Leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk

Gdansk, Polen
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk i Pommerske voivodskap

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

37 kr - 207 kr

Alle biltyper

37 kr - 207 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk i Pommerske voivodskap på, er i Desember. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 37 kr per dag. 37 kr per dag er 67 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 113 kr for en leiebil av type Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk. Enda Desember kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Liten hos SURPRICE CAR RENTAL , avhengig av hvilken dag du bestiller på.


SURPRICE CAR RENTAL sine utleiesteder i Gdansk

Nedenfor finner du informasjon om SURPRICE CAR RENTAL sine utleiesteder for leiebiler i Gdansk, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
10 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk

 • Er det trygt å leie en bil hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk under COVID-19-pandemien?

  SURPRICE CAR RENTAL ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Gdansk føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har SURPRICE CAR RENTAL innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Gdansk. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk ligger på i gjennomsnitt 148 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 69 kr per dag hos SURPRICE CAR RENTAL i denne perioden i Gdansk. 1 036 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos SURPRICE CAR RENTAL i Januar når du er i Gdansk.

 • Har SURPRICE CAR RENTAL et utleiested på Gdansk Rebiechowo flyplass?

  SURPRICE CAR RENTAL har 1 utleiested på Gdansk Rebiechowo flyplass. Du finner SURPRICE CAR RENTAL på følgende adresse(r): Slowackiego 210a Airport Gdansk.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos SURPRICE CAR RENTAL når man er i Gdansk i Januar?

  Ifølge dataene våre er Kompakt den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos SURPRICE CAR RENTAL når de er på ferie i Gdansk i Januar. Basert på prisene for billeie hos SURPRICE CAR RENTAL i Januar i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Kompakt ligger på 162 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 148 kr/dag sist Januar, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk?

  Det å leie en Økonomi gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos SURPRICE CAR RENTAL i Gdansk. Leie av Økonomi hos SURPRICE CAR RENTAL koster i gjennomsnitt 148 kr/dag (7 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 18 % av brukerne våre valgt en Økonomi for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Gdansk.


Leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Pommerske voivodskap

Lei en bil hos SURPRICE CAR RENTAL i andre byer i Pommerske voivodskap, f.eks. Gdynia og Sopot

Leiebiler fra SURPRICE CAR RENTAL i andre byer i Polen

Finn tilbud på leiebiler hos SURPRICE CAR RENTAL i andre populære byer i Polen, f.eks. Krakow og Warszawa

Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Gdansk

Finner du ikke det du ser etter fra SURPRICE CAR RENTAL ? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Gdansk