Hoteller i Marseille, Frankrike

Finn tilbud på 337 hoteller i Marseille, Frankrike

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrike
23. mar. — 24. mar.2
fr. 24.3.
ti. 28.3.

De beste hotellene i Marseille

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Marseille
Pris
kr285
kr1885
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Marseille


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Marseille

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Marseille
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
68 %forventet prisøkning

Pris

614 kr–4 815 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
3 512 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
854 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Marseille

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Marseille

Laveste hotellpris

508 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental Marseille - Hotel Dieu, An IHG Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

5264
Den rimeligste prisen for et rom i Marseille funnet siste 7 dager er 508 kr/natten. Denne prisen fås hos Hôtel de la Renaissance, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental Marseille - Hotel Dieu, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Marseille(8,3/10 rating - basert på 1 797 anmeldelser).
Det er er 5 264 hoteller i Marseille i nærheten av Marseille. Chambre d'hôtes Escale Villa med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Marseille reisetips

Du kan finne et hotell i Marseilles i ulike prisklasser. Du kan finne rimelig overnatting til omkring 400 NOK per natt utenfor sentrum, mens overnatting i sentrum koster omtrent 600-3000 NOK per natt, avhengig av overnattingstype og standard.

Den beste tiden å besøke Marseilles på er fra september til november, når de fleste turistene har dratt hjem. Da er strendene, attraksjonene og overnattingsstedene mindre overfylte, og prisene er ofte noe lavere. Det er også ideelt å besøke byen i April, med behagelige temperaturer og relativt få mennesker.


Hvor mye koster et hotell i Marseille per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Marseille med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 418 kr

Gjennomsnittlig 486 kr

Dyrest 988 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Marseille

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Marseille

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Marseille

Disse hotellene i Marseille har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Marseille

Marseilles er en av de eldste og største byene i Frankrike, med hele 111 offisielle distrikter. Det er flere flotte områder å velge mellom når du skal finne overnatting i Marseilles, og det lønner seg ofte å undersøke litt på forhånd. Et hotell i Marseilles sentrum er ideelt for de som ønsker å bo midt i det livlige bylivet. Her finner du daglige markeder, butikker, restauranter og kafeer. Området er perfekt for både vennegjenger og familier som ønsker å se og oppleve mest mulig på sin ferie i Marseilles. For par og andre som ser etter et roligere område, er Longchamp og Cinq Avenues anbefalte steder å bo. Dette er vakre og tradisjonelle nabolag hvor du kan finne koselige hoteller eller bo i autentiske franske leiligheter omringet av idylliske grøntarealer, perfekt for å pleie kjærligheten. La Plaine og Cours Julien derimot er yrende nabolag som er populære blant unge reisende som ser etter uterestauranter, gågater og et livlig uteliv. Her finner du mange backpackere, og det finnes flere vandrerhjem og andre rimelige overnattingsmuligheter her.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Marseille

Det er utallige ting du kan se og gjøre i den vakre byen Marseilles. Rusle rundt ved den koselige havnen Vieux Port, vandre gjennom spennende brosteinsbelagte gater og slapp av på en av bystrendene. Ta en 20-minutters båttur fra havnen til øyfestningen og det tidligere fengselet If, der Monte Cristo ble holdt som fange. Dra også til Calanques nasjonalpark for å oppleve et område med uslåelig skjønnhet, og nyt det krystallklare turkise vannet. Dersom du er i det historiske hjørnet kan du besøke et av de mange museene i byen, som for eksempel Musée des civilisations de l’Europe et de la Méditerranée, Musée des Beaux Arts i det majestetiske nabolaget Palais Longchamp eller Musée d’Histoire de Marseille i gamlebyen. Når du er i Marseilles bør du også ta turen til den idylliske fiskerlandsbyen L’Estaque, som var inspirasjonen for Cézanne, Braque og flere andre kunstnere fra 1800-tallet.


Informasjon om opphold i Marseille

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Marseille

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 127 kr per natt ved bestilling av hotell i Marseille. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

November er den billigste måneden å bestille hotell i Marseille. Prisene kan være hele 61 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.


momondos favoritthoteller i Marseille

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Marseille

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Marseille som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Når alle alternativene for overnatting i Marseille er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Marseille