Hotell Key West: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 629 hoteller i Key West, Florida

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

De beste hotellene i Key West

Finn et billig hotell i Key West som imøtekommer reisebehovene dine.


Ting å gjøre i Key West

Florida Keys Eco-Discovery Center
Duval Street
Mallory Square

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Florida Keys Eco-Discovery Center?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Florida Keys Eco-Discovery Center, er 3 066 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Florida Keys Eco-Discovery Center er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Florida Keys Eco-Discovery Center er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Key West som koster 2 354 kr.

Hoteller i nærheten av Florida Keys Eco-Discovery Center

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Duval Street?

Hvis du ser etter et hotell i Key West som ligger i nærheten av Duval Street, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Duval Street, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 2 960 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Duval Street er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Key West som koster 2 354 kr.

Hoteller i nærheten av Duval Street

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Mallory Square?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Mallory Square, er 2 939 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Mallory Square er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Mallory Square er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Key West som koster 2 354 kr.

Hoteller i nærheten av Mallory Square

Finn billig overnatting i Key Wests populære bydeler

Søk hoteller i Key Wests nabolag

Hoteller i New Town
Søk hoteller i New Town
Hoteller i Old Town South of Truman
Søk hoteller i Old Town South of Truman
Hoteller i The Meadows
Søk hoteller i The Meadows
Hoteller i Truman Annex
Søk hoteller i Truman Annex

Når bør du bestille hotell i Key West

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Key West
Lavsesong
september
Høysesong
februar

billigste måned å overnatte

36 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

23 %

forventet prisøkning

Pris
1 747 kr - 3 481 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 813 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

2 116 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Key West på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
1 653 kr - 1 965 kr
3 stjerne
2 134 kr - 2 513 kr
4-5 stjerne
2 851 kr - 3 087 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Key West

Hvordan bor man billig i Key West?

Når du skal finne et billig hotell i Key West kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Her kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra USD 62 (ca 500 NOK) per natt. Du finner også ferieboliger her og disse koster fra USD 185 (ca 1500 NOK) per natt. Vil du helst ha 3-stjerners hotell, koster dette fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK) per natt. Ønsker du helst et hotell med svømmebasseng, koster dette også fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK). (Prisene i denne artikkelen er sjekket 08-05-18).

Key West på budsjett

Det er mye å oppleve i Key West som er både gratis og rimelig. Dra for eksempel til det populære fotostedet Southernmost Point, som er det sørligste stedet i USA. Dette ligger i krysset ved Whitehead og South Streets. Her kan du ta et bilde av deg selv foran det ikoniske monumentet som står her. Det er også verdt å ta turen til Key West Cemetery, en gravplass fra 1847. Her finner du blant annet gravsteiner med humoristiske inngraveringer slik som «jeg bare hviler øynene litt». Vil du lære mer om planter og dyr som lever i Florida, kan du dra til Florida Keys Eco-Discovery Center som har gratis inngang. Her er det interaktive utstillinger og massevis å se og lære.

Hvordan kommer man seg rundt i Key West?

Key West er relativt liten, så det er ikke nødvendig å leie bil dersom du for det meste skal oppholde deg i byen. Her kan du komme deg rundt til fots, spesielt i gamlebyen og ved stranden. Det er også populært å leie seg en sykkel, fordi det er mange gode sykkelstier her. I tillegg finnes det mange taxier i området som du kan ta om du skal litt lengre. I gamlebyen av Key West finnes det en gratis buss som har 16 stopp gjennom byen og til populære severdigheter slik som Southernmost Point. Denne kjører hvert 30. minutt helt frem til midnatt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 08-05-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Key West?

Du kan sjekke eventuelle aldersgrenser for innsjekk på hotell i Key West før du bestiller, men det er ingen generelle regler for alder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Key West?

Det er ikke vanlig å betale depositum dersom man booker hotell i Key West online Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen, og å gi kredittkortinformasjon ved ankomst slik at hotellet kan ta betalt for kostnader som for eksempel bruk av minibar.

Hvor trygt er det i Key West

Key West er et rolig og trygt område der det er mange turister. Du bør uansett passe godt på verdisakene i folksomme områder.

Behøver man en adapter i Key West?

De bruker andre typer stikkontakter i Key West enn i Norge, så det lønner seg å ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Key West?

Det er vanlig å gi tips på restaurant, taxi og andre steder du får service i USA. Fordi tips er en stor del av lønnen til de som jobber med service, er det vanlig å gi omtrent 20%.


