Billige flyvninger fra St. Petersburg til Oslo fra 4 035 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 1.6.
on. 8.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra St. Petersburg til Oslo

Hvor lang tid tar det å fly fra St. Petersburg til Oslo, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

27t 20m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Oslo

2 flyplasser
Den raskeste flyvningen fra St. Petersburg til Oslo tar 27t 20m.
Det er ingen direkteflyvninger fra St. Petersburg til Oslo. Det er ingen populære ruter fra St. Petersburg til Oslo.
Det finnes 2 flyplasser i nærheten av Oslo: Oslo Gardermoen (OSL), Oslo Torp Sandefjord (TRF)

Slik finner du de billigste flybillettene fra St. Petersburg til Oslo

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Oslo?

oktober

Måneden med de billigste flyvningene til Oslo fra St. Petersburg er oktober. Den dyreste måneden er mai

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Oslo fra St. Petersburg?

Finnair

Finnair er det mest populære selskapet som flyr fra St. Petersburg til Oslo

Hvilken rute er den billigste?

St. Petersburg Pulkovo - Oslo Torp Sandefjord

Fly fra St. Petersburg Pulkovo til Oslo Torp Sandefjord for de beste St. Petersburg - Oslo flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra St. Petersburg til Oslo?

36 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra St. Petersburg til Oslo er ca. 36 dager før avreise


De beste flyselskapene som flyr fra St. Petersburg til Oslo

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra St. Petersburg til Oslo med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
FinnairPrisFra 2 084 krGratis kanselleringRangering
7,7
8,0

Ombordstigningen

7,9

Comfort

8,3

Besetningen

7,1

Underholdning

7,4

Mat

Vurderinger

Alt fungerte meget bra. Crew var vennlige og opplagte, hadde fokus på jobben og hadde kontroll på oppgavene. Bare positivt å bemerke! Reiser mye med Finnair, og den gode opplevelsen er standard. Personalet får antagelig skolering og kan omgås passasjerene med vennlighet og respekt.

1 / 1
Søk etter flyreiser med Finnair

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra St. Petersburg Pulkovo til Oslo som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra St. Petersburg Pulkovo til Oslo innfører nye retningslinjer på grunn av de globale følgene av COVID-19. Noen av flyselskapene som muligens fjerner gebyrene for kansellering, er Finnair og Lufthansa. I den fullstendige listen kan du søke etter flyselskaper, f.eks. Finnair, som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra St. Petersburg Pulkovo til Oslo med fly?

    Det er 1085,9 km mellom St. Petersburg Pulkovo og Oslo.



Det er dessverre ingen flyselskaper som tilbyr direktefly fra St Petersburg i Russland til Norges hovedstad Oslo per i dag. Heldigvis tilbyr flere flyselskaper billige flybilletter med bare én mellomlanding. Flyselskapet Finnair har gode forbindelser fra St Petersburg til Oslo, med regelmessige avganger. Dersom du velger å fly med Finnair vil du foreta et flybytte i Helsinki før videre avreise til Oslo. Et annet godt alternativ å fly fra St Petersburg til Oslo med Lufthansa. Denne ruten inkluderer en mellomlanding i Frankfurt. Lufthansa har daglige flyvninger fra Pulkovo flyplass i St Petersburg til Oslo via Frankfurt. KLM har også daglige avganger fra St Petersburg til Oslo via Amsterdam Schiphol. Andre flyselskaper som tilbyr denne ruten er blant annet Air France, med én mellomlanding på Paris Charles de Gaulle. Det er mulig å fly med SAS og Norwegian på deler av strekningen. Vi har alltid billige flybilletter tur-retur eller én vei fra St Petersburg til Oslo tilgjengelig på vår nettside.

