Hotell Drøbak: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 12 hoteller i Drøbak, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Drøbak

Det er mange flotte hoteller i Drøbak, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Drøbak

Drobak Aquarium

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Drobak Aquarium?

momondo-brukere har anbefalt 1 hotell til brukere som vil bo i nærheten av Drobak Aquarium. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 588 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Drobak Aquarium er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Drøbak som koster 1 279 kr.

Hoteller i nærheten av Drobak Aquarium
 • Reenskaug Hotel
  Beste verdi

  Reenskaug Hotel

  Storgata 32, Drøbak, Akershus

  8,4

  1 588 kr

  Vis hotelltilbud

Når bør du bestille hotell i Drøbak

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Drøbak
Lavsesong
oktober
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

5 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

5 %

forventet prisøkning

Pris
1 201 kr - 1 309 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 277 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 294 kr

snittpris over de siste to ukene


Reisetips til Drøbak

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Drøbak

Hva koster det for hotell i Drøbak?

Hotell i Drøbak sentrum ligger på omkring ca. 1600 NOK per natt. Dersom du ønsker et billig hotell i Drøbak, kan du finne rimeligere alternativer i de omkringliggende områdene, blant annet i Vestby. Her kommer du unna med rundt ca. 800 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Drøbak?

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at Drøbak er fantastisk vakkert om sommeren. Med en beliggenhet ved Oslofjorden er det lite som slår å kjøpe seg en is og sette seg på en benk med utsikt over det glitrende, blå vannet. Drøbak er en ekte sommerby med et yrende liv i byen, hvor både lokalbefolkningen og turister strømmer til. Imidlertid er Drøbak også en ekte juleby om vinteren, med et eget julehus og julenissens postkontor.

Kan man reise til Drøbak på budsjett?

Selve Drøbak er så vakker i seg selv, så du trenger ikke å kjøpe dyre inngangsbilletter til severdigheter og attraksjoner dersom du reiser på budsjett. Ta med deg matpakke, rusle i de koselige gatene og nyt den herlige atmosfæren. Ta en tur innom det kjente Julehuset i Drøbak, som selger sjarmerende julepynt året rundt.

De beste transportmidlene i Drøbak

Det aller beste transportmiddelet i Drøbak, er dine egne to bein. Spesielt om sommeren er byen stappfull av folk, og å kjøre bil kan være et mareritt. Og hvem vil vel sitte i en bil når solen skinner og fuglene kvitrer? Sett fra deg bilen og ta beina fatt!

Parkering i Drøbak

I Drøbak er det stor trafikk og relativt få parkeringsmuligheter. Likevel finner du parkeringsplasser både ved Båthavna, Rådhuset, Sjøtorget og Bølgen badeland – for å nevne noen. Det er også verdt å nevne at det ikke lenger er gratis parkering for elektriske og hydrogendrevne kjøretøy.


Hvor bør du bo i Drøbak?

Drøbak er en relativt liten by, og dersom du bor i sentrum er du i nærheten av det meste byen har å by på. Med overnatting i Drøbak sentrum kan du ta deg en morgendukkert fra en av de mange strendene, for så å nyte morgenkaffen på en av de koselige kafeene i smågatene rundt omkring i byen. Herfra kan du også ta båten over til Oscarsborg Festning hvis du vil se det effektive forsvarsverket som stoppet den tyske flåtestyrken 9. april 1940, og senket krysseren Blücher i Drøbaksundet. Dersom hovedformålet med turen din til Drøbak er nettopp et besøk til Oscarsborg Festning, kan du bo på et hotell i Drøbak som ligger på selve festningen. Oscarsborg Hotel & Resort er det perfekte utgangspunktet for en vennegjeng som vil utforske festningen, og få med deg alt av museer, gallerier, kanoner, historiske minnesmerker og turstier. Her arrangeres det også flere konserter og kulturelle begivenheter året rundt, så følg med på kalenderen deres!


Om Drøbak

Dersom du besøker Drøbak om sommeren, bør du ha med deg badetøy. Byen blir ikke kalt badebyen uten grunn – her finner du strender som Badeparken, Parrstranda, Skipheller og Torkhildstranda, hvor du kan ta deg en forfriskende dukkert i det deilige vannet. Deretter kan du rusle til sentrum og gå innom de mange små og søte butikkene med både klær og interiør, før du stopper for å spise lunsj på en av kafeene eller restaurantene. Dersom du vil få med deg litt historie på turen din, kan du dra innom Blüchers ene anker, samt bysten av Oberst Eriksen som ga ordren om å skyte mot tyske krigsskip den 9. april 1940. En tur til Drøbak er heller ikke komplett med et besøk til Oscarsborg Festning. Det er her den tyske flåtestyrken ble stoppet, og der Blücher ble senket. I Drøbak finner du også Oslofjordens eneste saltvannsakvarium, som viser deg Oslofjordens rike dyreliv på nært hold i 14 akvarier og to store tanker. (Priser sjekket 01/03/2019).


Reiseinformasjon for Drøbak

Hvor mange dager tilbringer folk i Drøbak?

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Drøbak.

Hvor mye koster et hotell i Drøbak?

Prisen på et hotellrom i Drøbak vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 962 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Drøbak?

oktober er den billigste måneden å bestille hotell i Drøbak. Prisene kan være hele 5 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Drøbak?

Hotellrom i Drøbak er generelt billigere på torsdag, og dyrere på onsdag.