Hvor mye koster et hotell i Key West per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Key West med høy kvalitet til lave priser
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

24 North Hotel Key West

7,4

1 889 kr

Vis hotelltilbud
2# Mest populære

Parrot Key Hotel & Villas

8,9

2 800 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

The Gates Hotel Key West

7,3

1 864 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Key West

Dette er de billigste hotellene og hostellene i Key West

Seashell Motel & Key West Hostel

6,8

759 kr

Vis hotelltilbud

Tropical Cottages

8,0

936 kr

Vis hotelltilbud

A Cottage by the Pool at the Key West Golf Club

812 kr

Vis hotelltilbud

Ocean View Spectacular in Tavernier Mm 92.5

10,0

970 kr

Vis hotelltilbud

Ed & Ellens Lodging Key Largo

7,1

844 kr

Vis hotelltilbud

' A Love Shack in the Heart of Old Town Key West Florida!'

1 082 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Key West

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Avalon Bed & Breakfast

9,3

1 940 kr

Vis hotelltilbud

Key West Hospitality Inns

10,0

1 763 kr

Vis hotelltilbud

Ed & Ellens Lodging Key Largo

7,1

844 kr

Vis hotelltilbud

Marreros Guest Mansion - Adult Only

8,8

1 468 kr

Vis hotelltilbud

Havana Cabana at Key West

8,3

2 033 kr

Vis hotelltilbud

Ocean View Spectacular in Tavernier Mm 92.5

10,0

970 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Key West er det best å bo?

Key West er en by som ligger i Florida i USA og byen er faktisk det sørligste punktet i USA som ligger på fastlandet. Her er det deilig og varmt klima, så dette er en by mange reiser til for å slappe av i solen. Her finner du gode forhold for dykking, vakre strender og spennende historie. Her finner du nemlig Ernest Hemingways hus, som nå er et populært museum. Bruk momondo for å finne et hotell i Key West som passer deg og den ferien du ønsker.

Key West er en liten by, men den har stor variasjon når det gjelder hoteller og områder. For unge reisende som gjerne vil bo litt rimeligere, er Mallory Square et godt alternativ. Her finnes en rekke 2- og 3-stjerners hoteller og du er nære byens severdigheter og stranden. Litt nord for dette området finner du nemlig fine strender.

Vil du bo i et vakkert område, bør du velge et hotell i Key Wests gamleby. Her er det store villaer og brede gater. Her er det også en rekke museer og gallerier, i tillegg til interessante, historiske bygninger. Dette området passer godt for eldre par som gjerne vil ta inn mer av byens historie og bo på finere hoteller med enten 3 eller 4 stjerner.


Om Key West

Det sørligste punktet i USA, Key West, er et populært feriemål og det er ikke uten grunn. Her får du et avslappende opphold i en liten og koselig by som ligger rett ved havet. I gamlebyen kan du dra på museer og lære mer om både arkitektur og historie. I tillegg kan du bli mer kjent med Ernest Hemingway som bodde her. Dessuten er du aldri langt fra stranden, som er et stort pluss for mange av oss som reiser fra Norge for å nyte bading og soling. Florida har i tillegg et spennende klima med mange eksotiske planter og dyrearter. Dra for eksempel til Key West Butterfly & Nature Conservatory der du kan rusle blant fargerike sommerfugler og tropiske planter. I Key West er det også muligheter for bra sjømat, fra fersk grillet fisk solgt fra fargerike gatevogner, til luksus på restauranter som serverer østers, kamskjell og reker. Dette er en avslappet og liberal by med massevis av ting å oppleve.

Det er virkelig vakkert i Key West og dersom du vil gå en rolig tur i grønne omgivelser, kan du dra til Key West Wildlife Center. Her kan du gå på de tilrettelagte turstiene blant planter, dyr og en dam. Det er også en stor park i Key West som heter Fort Zachary Taylor State Park. Her er det en vakker strand, turstier og gode muligheter for sykkelturer.

Dra til det sørligste punktet i USA der du kan se eksotiske planter, smake på den beste sjømaten og gå i fotsporene til Ernest Hemingway.


Reiseinformasjon for Key West

Hvor mange dager tilbringer folk i Key West?

De fleste foretrekker å tilbringe 3 netter når de besøker Key West.

Hvor mye koster et hotell i Key West?

Hoteller i Key West har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 2 416 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Key West?

Hotell i Key West er billigst i september. Romprisen kan være hele 36 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Key West?

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Key West. Den høyeste prisen bruker å være på fredag.

Hvor mye koster et hostell i Key West?

Hosteller i Key West (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 1 696 kr per person, per natt. Dette er 720 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Key West.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Key West?

Temperaturene i Key West ligger vanligvis på ca. 23 °C i løpet av mars, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør mars til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Clearwater Beach.