Finn billige fly til Bratislava

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bratislava

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bratislava fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bratislava

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bratislava

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bratislava (BTS)

Vanligvis er flyvninger til Bratislava fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bratislava - M. R. Štefánik, som i gjennomsnitt koster 1 588 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRATISLAVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar66 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bratislava koster i gjennomsnitt kun 539 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRATISLAVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni60 % dyrereDet koster ca. 2 533 kr for flyvninger til Bratislava fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRATISLAVA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar871 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bratislava fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bratislava?

Slovakia har et kontinentalt klima med korte, varme somre og kalde vintre. Det er flest turister her om sommeren, og sommermånedene er også de varmeste månedene i året. Mange foretrekker derfor å reise til Bratislava om våren, når det er behagelige temperaturer, blomstrende blomster og færre turister. Det anbefales også å reise hit om høsten når du kan nyte de vakre høstfargene og fremdeles godt vær. Bratislava er også en flott by å besøke om vinteren, og de snødekte gatene er et vakkert syn. Mange severdigheter er imidlertid stengt mellom november og mars, og dette er den tiden når er størst sjanse for å få tak i billige flybilletter til Bratislava.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Bratislava?

    Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Bratislava. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 539 kr. Hvis du ikke kan fly til Bratislava i Januar, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bratislava i februar ligger i gjennomsnitt på 1 187 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Bratislava

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bratislava som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
35t 45m
BTSBratislava - M. R. Štefánik

Finn de billigste enveisflyvningene til Bratislava

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bratislava, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
26. okt.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
37t 30m
2 stopp
BTS18:25Bratislava - M. R. Štefánik
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL18:20Oslo Gardermoen
41t 45m
2 stopp
BTS12:05Bratislava - M. R. Štefánik
Flere flyselskaper
26. okt.
OSL13:20Oslo Gardermoen
22t 25m
3 stopp
BTS11:45Bratislava - M. R. Štefánik
1 170 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bratislava?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bratislava
  • Hvilke flyselskaper flyr til Bratislava?

    Ryanair, Wizz Air, Norwegian og Austrian Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Bratislava jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bratislava med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Bratislava

Under finner du alle flyplassene i Bratislava sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bratislava, ankommer du Bratislava/M. R. Štefánik lufthavn. Herfra kan du enkelt komme deg inn til byen på 15-20 minutter, enten med taxi eller buss. Dersom du tar taxi må du huske på å avtale pris på forhånd, eller bruke mobilappen HOPIN. Dersom du reiser på budsjett, kan du velge å ta buss nummer 61 til sentralbanestasjonen. Herfra kan du gå til sentrum på 15 minutter, ta buss nummer 93 eller trikk nummer 1. Bussbilletter kan kjøpes fra billettautomatene på bussholdeplassene eller i kiosker, og de koster rundt 1 EUR (ca. 9 NOK). Husk å validere billetten når du går på bussen.


Populære flybilletter til Bratislava

Finn dine flybilletter til Bratislava med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bratislava
Raskeste flytid35t 45m
Billigst pris1 540 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bratislava

Det er enkelt å komme seg rundt i Bratislava, og du kan benytte deg av både buss, trolleybuss og trikk fra kl. 04:00 til midnatt, og taxi døgnet rundt. Alle billetter til kollektivtransport må kjøpes på forhånd, enten ved billettautomater eller aviskiosker. Du kan også kjøpe billetter ved å sende en tom tekstmelding til nummer 1100, eller med en mobilapp. Når du går på bussen, trolleybussen eller trikken må du validere billetten for å unngå å få bot. Alternativt kan du også ta det røde eller blå turisttoget for å få en guidet tur i byen, men disse er naturligvis dyrere enn de vanlige bussene.


Visumkrav for Bratislava

Selv om både Norge og Slovakia er en del av Schengen-området, kan du ikke fly til Bratislava uten pass. Pass er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reiser i utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise hit.


Start planleggingen av reisen til Bratislava


De beste tingene å se og gjøre i Bratislava

Hva bør du se i Bratislava?

Slovakias hovedstad har mange spennende severdigheter du bør få med deg under ditt opphold her. Blant annet bør du ta en tur innom Bratislava slott, det tidligere setet for landets herskere, som i dag fungerer som byens historiske museum. Besøk også den gotiske St.Martin-katedralen fra 1400-tallet, og det gamle rådhuset. En tur til Bratislava er heller ikke komplett uten å ha sett det klassisistiske palasset Primate’s Palace, som ble bygget på 1700-tallet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du reiser til Bratislava. Reiseforsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykker, tyveri, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er som regel trygt å drikke vannet fra springen i Bratislava, men grunnet kjemisk behandling så kan du oppleve at det smaker klor. Derfor velger de fleste å kjøpe vann på flaske.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 5 % på restauranter, og runde opp til nærmeste euro i barer, taxier, hos frisører og til hotellpersonale.


Finn fly til andre byer i Slovakia

Bratislava har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?