Leiebiler i Oklahoma City, Oklahoma

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Oklahoma City, Oklahoma? Start søket her!

Oklahoma City, OK, USA
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Oklahoma City, OK, USA
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Oklahoma City

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Oklahoma City

Hvilket leiebilselskap er billigst i Oklahoma City?

De billigste leiebilene i Oklahoma City finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 777 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Oklahoma City er 855 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Oklahoma City?

Leiebiler av typen Chevrolet Tahoe og Ford Expedition i Oklahoma City er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Chevrolet Tahoe i Oklahoma City kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 1 140 kr/dag, og kan koste så lite som 777 kr/dag. Leiepriser for Ford Expedition kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 148 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 1 128 kr/dag.

Tilbud på Oklahoma City, Oklahoma bilutleie

Finn leiebil i Oklahoma City som passer for deg

Liten Leiebiler

667 kr - 2 278 kr

Alle biltyper

834 kr - 3 103 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Oklahoma City, USA er 992 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Oklahoma City, USA er i september. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 667 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oklahoma City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oklahoma City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Oklahoma City, USA er 1 220 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Oklahoma City, USA er i september. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 918 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Oklahoma City. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Oklahoma City kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Oklahoma City

Alle større selskaper som leier ut biler i Oklahoma City, Oklahoma

Enterprise Rent-A-Car

10 utleiesteder

Avis

4 utleiesteder

Budget

4 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Alamo

1 utleiested

Dollar

1 utleiested

National

1 utleiested

NU Car

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Oklahoma City

Nedenfor er de mest populære hotellene i Oklahoma City

Kjøre med en leiebil i Oklahoma City - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Oklahoma City, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i Oklahoma City som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Oklahoma City som Budget, Avis og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Fartsgrensen i Oklahoma City er 40 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Oklahoma City har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 120 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Oklahoma City, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 120 km/t.


Utforsk flere leiebiler i Oklahoma

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Oklahoma

Start planleggingen av reisen til Oklahoma City


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Oklahoma City. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Oklahoma City ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.