Hoteller i Drøbak, Norge

Finn tilbud på 1 hoteller i Drøbak, Norge

Drøbak, Norge
28. sep. — 29. sep.2
to. 29.9.
ma. 3.10.

De beste hotellene i Drøbak

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Drøbak
Pris
kr633
kr4541
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Drøbak

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Drøbak
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
39 783 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
16 700 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Drøbak

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Drøbak

Laveste hotellpris

633 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

20

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Drøbak funnet siste 7 dager er 633 kr/natten. Denne prisen fås hos One-Bedroom Holiday Home in Satre.
Det er er 20 hoteller i Drøbak i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Drøbak. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Drøbak siste uken er 1 811 kr.

Drøbak reisetips

Hva koster det for hotell i Drøbak?

Hotell i Drøbak sentrum ligger på omkring ca. 1600 NOK per natt. Dersom du ønsker et billig hotell i Drøbak, kan du finne rimeligere alternativer i de omkringliggende områdene, blant annet i Vestby. Her kommer du unna med rundt ca. 800 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Drøbak?

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at Drøbak er fantastisk vakkert om sommeren. Med en beliggenhet ved Oslofjorden er det lite som slår å kjøpe seg en is og sette seg på en benk med utsikt over det glitrende, blå vannet. Drøbak er en ekte sommerby med et yrende liv i byen, hvor både lokalbefolkningen og turister strømmer til. Imidlertid er Drøbak også en ekte juleby om vinteren, med et eget julehus og julenissens postkontor.

Kan man reise til Drøbak på budsjett?

Selve Drøbak er så vakker i seg selv, så du trenger ikke å kjøpe dyre inngangsbilletter til severdigheter og attraksjoner dersom du reiser på budsjett. Ta med deg matpakke, rusle i de koselige gatene og nyt den herlige atmosfæren. Ta en tur innom det kjente Julehuset i Drøbak, som selger sjarmerende julepynt året rundt.

De beste transportmidlene i Drøbak

Det aller beste transportmiddelet i Drøbak, er dine egne to bein. Spesielt om sommeren er byen stappfull av folk, og å kjøre bil kan være et mareritt. Og hvem vil vel sitte i en bil når solen skinner og fuglene kvitrer? Sett fra deg bilen og ta beina fatt!

Parkering i Drøbak

I Drøbak er det stor trafikk og relativt få parkeringsmuligheter. Likevel finner du parkeringsplasser både ved Båthavna, Rådhuset, Sjøtorget og Bølgen badeland – for å nevne noen. Det er også verdt å nevne at det ikke lenger er gratis parkering for elektriske og hydrogendrevne kjøretøy.


Hvor mye koster et hotell i Drøbak per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Drøbak med høy kvalitet til lave priser

4-star hotels

Cheapest 1 719 kr

Average 1 841 kr

Most expensive 2 182 kr

Search 4-star hotels
3 stars
4 stars +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Drøbak

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Drøbak

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Drøbak

Disse hotellene i Drøbak har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Drøbak

Drøbak er en relativt liten by, og dersom du bor i sentrum er du i nærheten av det meste byen har å by på. Med overnatting i Drøbak sentrum kan du ta deg en morgendukkert fra en av de mange strendene, for så å nyte morgenkaffen på en av de koselige kafeene i smågatene rundt omkring i byen. Herfra kan du også ta båten over til Oscarsborg Festning hvis du vil se det effektive forsvarsverket som stoppet den tyske flåtestyrken 9. april 1940, og senket krysseren Blücher i Drøbaksundet. Dersom hovedformålet med turen din til Drøbak er nettopp et besøk til Oscarsborg Festning, kan du bo på et hotell i Drøbak som ligger på selve festningen. Oscarsborg Hotel & Resort er det perfekte utgangspunktet for en vennegjeng som vil utforske festningen, og få med deg alt av museer, gallerier, kanoner, historiske minnesmerker og turstier. Her arrangeres det også flere konserter og kulturelle begivenheter året rundt, så følg med på kalenderen deres!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Drøbak

Dersom du besøker Drøbak om sommeren, bør du ha med deg badetøy. Byen blir ikke kalt badebyen uten grunn – her finner du strender som Badeparken, Parrstranda, Skipheller og Torkhildstranda, hvor du kan ta deg en forfriskende dukkert i det deilige vannet. Deretter kan du rusle til sentrum og gå innom de mange små og søte butikkene med både klær og interiør, før du stopper for å spise lunsj på en av kafeene eller restaurantene. Dersom du vil få med deg litt historie på turen din, kan du dra innom Blüchers ene anker, samt bysten av Oberst Eriksen som ga ordren om å skyte mot tyske krigsskip den 9. april 1940. En tur til Drøbak er heller ikke komplett med et besøk til Oscarsborg Festning. Det er her den tyske flåtestyrken ble stoppet, og der Blücher ble senket. I Drøbak finner du også Oslofjordens eneste saltvannsakvarium, som viser deg Oslofjordens rike dyreliv på nært hold i 14 akvarier og to store tanker.


Informasjon om opphold i Drøbak

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Drøbak

De fleste foretrekker å tilbringe 1 natt når de besøker Drøbak.

Prisen på et hotellrom i Drøbak vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 528 kr per natt.

september er den billigste måneden å bestille hotell i Drøbak. Prisene kan være hele 17 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hotellrom i Drøbak er generelt billigere på torsdag, og dyrere på onsdag.


Start planleggingen av reisen til Drøbak


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Drøbak som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Drøbak. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.