Hoteller i Tel Aviv, Israel

Finn tilbud på 458 hoteller i Tel Aviv, Israel

Tel Aviv, Israel
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Tel Aviv

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tel Aviv
Pris
kr957
kr6245
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Tel Aviv

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Tel Aviv

Pris

1 329 kr–2 226 kr

BILLIGSTE BYDEL I TEL AVIVNeve Tzedek25 % billigereHoteller i Neve Tzedek er de billigste i Tel Aviv med en gjennomsnittspris på kun 1 329 kr per natt
DYRESTE BYDEL I TEL AVIVCity Center20 % dyrereCity Center har de dyreste hotellene i Tel Aviv med rom med en gjennomsnittspris på 2 226 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I TEL AVIVNeve Tzedek47 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Neve Tzedek enn noen andre land i Tel Aviv

Ting å gjøre i Tel Aviv


Hoteller i populære bydeler i Tel Aviv

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Tel Aviv, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tel Aviv

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tel Aviv
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
90 %forventet prisnedgang
62 %forventet prisøkning

Pris

216 kr–5 800 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
216 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 733 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tel Aviv på er: 1-2 stjerne, 57 dag før. 3 stjerne, 65 dag før. 4-5 stjerne, 50 dag før.

1-2 stjerne

436 kr–1 298 kr

3 stjerne

734 kr–2 798 kr

4-5 stjerne

660 kr–6 414 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Tel Aviv

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tel Aviv

Laveste hotellpris

213 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Crowne Plaza Tel Aviv City Center

Hoteller i nærheten av flyplassen

4618
Den rimeligste prisen for et rom i Tel Aviv funnet siste 7 dager er 213 kr/natten. Denne prisen fås hos Selina Neve Tzedek Tel Aviv, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Crowne Plaza Tel Aviv City Center, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tel Aviv(8,6/10 rating - basert på 2 938 anmeldelser).
Det er er 4 618 hoteller i Tel Aviv i nærheten av Tel Aviv Ben Gurion Intl. Sarin room med kortest avstand på 2,6 km fra denne flyplassen.

Tel Aviv reisetips

Hva koster det for hotell i Tel Aviv?

Prisen på overnatting i Tel Aviv er svært varierende. Du kan finne billige vertshus fra ca. 400 NOK for en natt, og luksuriøse hotell med familierom for omtrent 1500 NOK og oppover. De dyreste alternativene er egne hus og leiligheter som koster opptil 40 000 NOK per natt. Det koster mer om du trenger tidlig innsjekk og andre ekstratjenester.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Tel Aviv?

Det går rutefly til lufthavnen i Tel Aviv hele året. Det er stort sett varmt og behagelig her hele året rundt, og temperaturen ligger på rundt 17-18 grader fra desember til februar. Det holdes en rekke festivaler i byen, blant annet Tel Aviv White Night i juni som består av mange kulturelle arrangement og konserter.

Kan man reise til Tel Aviv på budsjett?

Det er rimelig å kjøpe mat og drikke i Israel. På momondo kan du finne mange gode tilbud på hotell i Tel Aviv, særlig om du ikke har noe imot å spasere eller ta taxi et lite stykke inn til sentrum og til stranden.

Må man ha med adapter til Tel Aviv?

Det er ikke nødvendig å ta med reiseadapter til Tel Aviv.

Hvor mye bør man gi i tips i Tel Aviv?

Det forventes å gi ca. 10-12 %.

Er det trygt å reise til Tel Aviv?

Tel Aviv regnes som en trygg by å reise til, samtidig som alle reisende til Israel oppfordres til å følge med på utenriksdepartementets reiseråd.


