Leiebil Fredrikstad - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Fredrikstad? Start søket her

Fredrikstad, Norge
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Fredrikstad, Norge
ti. 8.12.
middag
ti. 15.12.
middag

Tilbud på Fredrikstad bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 695 kr/dag for å leie en liten bil i Fredrikstad. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
713 kr/dag
20. des. - 25. des.
Fredrikstad
Torpveien 130
Kia Rio Hatchback
713 kr/dag
20. des. - 25. des.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
733 kr/dag
20. des. - 25. des.
Fredrikstad
Torpveien 130
Chevrolet Sonic Sedan
733 kr/dag
20. des. - 25. des.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
814 kr/dag
20. des. - 25. des.
Fredrikstad
Torpveien 130
Chevrolet Sonic Sedan
814 kr/dag
20. des. - 25. des.
Finn lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
969 kr/dag
20. des. - 25. des.
Fredrikstad
Torpveien 130
Ford Focus
969 kr/dag
20. des. - 25. des.
Finn lignende

Informasjon om reisen din til Fredrikstad

Hvor gammel må man være for å leie bil i Fredrikstad?

Aldersgrense for bilutleie i Fredrikstad varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Fredrikstad.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Fredrikstad er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Fredrikstad er det mellom 80 km/t og 100 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Denne betales som en bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Fredrikstad. Det finnes en rekke parkeringshus i sentrum av byen. Dette er blant annet St. Croix parkeringshus, Kirkebrygga parkeringshus, Apenesfjellet og St. Hansfjellet. I tillegg finner du en rekke andre parkeringsplasser som er delt inn i soner avhengig av hvor i byen de ligger. De offentlige parkeringsplassene som finnes i Fredrikstad har blått skilt med en hvit P på og disse har ulike farge-soner som igjen har forskjellige priser og betingelser for parkering. Mange av disse sonene har gratis parkering etter klokken seks og etter klokken ni om kvelden, samt søndager. Rød sone som er helt i sentrum har en makstid på to timer, mens på grønn og lilla sone kan man betale en makspris og stå parkert en hel dag. Du kan betale for parkering i automater eller med appen Fredrikstad P som du laster ned på telefonen din. Her legger du inn kortinformasjon og registreringsnummer slik kan du betale uten å kjøpe billett.

Utfluktsmål i og rundt Fredrikstad

Har du leiebil i Fredrikstad er du og familien i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Om sommeren er det perfekt å ta bilen ut til Hvaler. Her er det massevis av steder å bade, spise god mat og kjøre båt. Her er det hele 833 øyer, så dere har mange steder å oppleve under turen. Det er omtrent en 30 minutters kjøretur fra Fredrikstad ut til Hvaler. Ønsker dere å besøke nabolandet vårt kan dere på kort tid også besøke for eksempel Strömstad. Her finnes det koselige restauranter ved kaien og dette er et perfekt mål for en dagstur med barna. Pass på å kjøpe med litt godis til veien hjem.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Fredrikstad er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Fredrikstad kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Fredrikstad sentrum. Her er det mange bilutleieselskaper å velge mellom.


Avstand fra Fredrikstad til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Fredrikstad

I Desember har vi kjørt 13 søk etter leiebiler i Fredrikstad for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Fredrikstad for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Fredrikstad innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Sixt, Avis og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Fredrikstad har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Fredrikstad er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 666 kr fra 2 utleiesteder i Fredrikstad. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Fredrikstad med en pris på 505 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Fredrikstad?

Leiebiler i Fredrikstad fra populære selskap som Sixt, Avis og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Fredrikstad, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilket leiebilselskap i Fredrikstad har flest utleiesteder?

Hertz har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 666 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Fredrikstad?

Fartsgrensen i bysonen i Fredrikstad er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Fredrikstad ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Fredrikstad, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Finn hotell og fly til Fredrikstad

  • Få den siste informasjonen om Fredrikstad flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Fredrikstad
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Fredrikstad mest populære nabolag

    Finn hoteller i Fredrikstad