Finn billige fly til Osaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 8.8.
sø. 15.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Osaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Osaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Osaka Kansai Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Osaka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nagoya Chubu Centrair flyplass (NGO)

Vanligvis er flyvninger til Osaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nagoya Chubu Centrair, som i gjennomsnitt koster 5 700 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Osaka koster i gjennomsnitt kun 4 874 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember26 % dyrereDet koster ca. 7 607 kr for flyvninger til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril563 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Osaka?

Du kan reise til Osaka året rundt, og enhver årstid har sin sjarm i denne livlige storbyen. Mange velger å fly til Osaka om våren og høsten når temperaturene behagelige og prisene er ganske billige. Det er regnsesong i juni-juli, men det regner ikke hver dag og det er fullt mulig å utforske byen på denne tiden. Du bør allikevel booke flybilletter til Osaka god tid i forveien, ettersom prisen ofte øker rundt fellesferien og skoleferier. Gatene fylles av reiseglade mennesker som vil oppleve god stemning, fyrverkeri, gatemat og lange, varme sommerkvelder på festivaler i juli-august. Den beste tiden for å finne billige flybilletter til Osaka tur-retur er fra november-mars, bortsett fra juleferien. Det kan være ganske kaldt på denne tiden, men ikke så kaldt at det hindrer deg i å utforske alle attraksjonene og severdighetene som Osaka er så kjent for. Toka Ebise Festival holdes i januar. Menneskene drar til Imamiya Ebisu-jinja Shrine for å be om lykke og økonomisk medgang i det kommende året.

 • Hvilken flyvning til Osaka er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Osaka fra Glasgow fant flyvninger som er 63 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Osaka. Du kan finne den billigste prisen til Osaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Osaka?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Osaka. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 874 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Osaka i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juni også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 5 165 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Osaka?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Osaka fra Norge er 24 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 6 041 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Osaka?

  Dataene våre viser at det er fredag som er den billigste dagen å fly til Osaka på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 5 816 kr. Den dyreste dagen å fly til Osaka på, er tirsdag, med priser som ligger på ca. 7 101 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Osaka?

  Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Osaka, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 829 kr. Å fly til Osaka kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger på kvelden er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 6 691 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Osaka?

  Kobe flyplass eller Osaka Kansai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Osaka.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Osaka?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Osaka Itami flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Osaka, med en gjennomsnittspris på 7 107 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Osaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Osaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
24. des.
SVG06:55Stavanger Sola
13t 40m
1 stopp
KIX20:35Osaka Kansai Intl
7. jan.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
19t 35m
1 stopp
SVG01:40Stavanger Sola
10 551 kr
Finn lignende
KLM
19. des.
BGO05:00Bergen Flesland
15t 35m
1 stopp
KIX20:35Osaka Kansai Intl
21. des.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
19t 45m
1 stopp
BGO01:50Bergen Flesland
16 712 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. jan.
SVG01:00Stavanger Sola
17t 20m
2 stopp
KIX18:20Osaka Kansai Intl
28. jan.
KIX05:00Osaka Kansai Intl
20t 50m
2 stopp
SVG01:50Stavanger Sola
22 097 kr
Finn lignende
KLM
19. des.
BGO01:10Bergen Flesland
18t 45m
2 stopp
KIX19:55Osaka Kansai Intl
21. des.
KIX06:05Osaka Kansai Intl
19t 45m
1 stopp
BGO01:50Bergen Flesland
16 967 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
BGO06:55Bergen Flesland
24t 20m
2 stopp
ITM07:15Osaka Itami
29. des.
ITM03:35Osaka Itami
16t 10m
2 stopp
BGO19:45Bergen Flesland
8 576 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. des.
BGO06:55Bergen Flesland
24t 40m
2 stopp
ITM07:35Osaka Itami
29. des.
ITM02:10Osaka Itami
17t 35m
2 stopp
BGO19:45Bergen Flesland
8 532 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Osaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Osaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Japan Airlines
Finnair
OSLOslo Gardermoen
19t 15m
KIXOsaka Kansai Intl
Japan Airlines
OSLOslo Gardermoen
19t 50m
ITMOsaka Itami
Finnair
BGOBergen Flesland
22t 45m
KIXOsaka Kansai Intl

