De beste hotellene
Bydeler
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Key West

Hoteller i Key West i FL

Finn tilbud på 116 hoteller i Key West i FL

Key West, FL, USA
18. apr. — 19. apr.2
lø. 13.4.
on. 17.4.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Key West

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Key West
Pris
kr931
kr5559
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Key West

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Key West

Pris

3 372 kr–5 369 kr

BILLIGSTE BYDEL I KEY WESTThe Meadows24 % billigereHoteller i The Meadows er de billigste i Key West med en gjennomsnittspris på kun 3 372 kr per natt
DYRESTE BYDEL I KEY WESTMid Town East18 % dyrereMid Town East har de dyreste hotellene i Key West med rom med en gjennomsnittspris på 5 369 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I KEY WESTOld Town North of Truman70 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Old Town North of Truman enn noen andre land i Key West

Ting å gjøre i Key West


Hoteller i populære bydeler i Key West

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Key West, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Key West

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Key West
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
39 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

2 327 kr–6 182 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 577 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 419 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Key West på er: 4-5 stjerne, 77 dag før.

1-2 stjerne

1 992 kr–4 353 kr

3 stjerne

2 891 kr–5 024 kr

4-5 stjerne

3 941 kr–6 627 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Key West

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Key West

Laveste hotellpris

931 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Reach Key West, Curio Collection by Hilton

Hoteller i nærheten av flyplassen

2007

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Key West funnet siste 7 dager er 931 kr/natten. Denne prisen fås hos Seashell Motel and International Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Reach Key West, Curio Collection by Hilton, det mest populære 5-stjerners hotellet i Key West(7,2/10 rating - basert på 364 anmeldelser).
Det er er 2 007 hoteller i Key West i nærheten av Key West Intl. 2 Br At Hyatt Windward Pointe med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Key West. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Key West siste uken er 7 387 kr.

Key West reisetips

Hvordan bor man billig i Key West?

Når du skal finne et billig hotell i Key West kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Her kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra USD 62 (ca 500 NOK) per natt. Du finner også ferieboliger her og disse koster fra USD 185 (ca 1500 NOK) per natt. Vil du helst ha 3-stjerners hotell, koster dette fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK) per natt. Ønsker du helst et hotell med svømmebasseng, koster dette også fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK).

Hvordan kommer man seg rundt i Key West?

Key West er relativt liten, så det er ikke nødvendig å leie bil dersom du for det meste skal oppholde deg i byen. Her kan du komme deg rundt til fots, spesielt i gamlebyen og ved stranden. Det er også populært å leie seg en sykkel, fordi det er mange gode sykkelstier her. I tillegg finnes det mange taxier i området som du kan ta om du skal litt lengre. I gamlebyen av Key West finnes det en gratis buss som har 16 stopp gjennom byen og til populære severdigheter slik som Southernmost Point. Denne kjører hvert 30. minutt helt frem til midnatt.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Key West?

Du kan sjekke eventuelle aldersgrenser for innsjekk på hotell i Key West før du bestiller, men det er ingen generelle regler for alder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Key West?

Det er ikke vanlig å betale depositum dersom man booker hotell i Key West online Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen, og å gi kredittkortinformasjon ved ankomst slik at hotellet kan ta betalt for kostnader som for eksempel bruk av minibar.

Behøver man en adapter i Key West?

De bruker andre typer stikkontakter i Key West enn i Norge, så det lønner seg å ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Key West?

Det er vanlig å gi tips på restaurant, taxi og andre steder du får service i USA. Fordi tips er en stor del av lønnen til de som jobber med service, er det vanlig å gi omtrent 20%.


Hvor mye koster et hotell i Key West per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Key West med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 2 439 kr

Gjennomsnittlig 3 278 kr

Dyrest 6 076 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Key West

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Key West

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Key West

Disse hotellene i Key West har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Key West

Key West er en by som ligger i Florida i USA og byen er faktisk det sørligste punktet i USA som ligger på fastlandet. Her er det deilig og varmt klima, så dette er en by mange reiser til for å slappe av i solen. Her finner du gode forhold for dykking, vakre strender og spennende historie. Her finner du nemlig Ernest Hemingways hus, som nå er et populært museum. Bruk momondo for å finne et hotell i Key West som passer deg og den ferien du ønsker.

Key West er en liten by, men den har stor variasjon når det gjelder hoteller og områder. For unge reisende som gjerne vil bo litt rimeligere, er Mallory Square et godt alternativ. Her finnes en rekke 2- og 3-stjerners hoteller og du er nære byens severdigheter og stranden. Litt nord for dette området finner du nemlig fine strender.

Vil du bo i et vakkert område, bør du velge et hotell i Key Wests gamleby. Her er det store villaer og brede gater. Her er det også en rekke museer og gallerier, i tillegg til interessante, historiske bygninger. Dette området passer godt for eldre par som gjerne vil ta inn mer av byens historie og bo på finere hoteller med enten 3 eller 4 stjerner.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Key West

Det sørligste punktet i USA, Key West, er et populært feriemål og det er ikke uten grunn. Her får du et avslappende opphold i en liten og koselig by som ligger rett ved havet. I gamlebyen kan du dra på museer og lære mer om både arkitektur og historie. I tillegg kan du bli mer kjent med Ernest Hemingway som bodde her. Dessuten er du aldri langt fra stranden, som er et stort pluss for mange av oss som reiser fra Norge for å nyte bading og soling. Florida har i tillegg et spennende klima med mange eksotiske planter og dyrearter. Dra for eksempel til Key West Butterfly & Nature Conservatory der du kan rusle blant fargerike sommerfugler og tropiske planter. I Key West er det også muligheter for bra sjømat, fra fersk grillet fisk solgt fra fargerike gatevogner, til luksus på restauranter som serverer østers, kamskjell og reker. Dette er en avslappet og liberal by med massevis av ting å oppleve.

Det er virkelig vakkert i Key West og dersom du vil gå en rolig tur i grønne omgivelser, kan du dra til Key West Wildlife Center. Her kan du gå på de tilrettelagte turstiene blant planter, dyr og en dam. Det er også en stor park i Key West som heter Fort Zachary Taylor State Park. Her er det en vakker strand, turstier og gode muligheter for sykkelturer.

Dra til det sørligste punktet i USA der du kan se eksotiske planter, smake på den beste sjømaten og gå i fotsporene til Ernest Hemingway.


Informasjon om opphold i Key West

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Key West

Hvor mange dager tilbringer folk i Key West?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Key West.

Hvor mye koster et hotell i Key West?

Hoteller i Key West har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 3 520 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Key West?

Hotell i Key West er billigst i september. Romprisen kan være hele 39 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Key West?

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Key West. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Key West?

Luksushoteller i Key West ligger på ca. 5 734 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 33% % av prisen for et vanlig hotell i Key West, som ligger på 3 520 kr per natt for hver person.

Hvor i Key West bør jeg bo?

Truman Annex, Old Town North of Truman, Casa Marina og New Town i Key West er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Key West?

Temperaturene i Key West ligger vanligvis på ca. 25 °C i løpet av april, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør april til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Clearwater Beach.

Har Key West ferieboliger?

Ja, Key West har ferieboliger. Av 2 124 ferieboliger i Key West, er Hyatt Residence Club Key West, Sunset Harbor den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Key West.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Key West fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 1 935 tilbydere å velge mellom fra Key West hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Key West fra hoteller sist?

Pris for Key West fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Key West

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Key West

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Key West gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Key West. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Key West?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Key West med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Key West på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Key West

Finn billig overnatting i Key Wests populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lø. 13.4.
on. 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post