gode muligheter for å finne parkering i Vilnius. Du finner store overvåkede parkeringsplasser under Gediminas Avenue 9A, Tilto Street 14 og T. Kosciuškos Street 1A. I tillegg er det gateparkering på kryss og tvers av byen, og du betaler for dette på den nærmeste parkeringsautomaten. Størrelsen på parkeringsavgiften avhenger av hvilken sone du parkerer i.

Utfluktsmål i og rundt Vilnius

Vilnius er en spennende by å reise til med mange attraksjoner å tilby sine besøkende. Blant annet bør du se Katedraltorget i gamlebyen, som er hjem til den storslåtte katedralen fra 1400-tallet. Herfra kan du gå videre opp de lange, svingete brosteinsgatene til Vilnius slott, hvor du får fantastisk utsikt over byen. Mens du er her bør du også ta turen innom Vilnius slottsmuseum for å se en modell av hvordan slottet så ut på 1300-tallet. Videre kan du besøke nasjonalmuseet i Vilnius, som er hjem til mer enn en halv million gjenstander. Se også byens viktigste religiøse bygg, St. Anne-kirken, og den eldste handlegaten, Ausros Vartai (Daggryporten). Dersom du er interessert i historie kan du også dra til det jødiske museet og KGB-museet for å lære mer om byen under andre verdenskrig. Sist, men ikke minst, bør du ta turen opp i det 325 meter høye roterende TV-tårnet for å få uslåelig utsikt over Litauens hovedstad.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene er ofte inkludert i bilutleieselskapenes leieavtaler, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Dersom du ønsker å være dekket utover dette, kan du blant annet skaffe deg utvidet kaskoforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring, egenandelsforsikring og personlig ulykkesforsikring. Ofte er en del av disse dekket av reiseforsikringer, så dobbeltsjekk dette før du bestiller.

Kan man bruke det norske førerkortet i Vilnius, eller må man ha et internasjonalt?

Et internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort, og dette kreves for å kjøre bil i Litauen. Dersom du har folkeregistrert bostedsadresse i Norge, kan du få utstedt dette av NAF.

Hvor i Vilnius kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du velger å hente og levere din leiebil i Vilnius avhenger av hvordan du kommer deg hit, og hva som passer best for deg. Velg mellom en rekke bilutleieselskaper i sentrum, eller hent og lever bilen din på Vilnius internasjonale lufthavn dersom du ankommer med fly. (Informasjon kontrollert: 04/06/2019).


Avstand fra Vilnius til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Vilnius flyplass

Comfort Hotel Lt

Kauno str 14

4,3 km fra flyplass

Panorama Hotel

Sodu Str. 14

4,2 km fra flyplass

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Konstitucijos Av 20

6,8 km fra flyplass

Comfort Hotel Lt

Kauno str 14

4,3 km fra flyplass

Panorama Hotel

Sodu Str. 14

4,2 km fra flyplass

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Konstitucijos Av 20

6,8 km fra flyplass

Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnius

Didzioji 35/2

4,8 km fra flyplass

Royal Boutique Hotel Vilnius Gates of Dawn

Ausros Vartu Str 6

4,6 km fra flyplass

Novotel Vilnius Centre

Gedimino av. 16

5,9 km fra flyplass

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre

Gedimino av. 44 B

6,2 km fra flyplass

Neringa Hotel

Gedimino Avenue 23

6,0 km fra flyplass

Ecotel Vilnius

Slucko Str.8

6,8 km fra flyplass

Corner Hotel

T. Sevcenkos Street 16

5,0 km fra flyplass

Holiday Inn Vilnius

Seimyniskiu 1

6,7 km fra flyplass

Artis Centrum Hotels

Totoriu Str. 23

5,5 km fra flyplass

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

Stuokos-Guceviciaus Str. 1

5,7 km fra flyplass

Crowne Plaza Vilnius

Ciurlionio St 84

5,8 km fra flyplass

Courtyard by Marriott Vilnius City Center

Rinktines G. 3

6,4 km fra flyplass

Best Western Vilnius

Konstitucijos Av. 14

6,8 km fra flyplass

Grata by Centrum Hotels

Vytenio Str. 9

5,2 km fra flyplass


Leiebiler i Vilnius

Så langt i oktober har det vært 36 søk på momondo for leiebiler i Vilnius.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Vilnius for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Vilnius. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Vilnius som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Vilnius har de billigste prisene på leiebiler?

GREEN MOTION har generelt de billigste prisene per dag i Vilnius på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 142 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 78 kr/dag for leiebiler i Vilnius.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Vilnius?

Flertallet av leiebilselskapene i Vilnius tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Enterprise, National og Avis har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilken type leiebile er best å leie i Vilnius i november?

Basert på hvordan været er i Vilnius løpet av november, bør du leie en SUV. Vilnius i november er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt −3 °C og en nedbørsmengde på 49 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Vilnius vil koste deg i gjennomsnitt 150 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Vilnius har flest utleiesteder?

GREEN MOTION er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Vilnius med totalt 5 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 142 kr/dag når de leier en bil hos GREEN MOTION i Vilnius.

Hva er fartsgrensen i Vilnius?

Fartsgrensen i Vilnius er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Vilnius er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.


Finn hotell og fly til Vilnius

 • Få den siste informasjonen om Vilnius flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Vilnius
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Vilnius mest populære nabolag

  Finn hoteller i Vilnius
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Vilnius