Hvor mye koster et hotell i Tel Aviv per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tel Aviv med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 1 stjerne

Billigst 1 069 kr

Gjennomsnittlig 1 093 kr

Dyrest 1 172 kr

Finn hoteller med 1 stjerne
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tel Aviv

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tel Aviv
Finn hosteller i Tel Aviv

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tel Aviv

Disse hotellene i Tel Aviv har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tel Aviv

Enhver del av Tel Aviv har sin sjarm, og byen er full av forskjellige overnattingsalternativer. Det vanskeligste med å finne hotell i Tel Aviv er rett og slett å bestemme deg for hvilke av de gode tilbudene du liker best. De som reiser med barn liker seg ofte på hotellene langs stranden. Her finner dere flere flotte fire- og femstjerners overnattinger med balkong på rommet og utsikt over havet. Dere kan nyte en lang og god frokost på hotellet, før stranden venter på dere et steinkast unna. Her finner du også romantiske hotell for par med høy luksus-faktor.

Det kunstneriske nabolaget Florentin er bra for backpackere som ser etter vertshus og billige hotell i Tel Aviv. Det er også det rette strøket for foodies, takket være spennende barer, kafeer og det fascinerende matmarkedet Levinsky Market. White City, det vil si sentrum av byen, passer godt for alle som ønsker å bo så tett på shopping og uteliv som mulig. Her finner du også flere konferansehotell. På momondo kan du se hvilke attraksjoner hotellene ligger i nærheten av, og filtrere søket etter hvilke fasiliteter du ønsker, f.eks. dyr tillatt.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tel Aviv

Tel Aviv er en livlig by med langstrakte strender, kultur og natteliv, masse shopping og underholdning i fleng. Det er aldri langt til nærmeste restaurant, og det sies at det alltid er en fest på gang et eller annet sted i byen. Det anbefales å utforske Tel Aviv ved å rusle rundt og utforske parker, butikker, museer og spisesteder. Det er heller ikke langt til den vakre strandpromenaden og vannet skulle du trenge en dukkert. Gamlebyen Jaffa er vel verdt et besøk, og du kan finne mye spennende på loppemarkedet her.

Israel er ikke et veldig stort land, og det venter deg mange kulturelle opplevelser om du bruker en dag eller flere på utflukter. Jerusalem venter på deg ca. en time unna, hvor du kan tilbringe dagen i Getsemane-hagen og besøke Klagemuren. Du kan også reise videre til Dødehavet og den storslåtte festningen Masaga. Om kvelden kan du sette kursen mot sentrum for å spise og danse natten lang.


Informasjon om opphold i Tel Aviv

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tel Aviv

Hvor mye koster et hotell i Tel Aviv?

Et hotellrom i Tel Aviv vil normalt koste deg 873 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tel Aviv?

Prisene på hotellrom i Tel Aviv kan være hele 91 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Tel Aviv?

Prisen på hotellrom i Tel Aviv vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og lørdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Tel Aviv?

4 266 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Tel Aviv. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Tel Aviv er 873 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 55% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Tel Aviv bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Gamle Jaffa, Jaffa, Neve Tzedek og HaYarkon - Tel Aviv Beaches når de skal reise til Tel Aviv.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Tel Aviv?

Med gode temperaturer på ca. 13 °C og bare moderat sjanse for regn, bør de som bor på et hotell i Tel Aviv vurdere å ta turen til populære steder i nærheten av Tel Aviv.

Har Tel Aviv ferieboliger?

Tel Aviv by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 3 499 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Sea Land Suites for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iTel Aviv. Søk etter tilbud på ferieboliger i Tel Aviv.

Har Tel Aviv vandrehjem?

Ja, byen Tel Aviv har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 36 Tel Aviv vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Marina Ben Gurion Hostel, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Tel Aviv.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tel Aviv fra hoteller?

Antall tilbydere fraTel Aviv hoteller er 3 653 fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tel Aviv fra hoteller sist?

Priser for Tel Aviv fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Tel Aviv

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tel Aviv

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Tel Aviv gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Tel Aviv hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Tel Aviv?

Du kan finne et flott sted å bo i Tel Aviv ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Tel Aviv på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.