Hoteller i Halden, Norge

Finn tilbud på 5 hoteller i Halden, Norge

Halden, Norge
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Halden

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Halden
Pris
kr645
kr3172
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Halden

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Halden
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
42 %forventet prisnedgang
25 %forventet prisøkning

Pris

970 kr–2 245 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 863 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 396 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Halden på er: 3 stjerne, 47 dag før.

3 stjerne

1 334 kr–1 990 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Halden

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Halden

Laveste hotellpris

646 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

45
Den rimeligste prisen for et rom i Halden funnet siste 7 dager er 646 kr/natten. Denne prisen fås hos O Brian Hostel, a 3-stjerners hotell.
Det er er 45 hoteller i Halden i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Halden reisetips

Du kan bestille hotell i Halden i alle prisklasser. Vanligvis varierer prisen fra ca. 600 NOK til 1500 NOK per enkeltrom i en natt. Du må som regel betale mer om du ønsker fasiliteter som tidlig innsjekk, balkong og frokost. momondo søker opp prisen på hotellrom på tvers av bookingsider. Du kan også enkelt se hotellets fasiliteter og fortrinn, blant annet spa, restaurant, dyr tillatt, romservice og annen nyttig informasjon.

Halden er en sjarmerende by både om vinteren og på sommeren. Det spørs på interessene dine når den beste tiden for å bestille hotell i Halden er. Vinteren er en koselig tid med lysløyper og skianlegg. Du kan tilbringe dagen ute i snøen og slappe av med et godt måltid på en av byens mange restauranter om kvelden. Sommeren er et ypperlig tidspunkt for å kombinere shopping og byliv med eventyrlige opplevelser som padling, klatring og fotturer i vakker natur. Eller kanskje du har lyst til å være tilskuer på TV2s berømte, årlige TV-program Allsang på grensen?


Hvor mye koster et hotell i Halden per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Halden med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 248 kr

Gjennomsnittlig 1 359 kr

Dyrest 1 379 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Halden

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Halden

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Halden

Disse hotellene i Halden har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Halden

Halden er en liten, men innholdsrik by med mange opplevelser. Det finnes mange forskjellige typer overnatting i Halden, fra konferansehotell med ekstra luksus, hotell med romslige familierom og koselige campingplasser utenfor byen som er ideelle for reisende med barn. Du kan også bestille en romantisk hytte på landet med utsikt over flott natur, perfekt når du ønsker å tilbringe kvalitetstid med din kjære.

Du kan velge mellom flere hotell i Halden som ligger i nærheten av sentrum, perfekt om du reiser med en vennegjeng og vil ha kort avstand til severdigheter som Fredriksten festning. Da er det bare å spasere rett ut av hotellet for å nyte alt det Halden har å by på av shopping, restauranter og uteliv. Hostel er et godt og billig alternativ for backpackere som bare er ute etter en pute å hvile hodet på om natten. Standarden pleier som regel å være god på overnattingssteder i Norge, selv for de rimeligste alternativene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Halden

Halden er en by som kan friste både store og små med spennende opplevelser og et livlig byliv. Fredriksten festning troner majestetisk over byen og imponerer med en slående utsikt over Halden og fjorden. Det holdes mange musikkfestivaler, konserter og andre arrangement i festningen, hvor små fort og store uteområder tas i bruk for å skape en uforglemmelig opplevelse. Andre severdigheter inkluderer storslagne kirker, Busterudparken og Rød Herregård. Trenger du en pause fra attraksjonene, kan du bli med på båttur ned Haldenkanalen. Avrund dagen på byens herlige restauranter og utesteder i sentrum.

Du finner også grenseovergangen Svinesund rett i nærheten av byen. Det er den største av overgangene, og kanskje også blant de vakreste. Synet av naturen er ganske spektakulær når du kjører over den smale fjorden over en elegant bro. Halden er derfor et praktisk overnattingssted om du skal på grensehandel eller videre til utlandet senere.


Informasjon om opphold i Halden

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Halden

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 639 kr per natt ved bestilling av hotell i Halden. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Halden har laveste priser i juni. Prisen du må ut med kan være 43 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


momondos favoritthoteller i Halden

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Halden

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Halden, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Halden. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Halden