Hotell Åndalsnes: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 37 hoteller i Åndalsnes, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Åndalsnes

Det er mange flotte hoteller i Åndalsnes, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Åndalsnes

Kylling Bridge
Vermafossen Waterfall
Trollstigen Plateau

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Kylling Bridge?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Åndalsnes som ligger nærmest Kylling Bridge, kan du forvente deg å måtte betale 1 139 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 139 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Kylling Bridge. Hoteller i nærheten av Kylling Bridge er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Åndalsnes som koster 1 236 kr.

Hoteller i nærheten av Kylling Bridge

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Vermafossen Waterfall?

momondo-brukere har anbefalt 4 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Vermafossen Waterfall. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 139 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Vermafossen Waterfall er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Åndalsnes som koster 1 236 kr.

Hoteller i nærheten av Vermafossen Waterfall

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Trollstigen Plateau?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Trollstigen Plateau, er 1 280 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 3 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Trollstigen Plateau er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Trollstigen Plateau er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Åndalsnes som koster 1 236 kr.

Hoteller i nærheten av Trollstigen Plateau

Når bør du bestille hotell i Åndalsnes

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Åndalsnes
Lavsesong
september
Høysesong
oktober

billigste måned å overnatte

11 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

16 %

forventet prisøkning

Pris
566 kr - 747 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

567 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

717 kr

snittpris over de siste to ukene


Åndalsnes reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Åndalsnes

Hva koster det for hotell i Åndalsnes?

Prisen avhenger også av hvilke fasiliteter du trenger, og den svinger mellom ca. 400 NOK til godt over 3000 NOK for en natt. For eksempel er det vanlig å betale litt ekstra for å få tidlig innsjekk. På momondo kan du søke etter alt fra trivelige gjestehus med dyr tillatt til flotte hotell med litt ekstra luksus. Kostnaden varier også etter størrelsen på rommet. Et enkeltrom er for eksempel rimeligere enn dobbelt- og familierom.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Åndalsnes?

Sommeren er en populær tid for å bestille hotell i Åndalsnes, ettersom været som regel er mildere og mer innbydende for dem som skal bestige fjelltopper. Drømmer du imidlertid om å sette utfor stupbratte fjell med planker på beina, er det bare å pakke med seg fjellski og besøke Romsdalen om vinteren. Mulighetene er mange, uansett årstid.

Kan man reise til Åndalsnes på budsjett?

Du kan så absolutt bestille et billig hotell i Åndalsnes, selv om du har et stramt reisebudsjett. Friluftsmulighetene og de storslåtte fjelltoppene tiltrekker seg eventyrlystne reisende, og du kan sette pris på disse naturattraksjonene uten å måtte betale for det. Enkelte hotell i Åndalsnes har dessuten ofte tilbud på rommene sine, noe som gjør at du kan få Norgesferien til en ganske billig pris.

De beste transportmidlene i Åndalsnes

Du kan ta tog, buss, bil og fly for å komme til Åndalsnes. Molde Lufthavn Årø ligger knappe halvannen time unna, og herfra kommer du deg enkelt videre med offentlig transport. Du kan benytte deg av buss, leiebil eller taxi for å reise til de ulike attraksjonene under oppholdet ditt. Bygden er såpass liten at du kan komme deg rundt til fots, så sant overnattingsstedet har en sentral beliggenhet.

Parkering i Åndalsnes

Du kan parkere gratis i sentrum i inntil tre timer, men du må huske å legge igjen en lapp hvor du har notert ankomsttiden. Vennligst merk deg at du ikke har lov til å stå lengre enn de tre timene. Du må derfor parkere på en av byens tre langtidsparkeringer om du har behov for mer, og disse finner du ved Kulturhuset, Viktoria og Gamle kinoen.


Hvor mye koster et hotell i Åndalsnes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Åndalsnes med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Åndalsnes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Åndalsnes
Gjerdset Turistsenter

Gjerdset Turistsenter

8,5

476 kr

Vis hotelltilbud
Grand Hotel Bellevue

Grand Hotel Bellevue

8,3

1 018 kr

Vis hotelltilbud
Finn populære hosteller i Åndalsnes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Åndalsnes

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Grand Hotel Bellevue

Grand Hotel Bellevue

8,3

1 018 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Åndalsnes

Åndalsnes er det perfekte stedet å ha base mens du utforsker de luftige tindene i vakre Romsdalen. Du kan bestille gjestehus og hotell i Åndalsnes med koselig atmosfære og velsmakende, lokal mat, omkranset av storslått natur. Det er få ting som er herligere enn å våkne opp om morgenen og spise frokost ute på en solrik balkong, samtidig som du nyter en spektakulær utsikt over det flotte landskapet. Du velger selv om du vil bestille hotell i Åre i nærheten av attraksjoner og severdigheter, eller om du ønsker en romantisk ferie med kjæresten i en bortgjemt hytte i det idylliske landskapet.

Mange av overnattingsstedene er som nevnt strategisk plassert i sentrum eller i nærheten av attraksjoner. Du finner for eksempel hotell i nærheten av Vermafossen, Trollstigen og Rodven stavkirke. Det finnes mange typer overnatting i Åndalsnes. Du kan for eksempel bestille deg en gårdsferie eller overnatte på en av campingplassene i området, ypperlig for familier som reiser med barn. Du kan til og med booke et konferansehotell med flotte møtelokaler.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Åndalsnes

Tettstedet Åndalsnes er et idyllisk sted og et ideelt utgangspunkt når du skal besøke vakre Romsdal med sin grønne elv, ville fossefall, frodig natur og bratte fjell. Herfra kan du begi deg ut på mange spennende friluftseventyr, ettersom du har Trollstigen, Raumabanen, Romsdalseggen og Trollveggen rett i nærheten. Topplisten over attraksjoner i nærheten av Åndalsnes inkluderer Romsdalseggen, samt rundtur med buss til Trollstigen og den UNESCO-beskyttede Geirangerfjorden.

Åndalsnes er det rette stedet for alle som elsker adrenalin og god mat. Du kan bestille deg velsmakende, lokale delikatesser på en av bygdens restauranter etter en lang dag med fart, spenning og svimlende høye fjelltopper. Det er fullt mulig å leie elektriske sykler, skulle du trenge litt ekstra hjelp opp de bratte fjellveiene. Det anbefales å ta turen opp til det berømmelige utsiktspunktet Rampestreken. Her kan du spasere ut på noe som minner om en bro og la deg imponere av utsikten over bygden.


Reiseinformasjon for Åndalsnes

Hvor mange dager tilbringer folk i Åndalsnes?

De som besøker Åndalsnes bestiller i gjennomsnitt overnatting for 1 natt.

Hvor mye koster et hotell i Åndalsnes?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 859 kr per natt ved bestilling av hotell i Åndalsnes. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Åndalsnes?

I september er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Åndalsnes. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 92 kr %.

Hvilken dag er den billigste i Åndalsnes?

Prisene på hotellrom i Åndalsnes vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på lørdag.

Hvor mye koster et hostell i Åndalsnes?

I gjennomsnitt vil et hotell i Åndalsnes ha en prislapp på omkring 492 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 367 kr billigere enn et typisk hotell i Åndalsnes.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Åndalsnes