Finn billige fly til Osaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Osaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Osaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Osaka Kansai Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Osaka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nagoya Chubu Centrair flyplass (NGO)

Vanligvis er flyvninger til Osaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nagoya Chubu Centrair, som i gjennomsnitt koster 5 399 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Osaka koster i gjennomsnitt kun 4 617 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember26 % dyrereDet koster ca. 7 205 kr for flyvninger til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril563 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Osaka?

Du kan reise til Osaka året rundt, og enhver årstid har sin sjarm i denne livlige storbyen. Mange velger å fly til Osaka om våren og høsten når temperaturene behagelige og prisene er ganske billige. Det er regnsesong i juni-juli, men det regner ikke hver dag og det er fullt mulig å utforske byen på denne tiden. Du bør allikevel booke flybilletter til Osaka god tid i forveien, ettersom prisen ofte øker rundt fellesferien og skoleferier. Gatene fylles av reiseglade mennesker som vil oppleve god stemning, fyrverkeri, gatemat og lange, varme sommerkvelder på festivaler i juli-august. Den beste tiden for å finne billige flybilletter til Osaka tur-retur er fra november-mars, bortsett fra juleferien. Det kan være ganske kaldt på denne tiden, men ikke så kaldt at det hindrer deg i å utforske alle attraksjonene og severdighetene som Osaka er så kjent for. Toka Ebise Festival holdes i januar. Menneskene drar til Imamiya Ebisu-jinja Shrine for å be om lykke og økonomisk medgang i det kommende året.

 • Hvilken flyvning til Osaka er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Osaka fra Glasgow fant flyvninger som er 63 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Osaka. Du kan finne den billigste prisen til Osaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Osaka?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Osaka. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 4 617 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Osaka i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juni også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 917 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Osaka?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Osaka fra Norge er 24 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 722 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Osaka fra Norge for så lite som 4 650 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Osaka?

  Kobe flyplass eller Osaka Kansai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Osaka.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Osaka?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Osaka Itami flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Osaka, med en gjennomsnittspris på 6 731 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Osaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Osaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
18. apr.
OSL16:55Oslo Gardermoen
12t 30m
1 stopp
KIX05:25Osaka Kansai Intl
24. apr.
KIX06:45Osaka Kansai Intl
12t 50m
1 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
5 168 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. apr.
OSL16:55Oslo Gardermoen
12t 30m
1 stopp
KIX05:25Osaka Kansai Intl
24. apr.
KIX17:10Osaka Kansai Intl
17t 55m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
4 659 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
KIX21:00Osaka Kansai Intl
11. des.
KIX01:50Osaka Kansai Intl
17t 45m
2 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
4 892 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL16:55Oslo Gardermoen
18t 15m
2 stopp
KIX11:10Osaka Kansai Intl
22. apr.
KIX21:25Osaka Kansai Intl
13t 40m
1 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
4 675 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. apr.
OSL16:55Oslo Gardermoen
18t 15m
2 stopp
KIX11:10Osaka Kansai Intl
23. apr.
KIX21:25Osaka Kansai Intl
13t 40m
1 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
4 684 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL04:45Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
KIX21:55Osaka Kansai Intl
23. apr.
KIX17:10Osaka Kansai Intl
17t 55m
2 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
4 650 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Osaka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Osaka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Japan Airlines
Finnair
OSLOslo Gardermoen
16t 15m
KIXOsaka Kansai Intl
Finnair
BGOBergen Flesland
19t 25m
KIXOsaka Kansai Intl
Japan Airlines
OSLOslo Gardermoen
20t 30m
ITMOsaka Itami

Hvilke flyselskaper flyr til Osaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Osaka
 • Hvilke flyselskaper flyr til Osaka?

  Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Osaka med. Japan Airlines, Thai Airways og KLM er også populære valg ved reiser til Osaka from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Osaka jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Osaka

Under finner du alle flyplassene i Osaka sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Osaka fra flyplassen

Det finnes to forskjellige flyplasser du kan lande på når du kommer med fly til Osaka, men du ankommer sannsynligvis Kansai International Airport om du reiser fra utlandet. Det finnes mange ulike transportmuligheter når du skal reise videre til sentrum eller til hotellet ditt. Det raskeste alternativet er nok toget Nankai Express Rapit som går fra flyplassen til Nankai Namba Station. Du kan også ta Nankai Airport Express som bruker 10 min mer inn til byen. Et tredje alternativ er JR Haruka Kansai-Airport Express, et tog som går til Tennoji Station og Shin-Osaka Station. Du bør derimot gå til Termal 1 om du foretrekker buss, ettersom det går flere limousinbusser herfra.


Populære flybilletter til Osaka

Finn dine flybilletter til Osaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Osaka
Raskeste flytid16t 15m
Billigst pris5 268 kr
Flyvninger fra Bergen til Osaka
Raskeste flytid23t 40m
Billigst pris7 522 kr
Flyvninger fra Stavanger til Osaka
Raskeste flytid26t 05m
Billigst pris8 858 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Osaka

Osaka har et godt nettverk med busser som knyter sammen ulike nabolag og deler av sentrum. Det koster 210 JPY (15 NOK) per bussbillett. Mange syntes imidlertid at det er enklere å bruke metro og tog. Dersom du skal på sightseeing, anbefales linje JR Kanjo-sen som passerer de fleste severdighetene langs ruten. Enkeltbilletter koster 180-370 JPY (10-30 NOK), og det kan lønne seg å kjøpe reisekort om du skal reise mye rundt i byen. Du har ganske mange alternativer å velge mellom Du kan for eksempel kjøpe Osaka Amazing Pass som ikke bare dekker ubegrenset reise på kollektivtransport, men også adgang til ca. 35 attraksjoner. Dagspass koster 2500 JPY (200 NOK) og passer bra for deg som vil se flest mulig av byens severdigheter. Kortet ICOCA er derimot et bedre alternativ for deg som ønsker billetter til buss, tog og metro. Du kan kjøpe kortet på en billettautomat og fylle på ønsket beløp. Du leser bare av kortet hver gang du skal reise. Et tredje alternativ er Enjoy Eco Card for 600-800 JPY (50-70 NOK). Dette er et dagspass som lar deg reise ubegrenset med metro og buss. Du får også avslag i prisen på flere severdigheter.


Visumkrav for Osaka

Du kan få tildelt et 90-dagers turistvisum når du ankommer med fly til Osaka eller andre japanske flyplasser. Det er ikke mulig å reise til Japan uten pass, og det er viktig at alle reisedokumentene dine er i orden når du ankommer grensekontrollen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere som befinner seg i Japan, og det er et krav at du må kunne identifisere deg.


Start planleggingen av reisen til Osaka


De beste tingene å se og gjøre i Osaka

Hva bør oppleves i Osaka?

Osaka har mange severdigheter å friste med. Hvis du syntes det er vanskelig å velge ut noe, kan vi anbefale et besøk til Osaka Castle. Den flotte borgen er omringet av en vakker park, og den er sannelig et flott syn. Andre populære attraksjoner er Shitennoji, Tsutenkaku og Umeda Sky Building.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det finnes mye morsomt for barn i Osaka. Universal Studios Japan er en morsom fornøyelsespark som garantert får tiden til å gå. Osaka Aquarium Kaiyukan er også verdt et besøk, og her kommer dere tett på både haier og pingviner.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke vanlig å tipse i Japan, og enkelte syntes at det til og med er krenkende.