Hotell Halden: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 14 hoteller i Halden, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Halden

Det er mange flotte hoteller i Halden, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Halden

Fredriksten Fortress

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Fredriksten Fortress?

momondo-brukere har anbefalt 6 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Fredriksten Fortress. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 273 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Fredriksten Fortress er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Halden som koster 1 195 kr.

Hoteller i nærheten av Fredriksten Fortress

Når bør du bestille hotell i Halden

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Halden
Lavsesong
Desember
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

32 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

25 %

forventet prisøkning

Pris
972 kr - 1 890 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 647 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

967 kr

snittpris over de siste to ukene


Halden reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Halden

Hva koster det for hotell i Halden?

Du kan bestille hotell i Halden i alle prisklasser. Vanligvis varierer prisen fra ca. 600 NOK til 1500 NOK per enkeltrom i en natt. Du må som regel betale mer om du ønsker fasiliteter som tidlig innsjekk, balkong og frokost. momondo søker opp prisen på hotellrom på tvers av bookingsider. Du kan også enkelt se hotellets fasiliteter og fortrinn, blant annet spa, restaurant, dyr tillatt, romservice og annen nyttig informasjon.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold Halden?

Halden er en sjarmerende by både om vinteren og på sommeren. Det spørs på interessene dine når den beste tiden for å bestille hotell i Halden er. Vinteren er en koselig tid med lysløyper og skianlegg. Du kan tilbringe dagen ute i snøen og slappe av med et godt måltid på en av byens mange restauranter om kvelden. Sommeren er et ypperlig tidspunkt for å kombinere shopping og byliv med eventyrlige opplevelser som padling, klatring og fotturer i vakker natur. Eller kanskje du har lyst til å være tilskuer på TV2s berømte, årlige TV-program Allsang på grensen?

Kan man reise til Halden på budsjett?

Du kan finne et billig hotell i Halden ved å undersøke overnattingsmulighetene god tid i forkant. Hotellene kan ha gode tilbud fra tid til annen, så det anbefales å bruke momondo til å finne frem til de beste prisene.

De beste transportmidlene i Halden

Det er enkelt å benytte offentlig transport i byen. Det går ofte buss og tog fra sentrum. Selve byen er også liten nok til at du kan ta beina fatt og utforske til fots. Du har også gode muligheter til å leie bil for å oppsøke alle attraksjonene i området. Reisende som kommer langveis fra kan fly til Oslo lufthavn og ta toget videre til Halden.

Parkering i Halden

Det finnes flere parkeringsplasser i byen, for eksempel Kirkegata, Remmen og ved Høgskolen. Du kan også parkere på gaten enkelte steder.

Hosteller og billige hoteller i Halden

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Halden

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Halden

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Halden

Halden er en liten, men innholdsrik by med mange opplevelser. Det finnes mange forskjellige typer overnatting i Halden, fra konferansehotell med ekstra luksus, hotell med romslige familierom og koselige campingplasser utenfor byen som er ideelle for reisende med barn. Du kan også bestille en romantisk hytte på landet med utsikt over flott natur, perfekt når du ønsker å tilbringe kvalitetstid med din kjære.

Du kan velge mellom flere hotell i Halden som ligger i nærheten av sentrum, perfekt om du reiser med en vennegjeng og vil ha kort avstand til severdigheter som Fredriksten festning. Da er det bare å spasere rett ut av hotellet for å nyte alt det Halden har å by på av shopping, restauranter og uteliv. Hostel er et godt og billig alternativ for backpackere som bare er ute etter en pute å hvile hodet på om natten. Standarden pleier som regel å være god på overnattingssteder i Norge, selv for de rimeligste alternativene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Halden

Halden er en by som kan friste både store og små med spennende opplevelser og et livlig byliv. Fredriksten festning troner majestetisk over byen og imponerer med en slående utsikt over Halden og fjorden. Det holdes mange musikkfestivaler, konserter og andre arrangement i festningen, hvor små fort og store uteområder tas i bruk for å skape en uforglemmelig opplevelse. Andre severdigheter inkluderer storslagne kirker, Busterudparken og Rød Herregård. Trenger du en pause fra attraksjonene, kan du bli med på båttur ned Haldenkanalen. Avrund dagen på byens herlige restauranter og utesteder i sentrum.

Du finner også grenseovergangen Svinesund rett i nærheten av byen. Det er den største av overgangene, og kanskje også blant de vakreste. Synet av naturen er ganske spektakulær når du kjører over den smale fjorden over en elegant bro. Halden er derfor et praktisk overnattingssted om du skal på grensehandel eller videre til utlandet senere.

Reiseinformasjon for Halden

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Halden?

  I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 1 natt i Halden.

 • Hvor mye koster et hotell i Halden?

  I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 400 kr per natt ved bestilling av hotell i Halden. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Halden?

  Hoteller i Halden har laveste priser i Desember. Prisen du må ut med kan være 32 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

 • Hvilken dag er den billigste i Halden?

  Hotellrom i Halden er generelt billigere på lørdag, og dyrere på torsdag.