Leiebiler i Askim, Østfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Askim, Østfold? Start søket her!

Askim, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Askim, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Askim

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Askim

Hvilket leiebilselskap er billigst i Askim?

De billigste leiebilene i Askim finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 814 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Askim er 831 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Askim?

Leiebiler av typen Toyota Corolla og Volvo XC60 i Askim er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota Corolla i Askim kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 739 kr/dag, og kan koste så lite som 338 kr/dag. Leiepriser for Volvo XC60 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 280 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 861 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Askim

Det anbefales å booke leiebil i Askim på nett for å få full oversikt over rimelige priser og gode tilbud, blant annet fri kilometer og gratis avbestilling. Det er enkelt å søke etter ønskede funksjoner, for eksempel automatgir, elbil, antall dører og andre preferanser. Du kan velge mellom flere billige bilutleiere som Avis og Hertz. Prisen for å leie bil en dag avhenger av hvilket merke, størrelse og egenskaper du ønsker. Det koster for eksempel ca. 700 NOK og opp for å leie en liten, men rimelig, personbil og 1000 NOK for en romslig, mellomstor bil.

Det stilles flere krav til unge sjåfører som vil leie bil i Askim og andre steder i Norge, noe som du kan lese om i vilkårene for billeie. De viktigste er imidlertid at du må ha hatt gyldig førerkort i minst 12 måneder for du kan leie bil. Det gjelder både for Norge og de fleste andre land i Europa. Det kan også være at du ikke får leie større biler om du er under 21 år, og du må kanskje betale ekstra avgifter om du er under 25 år. Det er viktig at du leser og forstår alle betingelsene før du bestemmer deg. Reglene kan variere litt fra selskap til selskap.

Det er gratis å parkere på offentlige parkeringsplasser, men du bør sjekke tidsbegrensing før du forlater bilen. Det er godt skiltet om plassen er privat, og det vil stå tydelig informasjon om parkeringsavgifter. Det er for eksempel lov å parkere ved Askimtorget i opptil tre timer. Du finner parkeringsplasser ved Krosbykrysset, Storgaten, Eidsbergveien og Jernbanegata. Det finnes også mange ladestasjoner og parkeringsmuligheter i Askim sentrum for deg med elbil. Ladeplassene finner du blant annet ved Rutebilstasjonen og Rådhuset. Det anbefales også å spørre hotellet om hvilke parkeringsmuligheter de tilbyr til gjestene sine. Det hender at de lar deg parkere gratis.

Det finnes flere opplevelser og severdigheter i Askim sentrum som er verdt å oppleve. Østfoldbadet er et morsomt sted for både store og små med boblebad, vannsklier, barnebasseng og mye mer. Du har også mange handlemuligheter i sentrum, og det er nok av fristende restauranter og utesteder når du vil ut og kose deg om kvelden. Det anbefales å leie bil en dag for å utforske resten av området i Østfold også. Romsåsen Gruveopplevelser er en aktivitetspark for deg som er sulten på adrenalin og action. Her kan du klatre, rappellere og prøve zipline. Du har dessuten friheten til å besøke andre byer i Østfold, for eksempel Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Oslo sentrum er heller ikke langt unna med en leiebil til disposisjon, og her kan du dra på piknik og sole deg i Frognerparken, shoppe på Karl Johan og besøke det kongelige slott.


Tilbud på Askim, Østfold bilutleie

Finn leiebil i Askim som passer for deg

Liten Leiebiler

529 kr - 953 kr

Alle biltyper

506 kr - 1 489 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Askim, Norge er 402 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Askim, Norge er i januar. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 529 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Askim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Askim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Askim

Alle større selskaper som leier ut biler i Askim, Østfold

Sunnycars

4 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Kjøre med en leiebil i Askim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Askim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Askim er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Askim ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Askim, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

De som ønsker å leie bil i Askim for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Østfold i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 15 °C med en forventet nedbørsmengde på 63 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Askim

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Askim

Start planleggingen av reisen til Askim


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Askim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Askim ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.