Finn billige fly til Winnipeg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Winnipeg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Winnipeg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Winnipeg?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Winnipeg i løpet av November, kan du også fly billig i oktober. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 7 571 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Winnipeg?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Winnipeg på, er ca. 17 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 8 985 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Winnipeg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Winnipeg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Winnipeg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Winnipeg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Winnipeg (YWG)

Vanligvis er flyvninger til Winnipeg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Winnipeg, som i gjennomsnitt koster 8 985 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINNIPEG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Winnipeg koster i gjennomsnitt kun 7 427 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL WINNIPEG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust25 % dyrereDet koster ca. 11 264 kr for flyvninger til Winnipeg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL WINNIPEG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Winnipeg fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Andre kabinklasser for flyvninger til Winnipeg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Winnipeg

Hvilke flyselskaper flyr til Winnipeg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Winnipeg

Hvilke flyselskaper flyr til Winnipeg?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Winnipeg fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Air Canada, Lufthansa, KLM og Brussels Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Winnipeg jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Air Canada til Winnipeg

Air Canada er et populært valg for de som reiser til Winnipeg. Flyselskapet har 19 ukentlige flyvninger til Winnipeg, med flest avganger fra Vancouver Intl. Air Canada sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 7 503 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 299 vurderinger, har momondo-brukere gitt Air Canada en gjennomsnittsscore på 7,2/10.


Start planleggingen av reisen til Winnipeg


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Winnipeg for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Winnipeg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Winnipeg, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Winnipeg og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.