Hoteller i Key West i FL

Finn tilbud på 146 hoteller i Key West i FL

Key West, FL, USA
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Key West

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Key West
Pris
kr3384
kr6405
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Key West

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Key West

Pris

3 760 kr–6 117 kr

BILLIGSTE BYDEL I KEY WESTThe Meadows23 % billigereHoteller i The Meadows er de billigste i Key West med en gjennomsnittspris på kun 3 760 kr per natt
DYRESTE BYDEL I KEY WESTCasa Marina20 % dyrereCasa Marina har de dyreste hotellene i Key West med rom med en gjennomsnittspris på 6 117 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I KEY WESTNew Town60 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i New Town enn noen andre land i Key West

Ting å gjøre i Key West


Hoteller i populære bydeler i Key West

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Key West, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Key West

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Key West
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
48 %forventet prisøkning

Pris

1 666 kr–7 197 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
6 888 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 550 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Key West

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Key West

Laveste hotellpris

823 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Reach Key West, Curio Collection by Hilton

Hoteller i nærheten av flyplassen

2081

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Key West funnet siste 7 dager er 823 kr/natten. Denne prisen fås hos Seashell Motel and International Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Reach Key West, Curio Collection by Hilton, det mest populære 5-stjerners hotellet i Key West(7,2/10 rating - basert på 320 anmeldelser).
Det er er 2 081 hoteller i Key West i nærheten av Key West Intl. Bahama Drive has a beautiful home with a pool and seawall for your boat med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Key West. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Key West siste uken er 3 441 kr.

Key West reisetips

Når du skal finne et billig hotell i Key West kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Her kan du blant annet finne det aller billigste alternativet, som er hostell. Dette koster fra USD 62 (ca 500 NOK) per natt. Du finner også ferieboliger her og disse koster fra USD 185 (ca 1500 NOK) per natt. Vil du helst ha 3-stjerners hotell, koster dette fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK) per natt. Ønsker du helst et hotell med svømmebasseng, koster dette også fra omtrent USD 200 (ca 1600 NOK).

Key West er relativt liten, så det er ikke nødvendig å leie bil dersom du for det meste skal oppholde deg i byen. Her kan du komme deg rundt til fots, spesielt i gamlebyen og ved stranden. Det er også populært å leie seg en sykkel, fordi det er mange gode sykkelstier her. I tillegg finnes det mange taxier i området som du kan ta om du skal litt lengre. I gamlebyen av Key West finnes det en gratis buss som har 16 stopp gjennom byen og til populære severdigheter slik som Southernmost Point. Denne kjører hvert 30. minutt helt frem til midnatt.


Hvor mye koster et hotell i Key West per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Key West med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 3 152 kr

Gjennomsnittlig 3 842 kr

Dyrest 5 705 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Key West

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Key West

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Key West

Disse hotellene i Key West har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Key West

Key West er en by som ligger i Florida i USA og byen er faktisk det sørligste punktet i USA som ligger på fastlandet. Her er det deilig og varmt klima, så dette er en by mange reiser til for å slappe av i solen. Her finner du gode forhold for dykking, vakre strender og spennende historie. Her finner du nemlig Ernest Hemingways hus, som nå er et populært museum. Bruk momondo for å finne et hotell i Key West som passer deg og den ferien du ønsker.

Key West er en liten by, men den har stor variasjon når det gjelder hoteller og områder. For unge reisende som gjerne vil bo litt rimeligere, er Mallory Square et godt alternativ. Her finnes en rekke 2- og 3-stjerners hoteller og du er nære byens severdigheter og stranden. Litt nord for dette området finner du nemlig fine strender.

Vil du bo i et vakkert område, bør du velge et hotell i Key Wests gamleby. Her er det store villaer og brede gater. Her er det også en rekke museer og gallerier, i tillegg til interessante, historiske bygninger. Dette området passer godt for eldre par som gjerne vil ta inn mer av byens historie og bo på finere hoteller med enten 3 eller 4 stjerner.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Key West

Det sørligste punktet i USA, Key West, er et populært feriemål og det er ikke uten grunn. Her får du et avslappende opphold i en liten og koselig by som ligger rett ved havet. I gamlebyen kan du dra på museer og lære mer om både arkitektur og historie. I tillegg kan du bli mer kjent med Ernest Hemingway som bodde her. Dessuten er du aldri langt fra stranden, som er et stort pluss for mange av oss som reiser fra Norge for å nyte bading og soling. Florida har i tillegg et spennende klima med mange eksotiske planter og dyrearter. Dra for eksempel til Key West Butterfly & Nature Conservatory der du kan rusle blant fargerike sommerfugler og tropiske planter. I Key West er det også muligheter for bra sjømat, fra fersk grillet fisk solgt fra fargerike gatevogner, til luksus på restauranter som serverer østers, kamskjell og reker. Dette er en avslappet og liberal by med massevis av ting å oppleve.

Det er virkelig vakkert i Key West og dersom du vil gå en rolig tur i grønne omgivelser, kan du dra til Key West Wildlife Center. Her kan du gå på de tilrettelagte turstiene blant planter, dyr og en dam. Det er også en stor park i Key West som heter Fort Zachary Taylor State Park. Her er det en vakker strand, turstier og gode muligheter for sykkelturer.

Dra til det sørligste punktet i USA der du kan se eksotiske planter, smake på den beste sjømaten og gå i fotsporene til Ernest Hemingway.


Informasjon om opphold i Key West

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Key West

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Key West.

Hoteller i Key West har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 4 814 kr per natt.


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Key West. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Key West med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Key West