Leiebil Askim, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Askim, Norge? Start søket her

Askim, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Askim, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Askim

Det anbefales å booke leiebil i Askim på nett for å få full oversikt over rimelige priser og gode tilbud, blant annet fri kilometer og gratis avbestilling. Det er enkelt å søke etter ønskede funksjoner, for eksempel automatgir, elbil, antall dører og andre preferanser. Du kan velge mellom flere billige bilutleiere som Avis og Hertz. Prisen for å leie bil en dag avhenger av hvilket merke, størrelse og egenskaper du ønsker. Det koster for eksempel ca. 700 NOK og opp for å leie en liten, men rimelig, personbil og 1000 NOK for en romslig, mellomstor bil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Askim?

Det stilles flere krav til unge sjåfører som vil leie bil i Askim og andre steder i Norge, noe som du kan lese om i vilkårene for billeie. De viktigste er imidlertid at du må ha hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder for du kan leie bil. Det gjelder både for Norge og de fleste andre land i Europa. Det kan også være at du ikke får leie større biler om du er under 21 år, og du må kanskje betale ekstra avgifter om du er under 25 år. Det er viktig at du leser og forstår alle betingelsene før du bestemmer deg. Reglene kan variere litt fra selskap til selskap.

Parkering

Det er gratis å parkere på offentlige parkeringsplasser, men du bør sjekke tidsbegrensing før du forlater bilen. Det er godt skiltet om plassen er privat, og det vil stå tydelig informasjon om parkeringsavgifter. Det er for eksempel lov å parkere ved Askimtorget i opptil tre timer. Du finner parkeringsplasser ved Krosbykrysset, Storgaten, Eidsbergveien og Jernbanegata. Det finnes også mange ladestasjoner og parkeringsmuligheter i Askim sentrum for deg med elbil. Ladeplassene finner du blant annet ved Rutebilstasjonen og Rådhuset. Det anbefales også å spørre hotellet om hvilke parkeringsmuligheter de tilbyr til gjestene sine. Det hender at de lar deg parkere gratis.

Utfluktsmål i og rundt Askim

Det finnes flere opplevelser og severdigheter i Askim sentrum som er verdt å oppleve. Østfoldbadet er et morsomt sted for både store og små med boblebad, vannsklier, barnebasseng og mye mer. Du har også mange handlemuligheter i sentrum, og det er nok av fristende restauranter og utesteder når du vil ut og kose deg om kvelden. Det anbefales å leie bil en dag for å utforske resten av området i Østfold også. Romsåsen Gruveopplevelser er en aktivitetspark for deg som er sulten på adrenalin og action. Her kan du klatre, rappellere og prøve zipline. Du har dessuten friheten til å besøke andre byer i Østfold, for eksempel Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Oslo sentrum er heller ikke langt unna med en leiebil til disposisjon, og her kan du dra på piknik og sole deg i Frognerparken, shoppe på Karl Johan og besøke det kongelige slott.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger forsikringer som ansvarsforsikring og selvrisikoforsikringer som gjør at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri. Det er ikke alle typer skader som inkluderes i selvrisikoforsikring. Skader på frontrute og dekk pleier som regel ikke å være dekket. I Norge og resten av Europa pleier disse å være inkludert i prisen. Det kan være at bilutleieren tilbyr deg ekstra forsikringer, for eksempel for å fjerne egenandel. Det bør nevnes at mange kredittkortselskaper dekker egenandelen om du betaler for bilen med kortet ditt, og det er verdt å ta en telefon til dem for å sjekke om dette gjelder deg.

Hvor i Askim kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og lever leiebilen på forskjellige steder om du ønsker. Du trenger ikke nødvendigvis bruke samme utleiestasjon, dersom det ikke passer. Du kan for eksempel hente bilen på Oslo/Gardermoen som er nærmeste lufthavn, og deretter levere inn leiebilen i Askim sentrum når du er ferdig med den. Det kan hende at du må betale ekstra avgift for dette. (Informasjon kontrollert: 28/05/2019).


Avstand fra Askim, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Askim

1 person har sett etter leiebil i Askim i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Askim for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Askim har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Hertz og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Askim. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Askim, Norge?

Flertallet av leiebilselskapene i Askim tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Avis, Hertz og Budget har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Askim, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Askim er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Askim ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Askim, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Askim i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Askim.

Er været i Askim representativt for resten av Østfold?

De som ønsker å leie bil i Askim for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Østfold i løpet av mars vanligvis har temperaturer på 0 °C med en forventet nedbørsmengde på 54 mm.


Leiebiler på flyplasser i Askim

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Askim

Finn hotell og fly til Askim

  • Få den siste informasjonen om Askim flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Askim
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Askim mest populære nabolag

    Finn hoteller i Askim