Hoteller i Drøbak, Norge

Finn tilbud på 2 hoteller i Drøbak, Norge

Drøbak, Norge
5. des. — 6. des.2
on. 6.12.
sø. 10.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Drøbak

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Drøbak
Pris
kr1333
kr1878
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Drøbak

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Drøbak
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 033 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 803 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Drøbak

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Drøbak

Laveste hotellpris

1 333 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

73
Den rimeligste prisen for et rom i Drøbak funnet siste 7 dager er 1 333 kr/natten. Denne prisen fås hos Amazing Apartment in Saetre With 2 Bedrooms.
Det er er 73 hoteller i Drøbak i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Drøbak reisetips

Hva koster det for hotell i Drøbak?

Hotell i Drøbak sentrum ligger på omkring ca. 1600 NOK per natt. Dersom du ønsker et billig hotell i Drøbak, kan du finne rimeligere alternativer i de omkringliggende områdene, blant annet i Vestby. Her kommer du unna med rundt ca. 800 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Drøbak?

Det kommer nok ikke som noen overraskelse at Drøbak er fantastisk vakkert om sommeren. Med en beliggenhet ved Oslofjorden er det lite som slår å kjøpe seg en is og sette seg på en benk med utsikt over det glitrende, blå vannet. Drøbak er en ekte sommerby med et yrende liv i byen, hvor både lokalbefolkningen og turister strømmer til. Imidlertid er Drøbak også en ekte juleby om vinteren, med et eget julehus og julenissens postkontor.

Kan man reise til Drøbak på budsjett?

Selve Drøbak er så vakker i seg selv, så du trenger ikke å kjøpe dyre inngangsbilletter til severdigheter og attraksjoner dersom du reiser på budsjett. Ta med deg matpakke, rusle i de koselige gatene og nyt den herlige atmosfæren. Ta en tur innom det kjente Julehuset i Drøbak, som selger sjarmerende julepynt året rundt.


Hvor mye koster et hotell i Drøbak per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Drøbak med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 1 511 kr

Gjennomsnittlig 1 527 kr

Dyrest 1 544 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Drøbak

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Drøbak

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Drøbak

Disse hotellene i Drøbak har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Drøbak

Drøbak er en relativt liten by, og dersom du bor i sentrum er du i nærheten av det meste byen har å by på. Med overnatting i Drøbak sentrum kan du ta deg en morgendukkert fra en av de mange strendene, for så å nyte morgenkaffen på en av de koselige kafeene i smågatene rundt omkring i byen. Herfra kan du også ta båten over til Oscarsborg Festning hvis du vil se det effektive forsvarsverket som stoppet den tyske flåtestyrken 9. april 1940, og senket krysseren Blücher i Drøbaksundet. Dersom hovedformålet med turen din til Drøbak er nettopp et besøk til Oscarsborg Festning, kan du bo på et hotell i Drøbak som ligger på selve festningen. Oscarsborg Hotel & Resort er det perfekte utgangspunktet for en vennegjeng som vil utforske festningen, og få med deg alt av museer, gallerier, kanoner, historiske minnesmerker og turstier. Her arrangeres det også flere konserter og kulturelle begivenheter året rundt, så følg med på kalenderen deres!


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Drøbak

Dersom du besøker Drøbak om sommeren, bør du ha med deg badetøy. Byen blir ikke kalt badebyen uten grunn – her finner du strender som Badeparken, Parrstranda, Skipheller og Torkhildstranda, hvor du kan ta deg en forfriskende dukkert i det deilige vannet. Deretter kan du rusle til sentrum og gå innom de mange små og søte butikkene med både klær og interiør, før du stopper for å spise lunsj på en av kafeene eller restaurantene. Dersom du vil få med deg litt historie på turen din, kan du dra innom Blüchers ene anker, samt bysten av Oberst Eriksen som ga ordren om å skyte mot tyske krigsskip den 9. april 1940. En tur til Drøbak er heller ikke komplett med et besøk til Oscarsborg Festning. Det er her den tyske flåtestyrken ble stoppet, og der Blücher ble senket. I Drøbak finner du også Oslofjordens eneste saltvannsakvarium, som viser deg Oslofjordens rike dyreliv på nært hold i 14 akvarier og to store tanker.


Informasjon om opphold i Drøbak

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Drøbak

Hvor mye koster et hotell i Drøbak?

Prisen på et hotellrom i Drøbak vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 652 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Drøbak?

mars er den billigste måneden å bestille hotell i Drøbak. Prisene kan være hele 53 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Drøbak?

Hotellrom i Drøbak er generelt billigere på mandag, og dyrere på torsdag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Drøbak fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 22 tilbydere å velge mellom fra Drøbak hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Drøbak fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Drøbak ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Drøbak gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Drøbak som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Drøbak?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Drøbak. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Drøbak på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.