Hoteller i Verona, Italia

Finn tilbud på 311 hoteller i Verona, Italia

Verona, Veneto, Italia
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Verona

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Verona
Pris
kr525
kr1728
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Verona


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Verona

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Verona
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
71 %forventet prisnedgang
81 %forventet prisøkning

Pris

619 kr–11 308 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
980 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 157 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Verona på er: 1-2 stjerne, 70 dag før. 3 stjerne, 87 dag før. 4-5 stjerne, 50 dag før.

1-2 stjerne

805 kr–1 985 kr

3 stjerne

816 kr–2 372 kr

4-5 stjerne

676 kr–3 531 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Verona

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Verona

Laveste hotellpris

526 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Camere Fiera Verona - Casanostra

Hoteller i nærheten av flyplassen

10069
Den rimeligste prisen for et rom i Verona funnet siste 7 dager er 526 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Maxim, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Camere Fiera Verona - Casanostra, det mest populære 5-stjerners hotellet i Verona(8,4/10 rating - basert på 563 anmeldelser).
Det er er 10 069 hoteller i Verona i nærheten av Venezia Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Verona reisetips

Hvordan bor man billig i Verona?

Det er lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo når du skal finne hotell i Verona. Det aller billigste alternativet er å bo på hostell, som passer godt for backpackere og unge reisende. Dette finner du fra rundt EUR 20 (ca 200 NOK) per natt. Bed and Breakfast og hoteller med 2 stjerner koster fra omtrent EUR 50 (ca 500 NOK) per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell, kan du finne dette fra omtrent EUR 55 (ca 550 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 0305-18).

Hvordan kommer man seg rundt i Verona?

Som beskrevet over er Verona en by som er veldig fotgjengervennlig. Her kan du gå rundt og ta inn alle inntrykkene og kose deg. Dersom du skulle trenge transport uansett, kan du ta buss. Bussene kjøres av selskapet ATV. Du kan kjøpe enkeltbilletter som er gyldige i inntil 90 minutter for omtrent EUR 1,30 (Ca 13 NOK) i aviskiosker. Kjøper du billett om bord på bussen i kontanter koster dette rundt EUR 2 (ca 20 NOK). Bussene 11, 12 og 13 kjører regelmessig gjennom byen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Verona?

Det er ikke satt noen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Verona. Dersom reisende er under 18 år er det lurt å sjekke dette med hotellet på forhånd av bestillingen.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Verona?

Det er vanligere å betale for hele oppholdet på forhånd enn å betale depositum, dette gjelder spesielt når man bestiller hotell i Verona på nettet.

Hvor trygt er det i Verona?

Verona er en hyggelig by der det er trygt å være på reise og populært for turister. Uansett er det lurt å passe på verdisaker på folksomme steder og ta vanlige forhåndsregler når man er ute sent om kvelden.

Behøver man en adapter i Verona?

I Verona har de ulike typer stikkontakter enn i Norge, så du bør ha med deg adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Verona?

Det er ikke vanlig å gi tips på restauranter i Verona. Det er heller normalt å runde opp regningen. Noen steder har også lagt på servicekostnad i regningen.


Hvor mye koster et hotell i Verona per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Verona med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 927 kr

Gjennomsnittlig 1 012 kr

Dyrest 1 449 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Verona

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Verona

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Verona

Disse hotellene i Verona har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Verona

Verona ligger nord i Italia, i provinsen som heter Veneto. Dette er virkelig romantikkens hjemsted, noe som blir understreket av at det er her historien om Shakespeares «Romeo og Julie» utspiller seg. Denne byen er også kjent for sitt romerske amfiteater som er meget stort. Dette heter Arena di Verona og er faktisk eldre enn Colosseum i Roma.

For par som er på en romantisk ferie sammen, er det perfekt å velge et hotell i Verona som ligger i gamlebyen. Denne ligger ved Adige-elven. Her er det virkelig romantisk og dere har en rekke fantastisk vakre bygninger og severdigheter i gåavstand fra der dere bor. Gå en tur langs Adige-elven og ta et glass vin på en fortausrestaurant og nyt hverandres selskap i kanskje den mest romantiske byen i Europa.

Er du på weekendtur og interessert i å få med deg noen italienske skatter hjem i bagasjen så er det en god idé å legge oppholdet til sentrum av Verona, i nærheten av Via Mazzini. Dette er hovedgaten for shopping i byen og ligger like ved Piazza Bra og Corso Porta Borsari, som også er gater der du finner bra motebutikker.Her kan venninnegjengen virkelig kose seg, og det er selvfølgelig heller ikke langt mellom butikkene og byens fantastiske restauranter der du får smakfulle italienske retter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Verona

Verona har blitt satt på kartet av Shakespeare som valgte denne byen som setting for Romeo og Julie. Byen er vakker, med en rekke gamle bygninger og koselige gater som gjør det perfekt for en romantisk kjærestetur. Elven Adige renner forbi byen og ikke langt unna ligger velkjente Gardasjøen. I byen ligger en rekke Piazzaer, som er åpne plasser. Piazza Bra er spesielt populær, med den imponerende muren til Arena di Verona og den stilige neoklassiske fasaden til Palazzo Municipale. Her finner du en rekke kaféer og restauranter som er perfekte for en drink og avslapning. Basilica of San Zeno Maggiore er et av de vakreste bygningene i byen og har et imponerende tårn, og er også nevnt i Shakespeares velkjente historie om Romeo og Julie. Castelvecchio er et museum som egentlig er et slott fra det 14. århundre, her finner du en rekke kunstverker fra kjente, italienske kunstnere. Castelvecchio ligger på UNESCOs verdensarvliste.

Vil du ta en pause i grønne omgivelser, bør du ta turen til vakre Giardino di Palazzo Giusti. Dette er en vakker hage i renessansestil. Her finner du vakre blomster, fontener, statuer og en av Europas eldste labyrinter. Hagen ligger bak et palass som har samme navn som hagen.

Dra på romantisk parferie til en av de vakreste byene i Europa der du kan gå i fotsporene til Romeo og Julie.


Informasjon om opphold i Verona

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Verona

Hvor mye koster et hotell i Verona?

Hoteller i Verona har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 057 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Verona?

Prisene på hotellrom i Verona kan være hele 72 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Verona?

Prisene på hotellrom i Verona vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på søndag.

Hvor mye koster et luksushotell i Verona?

Du må ut med ca. 3 469 kr for et luksushotellrom i Verona. Dette er en økning på 26% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Verona, som vanligvis vil ha en prislapp på 1 057 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Verona?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Verona.

Har Verona ferieboliger?

Verona by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 1 628 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Lords of Verona Luxury Apartments for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iVerona. Søk etter tilbud på ferieboliger i Verona.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Verona fra hoteller?

Antall tilbydere fraVerona hoteller er 2 770 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Verona fra hoteller sist?

Priser for Verona fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Verona

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Verona

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Verona gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Verona som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Verona?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Verona. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Verona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.