Leiebiler fra Express Rent a Car i Gdansk

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Express Rent a Car i Gdansk

Gdansk, Polen
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Express Rent a Car sine utleiesteder i Gdansk

Nedenfor finner du informasjon om Express Rent a Car sine utleiesteder for leiebiler i Gdansk, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Express Rent a Car i Gdansk

 • Er det trygt å leie en bil hos Express Rent a Car i Gdansk under COVID-19-pandemien?

  Express Rent a Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Gdansk føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Express Rent a Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Gdansk. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Express Rent a Car i Gdansk i November?

  I November kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 257 kr per dag for å leie en bil hos Express Rent a Car i Gdansk. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Gdansk hos Express Rent a Car, var 204 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Express Rent a Car i Gdansk koste i gjennomsnitt 1 796 kr i November. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Express Rent a Car et utleiested på Gdansk Rebiechowo flyplass?

  Ja. Express Rent a Car har 1 utleiested på Gdansk Rebiechowo flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Gdansk airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Express Rent a Car når man er i Gdansk i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Express Rent a Car i Gdansk i November, foretrekker leiebiler av typen Økonomi. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Økonomi i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 229 kr/dag i gjennomsnitt, og 124 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Express Rent a Car i Gdansk?

  Det å leie en Økonomi gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Express Rent a Car i Gdansk. Leie av Økonomi hos Express Rent a Car koster i gjennomsnitt 229 kr/dag (34 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 83 % av brukerne våre valgt en Økonomi for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Gdansk.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Express Rent a Car i Gdansk?

  Express Rent a Car drifter for øyebliket 4 utleiesteder i Gdansk. Det mest populære utleiestedet Express Rent a Car har i Gdansk, befinner seg på Gdansk airport. I løpet av de 12 siste månedene har 57 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Express Rent a Car i Gdansk valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Gdansk airport i løpet av det siste året.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Gdansk

Finner du ikke det du ser etter fra Express Rent a Car? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Gdansk