Leiebiler i Fredrikstad, Østfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Fredrikstad, Østfold? Start søket her!

Fredrikstad, Norge
29. mar. — 5. apr.
Samme leveringssted
Fredrikstad, Norge
on. 29.3.
12:00
on. 5.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Fredrikstad

Aldersgrense for bilutleie i Fredrikstad varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Fredrikstad.

I Fredrikstad er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Fredrikstad er det mellom 80 km/t og 100 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Denne betales som en bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Fredrikstad. Det finnes en rekke parkeringshus i sentrum av byen. Dette er blant annet St. Croix parkeringshus, Kirkebrygga parkeringshus, Apenesfjellet og St. Hansfjellet. I tillegg finner du en rekke andre parkeringsplasser som er delt inn i soner avhengig av hvor i byen de ligger. De offentlige parkeringsplassene som finnes i Fredrikstad har blått skilt med en hvit P på og disse har ulike farge-soner som igjen har forskjellige priser og betingelser for parkering. Mange av disse sonene har gratis parkering etter klokken seks og etter klokken ni om kvelden, samt søndager. Rød sone som er helt i sentrum har en makstid på to timer, mens på grønn og lilla sone kan man betale en makspris og stå parkert en hel dag. Du kan betale for parkering i automater eller med appen Fredrikstad P som du laster ned på telefonen din. Her legger du inn kortinformasjon og registreringsnummer slik kan du betale uten å kjøpe billett.


Tilbud på Fredrikstad, Østfold bilutleie

Finn leiebil i Fredrikstad som passer for deg

Liten Leiebiler

621 kr - 989 kr

Alle biltyper

621 kr - 2 774 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Fredrikstad, Norge er 823 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Fredrikstad, Norge er i januar. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 621 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fredrikstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fredrikstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Fredrikstad, Norge er 1 399 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Fredrikstad, Norge er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 733 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fredrikstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fredrikstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Fredrikstad, Norge er 872 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Fredrikstad, Norge er i juli. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 992 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Fredrikstad. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Fredrikstad kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Fredrikstad

Alle større selskaper som leier ut biler i Fredrikstad, Østfold

Hertz

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Fredrikstad

Nedenfor er de mest populære hotellene i Fredrikstad

Kjøre med en leiebil i Fredrikstad - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Fredrikstad, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Fredrikstad finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 288 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Fredrikstad er 491 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Fredrikstad er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Fredrikstad ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Fredrikstad, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Fredrikstad

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Fredrikstad

Start planleggingen av reisen til Fredrikstad


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Fredrikstad fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Fredrikstad, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.