Reisende som vil komme seg raskt til St Petersburg Pulkovo flyplass kan benytte seg av to ulike bussalternativer: City bus 39 og 39 Express. Begge bussene kjører fra metrostasjonen Moskovskaya midt i byen, og er et supert valg for alle som vil komme seg til flyplassen effektivt og billig. Du finner flere taxier i området rundt Moskovskaya og andre sentrale knutepunkter i byen. Det raskeste transportmiddelet fra Oslo sentrum til Oslo Lufthavn Gardermoen er flytoget. Dette hurtigtoget kjører fra Oslo Sentralstasjon (Oslo S) hvert tjuende minutt, og har en reisetid til flyplassen på rundt 20 minutter. Flytoget stopper ved flere andre stasjoner i Oslo og omegn, blant annet Drammen, Asker og Lillestrøm. Et annet alternativ er å ta regiontog linje R10 og R11 som betjener samme strekning. Du kan også ta flybussen, som går fra Oslo bussterminal og andre sentrale stasjoner i sentrum til flyplassen. Det er selvfølgelig mulig å ta taxi til og fra flyplassen, og de fleste taxiselskapene opererer med en fastpris. Noen flyselskaper flyr til og fra den mindre flyplassen Sandefjord Torp, sør for Oslo. Du kommer deg raskt til Sandefjord Torp Lufthavn med regiontog R11, som kjører mellom Lillehammer og Skien, til Torp stasjon. Herfra kan du ta en shuttlebuss direkte til terminalområdet. Et annet alternativ er å ta lokalbussen 275 fra Sandefjord sentrum til flyplassen.

Pulkovo flyplass i St Petersburg er kompakt og oversiktlig. Flyplassen har et godt utvalg butikker, kafeer og spisesteder som tilbyr alt fra smaksrike russiske retter til internasjonale matretter. Flere av de store leiebilselskapene er representert på flyplassen, og det er gode parkeringsmuligheter, dersom du ønsker å benytte deg av egen bil. I tillegg har flyplassen flere behagelige lounger og sitteområder, egne lekeområder til barn, og mye mer. Oslo Lufthavn Gardermoen er Norges største flyplass, med et stort rutetilbud med flyvninger til destinasjoner over hele verden og en rekke moderne fasiliteter. Flyplassen har et godt utvalg restauranter, barer, kafeer og kiosker, samt butikker som selger alt fra klær til elektronikk. Her finner du banktjenester, kontorlokaler til forretningsreisende, lekeområder til barn, komfortable lounger, eget flyplasshotell, og mye mer. De har til og med en egen frisørsalong på terminalområdet. Flyplassen tilbyr gratis trådløst internett i terminalbygningen, og flere av de store bilutleiefirmaene er representert utenfor ankomstområdet. Sandefjord Torp Lufthavn ligger et stykke sør for Oslo, og er en mindre flyplass. Reiseveien hit er noe lenger enn til Oslo Lufthavn, men flyplassen har gode transportforbindelser til byer i nord, som Oslo, og sørover. Flyplassen har et lite utvalg serveringssteder, kiosker og butikker. Flere av lavprisselskapene har base på Sandefjord Torp, og du kan derfor finne svært billige flybilletter herfra.


Fra Oslo Lufthavn Gardermoen har du kort vei til andre byer, som for eksempel Lillehammer. Dette er bare en kort kjøretur eller togtur unna, og byen har en rekke aktiviteter som egner seg perfekt for barnefamilier. Her er det gode skimuligheter om vinteren, blant annet ved Hafjell eller Kvitfjell, som er to av Norges mest populære skidestinasjoner. Du kan også ta turen til byen Hamar, som ligger sør Lillehammer. Hamar har et hyggelig bysentrum, og ligger helt ved enden av Norges største innsjø Mjøsa.


Alternative fly St. Petersburg-Oslo

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra St. Petersburg til Bergen
Raskeste flytid11t 35m
Billigst pris2 075 kr

Lignende flyvninger fra St. Petersburg til Oslo

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra St. Petersburg til Oslo

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Oslo fra St. Petersburg.

Alle flysøk fra St. Petersburg til Oslo på momondo kan filtreres slik at du ser hvem som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har lagt inn et søk i skjemaet på siden, gir momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt hjelpe deg med å filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Oslo fra St. Petersburg.

Prisvarsler på flyreiser til Oslo fra St. Petersburg er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare gjør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Så enkelt er det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.