Leiebiler i Åndalsnes, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Åndalsnes, Norge? Start søket her

Åndalsnes, Norge
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Åndalsnes, Norge
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Åndalsnes

Alle større selskaper som leier ut biler i Åndalsnes, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,4

Henting/levering

7,6

Valuta for pengene

6,8
4 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Åndalsnes

Åndalsnes i Romsdalen er en sjarmerende liten by som er omringet av majestetiske fjell. Avstandene mellom attraksjoner og severdigheter i distriktet kan være ganske store, og en rimelig leiebil kan være akkurat det du trenger når du skal på sightseeing. Avis, Budget og Hertz er noen av bilutleierne du kan velge blant når du skal bestille en billig leiebil i Åndalsnes med fri kilometer på nett. Det koster ca. 1600-2000 NOK og oppover for å leie en bil for en dag, alt ettersom hvilke egenskaper, merke og størrelse du ønsker. Du kan for eksempel velge mellom automatgir og manuelt gir, samt hvor mange dører du trenger. Alle bilene har som regel klimaanlegg, og nødvendige forsikringer pleier også å være inkludert i prisen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Åndalsnes?

Du må som regel være 19 år for å leie bil, selv om aldersgrensen for å kjøre bil i Norge er 18 år. Dette er fordi du må som regel hatt førerkort i ett år før du kan få leie. Unge sjåfører har også andre vilkår for billeie enn andre bilister, noe som kan føre til restriksjoner og større avgifter. Du må for eksempel være over 25 år for å kunne kjøpe superforsikring, og det kan også hende at du ikke får låne biler i en viss størrelse. Vår anbefaling er at du leser gjennom betingelsene nøye, slik at du forstår hvilke gebyrer og begrensninger som gjelder for deg.

Parkering

Du bør først og fremste sjekke om hotellet tilbyr parkering til gjestene sine om du bor på et overnattingssted i sentrum. Det lille tettstedet er kompakt nok til at du kan ta deg frem til fots, og la bilen stå til du skal på utflukter i området. Hvis ikke, finnes det flere parkeringsmuligheter inne i byen. Du kan stå helt gratis på offentlige parkeringsplasser i opptil tre timer, men du må huske å skrive ned tidspunktet og legge den godt synlig på dashbordet. Du kan også stå på parkeringsplasser ved Åndalsnes stasjon og Parking Centrum Åndalsnes. Ladestasjon til elbil finner du i Havnegata.

Utfluktsmål i og rundt Åndalsnes

Storslåtte opplevelser som Romdalseggen, Trollveggen, Trollstigen og Raumabanen venter på deg når du skal på ferie i Romsdalen. Åndalsnes er en perfekt base for friluftseventyr og norgesferier i Romsdalen, og du kommer deg enkelt rundt ved hjelp av en leiebil. Det er ikke uten grunn at tettstedet kalles for «tindehovedstaden». Du bor dessuten tett på Romsdalsfjorden, noe som er perfekt om du vil prøve fiskelykken. Du er heller ikke langt fra Geiranger med egen bil til disposisjon. En rundtur fra Åndalsnes til Geiranger anbefales på det varmeste, og du kan oppleve mange ulike severdigheter på veien. Du kan for eksempel kjøre opp den svingete veien til Trollstigen og nyte utsikten fra Trollstigplatået.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier å være inkludert i prisen når du leier bil i Åndalsnes og resten av Norge, blant annet forsikringer som dekker selvrisiko. Kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel. Du må være obs på de vanligvis ikke dekker skader på dekk og frontrute. Du kan kjøpe forsikringer som fjerner egenandelen, noe som bør vurderes om du syntes at egenandelen er for høy. Det kan være verdt å ta en telefon til kredittkortselskapet ditt først, ettersom mange selskaper gir deg denne forsikringen automatisk om du betaler for leiebilen med kredittkortet ditt.

Hvor i Åndalsnes kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen i Åndalsnes sentrum eller på et helt annet sted, for eksempel utleiestasjoner i andre byer. Dette kan være praktisk om du bare trenger bilen for å komme deg fra et sted til et annet. Det er også mulig å hente og levere bilen ved nærmeste lufthavn i Molde. Du må angi hente- og utleveringssted når du bestiller bilen. (Informasjon kontrollert: 26/05/2019).


Avstand fra Åndalsnes, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Åndalsnes

Vi har hatt 8 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Åndalsnes så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Åndalsnes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Åndalsnes. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hva er fartsgrensen i Åndalsnes, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Åndalsnes er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Åndalsnes ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Åndalsnes, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Åndalsnes i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Åndalsnes.

Er været i Åndalsnes representativt for resten av Møre og Romsdal?

De som ønsker å leie bil i Åndalsnes for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Møre og Romsdal i løpet av september vanligvis har temperaturer på 10 °C med en forventet nedbørsmengde på 205 mm.


Leiebiler på flyplasser i Åndalsnes

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Åndalsnes

Start planleggingen av reisen til Åndalsnes