Leiebiler fra Dollar i Honolulu

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Honolulu

Honolulu, O'ahu, HI, USA
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Honolulu, O'ahu, HI, USA
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Honolulu

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Honolulu, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,5

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Honolulu

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Honolulu under COVID-19-pandemien?

  Alle Dollar sine utleiesteder i Honolulu har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Honolulu i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 736 kr per dag for å leie en bil hos Dollar i Honolulu. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Honolulu hos Dollar, var 655 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Dollar i Honolulu koste i gjennomsnitt 5 152 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Dollar et utleiested på Honolulu flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Honolulu flyplass. Adressen til dette Dollar-utleiestedet, er 3179 North Nimitz Highway.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Honolulu?

  Ja, Dollar har gratis avbestilling av leiebil i Honolulu. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Dollar til en av deres Honolulu avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Honolulu i Januar?

  Den mest populære bilen å leie hos Dollar i Honolulu i løpet av Januar, er leiebiler av typen Standard. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 655 kr per dag for leiebiler av typen Standard i Januar, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 655 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Honolulu?

  Dollar drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Honolulu. Det mest populære utleiestedet Dollar har i Honolulu, befinner seg på 3179 North Nimitz Highway. I løpet av de 12 siste månedene har 92 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Dollar i Honolulu valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen 3179 North Nimitz Highway i løpet av det siste året.


Leiebiler fra Dollar i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Dollar i andre populære byer i USA, f.eks. Orlando og New York