Finn billige fly til Osaka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Osaka

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Osaka

Beste pris på tur/retur-billett

11 318 kr

Raskeste flytid

18t 35m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Osaka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 11 318 kr (Oslo Gardermoen til Osaka Kansai Intl).
Den kjappeste flyvningen til Osaka fra Norge tar 18t 35m (Oslo Gardermoen til Osaka Kansai Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Osaka, deriblant Air France, ANA og Emirates.

Osaka flyinnsikt og trender

Se innsikt for Osaka-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Osaka?

Som regel er det februar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Osaka. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 6 235 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Osaka i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 6 344 kr.

Hvilken flyvning til Osaka er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Osaka fra Tokyo fant flyvninger som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Osaka. Du kan finne den billigste prisen til Osaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Osaka?

Flytiden fra Norge til Osaka varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Osaka Kansai Intl (en av de mest populære rutene), tar det 20t 55m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Osaka er fra Bergen Flesland til Osaka Kansai Intl, som tar omtrent 25t 55m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Osaka?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Osaka fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 8 250 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Osaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Osaka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Osaka Kansai Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Osaka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Osaka Kansai Intl flyplass (KIX)

Vanligvis er flyvninger til Osaka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Osaka Kansai Intl, som i gjennomsnitt koster 7 362 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Osaka koster i gjennomsnitt kun 6 235 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust43 % dyrereDet koster ca. 11 834 kr for flyvninger til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OSAKA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni635 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Osaka fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Osaka

Du kan reise til Osaka året rundt, og enhver årstid har sin sjarm i denne livlige storbyen. Mange velger å fly til Osaka om våren og høsten når temperaturene behagelige og prisene er ganske billige. Det er regnsesong i juni-juli, men det regner ikke hver dag og det er fullt mulig å utforske byen på denne tiden. Du bør allikevel booke flybilletter til Osaka god tid i forveien, ettersom prisen ofte øker rundt fellesferien og skoleferier. Gatene fylles av reiseglade mennesker som vil oppleve god stemning, fyrverkeri, gatemat og lange, varme sommerkvelder på festivaler i juli-august. Den beste tiden for å finne billige flybilletter til Osaka tur-retur er fra november-mars, bortsett fra juleferien. Det kan være ganske kaldt på denne tiden, men ikke så kaldt at det hindrer deg i å utforske alle attraksjonene og severdighetene som Osaka er så kjent for. Toka Ebise Festival holdes i januar. Menneskene drar til Imamiya Ebisu-jinja Shrine for å be om lykke og økonomisk medgang i det kommende året.

Kobe flyplass eller Osaka Kansai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Osaka.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kobe flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Osaka, med en gjennomsnittspris på 4 966 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, hvis du flyr til Osaka Itami i Osaka som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Chūō (13,6 km unna).


Flotte tilbud på flyreiser til Osaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Osaka som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Osaka

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Osaka

Hvilke flyselskaper flyr til Osaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Osaka

Hvilke flyselskaper flyr til Osaka?

Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Osaka med. Emirates, ANA og Thai Airways er også populære valg ved reiser til Osaka from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Osaka jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Emirates til Osaka

Emirates har ca. 7 flyvninger til Osaka i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Dubai Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Emirates, kostet 8 746 kr (Oslo Gardermoen til Osaka). Brukere har gitt de en score på Emirates 8,4/10 basert på 134 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Finnair til Osaka

Finnair flyr til Osaka 16 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Osaka fra Tokyo Haneda. Finnair (score: 7,7, 322 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Osaka fra. Den beste billettprisen med Finnair som er funnet på momondo til Osaka, hadde avgang fra Bergen Flesland (5 378 kr tur/retur).


Flyplasser nære Osaka

Under finner du alle flyplassene i Osaka sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Osaka fra flyplassen

Det finnes to forskjellige flyplasser du kan lande på når du kommer med fly til Osaka, men du ankommer sannsynligvis Kansai International Airport om du reiser fra utlandet. Det finnes mange ulike transportmuligheter når du skal reise videre til sentrum eller til hotellet ditt. Det raskeste alternativet er nok toget Nankai Express Rapit som går fra flyplassen til Nankai Namba Station. Du kan også ta Nankai Airport Express som bruker 10 min mer inn til byen. Et tredje alternativ er JR Haruka Kansai-Airport Express, et tog som går til Tennoji Station og Shin-Osaka Station. Du bør derimot gå til Termal 1 om du foretrekker buss, ettersom det går flere limousinbusser herfra.


Populære flybilletter til Osaka

Finn dine flybilletter til Osaka med disse populære rutene
Flyvninger fra Bergen til Osaka
Raskeste flytid25t 55m
Laveste pris11 089 kr
Flyvninger fra Oslo til Osaka
Raskeste flytid31t 50m
Laveste pris11 695 kr
Flyvninger fra Stavanger til Osaka
Raskeste flytid22t 40m
Laveste pris10 980 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Osaka

Osaka har et godt nettverk med busser som knyter sammen ulike nabolag og deler av sentrum. Det koster 210 JPY (15 NOK) per bussbillett. Mange syntes imidlertid at det er enklere å bruke metro og tog. Dersom du skal på sightseeing, anbefales linje JR Kanjo-sen som passerer de fleste severdighetene langs ruten. Enkeltbilletter koster 180-370 JPY (10-30 NOK), og det kan lønne seg å kjøpe reisekort om du skal reise mye rundt i byen. Du har ganske mange alternativer å velge mellom Du kan for eksempel kjøpe Osaka Amazing Pass som ikke bare dekker ubegrenset reise på kollektivtransport, men også adgang til ca. 35 attraksjoner. Dagspass koster 2500 JPY (200 NOK) og passer bra for deg som vil se flest mulig av byens severdigheter. Kortet ICOCA er derimot et bedre alternativ for deg som ønsker billetter til buss, tog og metro. Du kan kjøpe kortet på en billettautomat og fylle på ønsket beløp. Du leser bare av kortet hver gang du skal reise. Et tredje alternativ er Enjoy Eco Card for 600-800 JPY (50-70 NOK). Dette er et dagspass som lar deg reise ubegrenset med metro og buss. Du får også avslag i prisen på flere severdigheter.


Visumkrav for Osaka

Du kan få tildelt et 90-dagers turistvisum når du ankommer med fly til Osaka eller andre japanske flyplasser. Det er ikke mulig å reise til Japan uten pass, og det er viktig at alle reisedokumentene dine er i orden når du ankommer grensekontrollen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere som befinner seg i Japan, og det er et krav at du må kunne identifisere deg.


Start planleggingen av reisen til Osaka


De beste tingene å se og gjøre i Osaka

Osaka har mange severdigheter å friste med. Hvis du syntes det er vanskelig å velge ut noe, kan vi anbefale et besøk til Osaka Castle. Den flotte borgen er omringet av en vakker park, og den er sannelig et flott syn. Andre populære attraksjoner er Shitennoji, Tsutenkaku og Umeda Sky Building.

Det er ikke vanlig å tipse i Japan, og enkelte syntes at det til og med er krenkende.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Osaka. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Osaka som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Osaka.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Osaka nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Osaka og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.