Flyplasser nære Osaka

Under finner du alle flyplassene i Osaka sammen med avstanden til sentrum

Det finnes to forskjellige flyplasser du kan lande på når du kommer med fly til Osaka, men du ankommer sannsynligvis Kansai International Airport om du reiser fra utlandet. Det finnes mange ulike transportmuligheter når du skal reise videre til sentrum eller til hotellet ditt. Det raskeste alternativet er nok toget Nankai Express Rapit som går fra flyplassen til Nankai Namba Station. Du kan også ta Nankai Airport Express som bruker 10 min mer inn til byen. Et tredje alternativ er JR Haruka Kansai-Airport Express, et tog som går til Tennoji Station og Shin-Osaka Station. Du bør derimot gå til Termal 1 om du foretrekker buss, ettersom det går flere limousinbusser herfra.


Populære flybilletter til Osaka

Finn dine flybilletter til Osaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Osaka
Raskeste flytid19t 15m
Billigst pris5 456 kr
Flyvninger fra Bergen til Osaka
Raskeste flytid21t 10m
Billigst pris6 038 kr
Flyvninger fra Stavanger til Osaka
Raskeste flytid36t 00m
Billigst pris8 576 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Osaka?

Osaka har et godt nettverk med busser som knyter sammen ulike nabolag og deler av sentrum. Det koster 210 JPY (15 NOK) per bussbillett. Mange syntes imidlertid at det er enklere å bruke metro og tog. Dersom du skal på sightseeing, anbefales linje JR Kanjo-sen som passerer de fleste severdighetene langs ruten. Enkeltbilletter koster 180-370 JPY (10-30 NOK), og det kan lønne seg å kjøpe reisekort om du skal reise mye rundt i byen. Du har ganske mange alternativer å velge mellom Du kan for eksempel kjøpe Osaka Amazing Pass som ikke bare dekker ubegrenset reise på kollektivtransport, men også adgang til ca. 35 attraksjoner. Dagspass koster 2500 JPY (200 NOK) og passer bra for deg som vil se flest mulig av byens severdigheter. Kortet ICOCA er derimot et bedre alternativ for deg som ønsker billetter til buss, tog og metro. Du kan kjøpe kortet på en billettautomat og fylle på ønsket beløp. Du leser bare av kortet hver gang du skal reise. Et tredje alternativ er Enjoy Eco Card for 600-800 JPY (50-70 NOK). Dette er et dagspass som lar deg reise ubegrenset med metro og buss. Du får også avslag i prisen på flere severdigheter.


Kan man reise til Osaka uten pass eller visum?

Du kan få tildelt et 90-dagers turistvisum når du ankommer med fly til Osaka eller andre japanske flyplasser. Det er ikke mulig å reise til Japan uten pass, og det er viktig at alle reisedokumentene dine er i orden når du ankommer grensekontrollen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere som befinner seg i Japan, og det er et krav at du må kunne identifisere deg.


Start planleggingen av reisen til Osaka


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Osaka?

Osaka har mange severdigheter å friste med. Hvis du syntes det er vanskelig å velge ut noe, kan vi anbefale et besøk til Osaka Castle. Den flotte borgen er omringet av en vakker park, og den er sannelig et flott syn. Andre populære attraksjoner er Shitennoji, Tsutenkaku og Umeda Sky Building.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det finnes mye morsomt for barn i Osaka. Universal Studios Japan er en morsom fornøyelsespark som garantert får tiden til å gå. Osaka Aquarium Kaiyukan er også verdt et besøk, og her kommer dere tett på både haier og pingviner.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke vanlig å tipse i Japan, og enkelte syntes at det til og med er krenkende. (Pris sjekket 05/05/2019).