Finn billige fly til Osaka

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Osaka (OSA)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Osaka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Osaka fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Osaka?

Du kan reise til Osaka året rundt, og enhver årstid har sin sjarm i denne livlige storbyen. Mange velger å fly til Osaka om våren og høsten når temperaturene behagelige og prisene er ganske billige. Det er regnsesong i juni-juli, men det regner ikke hver dag og det er fullt mulig å utforske byen på denne tiden. Du bør allikevel booke flybilletter til Osaka god tid i forveien, ettersom prisen ofte øker rundt fellesferien og skoleferier. Gatene fylles av reiseglade mennesker som vil oppleve god stemning, fyrverkeri, gatemat og lange, varme sommerkvelder på festivaler i juli-august. Den beste tiden for å finne billige flybilletter til Osaka tur-retur er fra november-mars, bortsett fra juleferien. Det kan være ganske kaldt på denne tiden, men ikke så kaldt at det hindrer deg i å utforske alle attraksjonene og severdighetene som Osaka er så kjent for. Toka Ebise Festival holdes i januar. Menneskene drar til Imamiya Ebisu-jinja Shrine for å be om lykke og økonomisk medgang i det kommende året.

Hvilken flyvning til Osaka er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Osaka fra Glasgow fant flyvninger som er 59 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Osaka. Du kan finne den billigste prisen til Osaka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Osaka?

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Osaka fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 678 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Osaka i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Osaka i juni er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 4 957 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Osaka?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Osaka på, er 24 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 5 798 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Osaka utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Osaka for 4 957 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Osaka?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Osaka fra Norge en fredag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på fredag for så lite som 5 547 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en tirsdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Osaka på en tirsdag, 6 742 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Osaka?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Osaka på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Osaka på denne tiden av dagen kan koste så lite som 5 939 kr. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Osaka, med priser som ligger på ca. 6 342 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Osaka?

Kobe flyplass eller Osaka Kansai Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Osaka.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Osaka?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Osaka Itami flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Osaka, med en gjennomsnittspris på 5 800 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Osaka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Osaka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Finnair
1. mai
OSL
Oslo Gardermoen
17t 20m
1 stopp
KIX
Osaka Kansai Intl
1. jun.
KIX
Osaka Kansai Intl
16t 30m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 957 kr
Finn lignende
KLM
28. jun.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
43t 15m
2 stopp
KIX
Osaka Kansai Intl
2. jul.
KIX
Osaka Kansai Intl
19t 35m
1 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
5 253 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
OSL
Oslo Gardermoen
24t 35m
2 stopp
ITM
Osaka Itami
1. jun.
ITM
Osaka Itami
18t 10m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 287 kr
Finn lignende
ANA
1. mai
OSL
Oslo Gardermoen
22t 05m
2 stopp
KIX
Osaka Kansai Intl
1. jun.
KIX
Osaka Kansai Intl
20t 30m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 389 kr
Finn lignende
SAS
12. mai
BGO
Bergen Flesland
18t 05m
2 stopp
ITM
Osaka Itami
16. mai
ITM
Osaka Itami
34t 50m
2 stopp
BGO
Bergen Flesland
6 184 kr
Finn lignende
Finnair
2. jun.
BGO
Bergen Flesland
14t 10m
1 stopp
KIX
Osaka Kansai Intl
6. jun.
KIX
Osaka Kansai Intl
12t 50m
1 stopp
BGO
Bergen Flesland
5 042 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Osaka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Osaka

Selv om du ikke kan fly direkte til Osaka, kan du booke flyvninger med bare et eller to stopp på veien. Finnair bruker for eksempel 14 t og 35 min fra Oslo/Gardermoen. Du kan også fly med KLM og Japan Airlines. Dersom du ser etter billig fly til Osaka, bør du vurdere flyvninger med lengre mellomlandinger. Du kan skaffe deg en god oversikt over tilbudene til de forskjellige flyselskapene ved å søke etter billetter på nett, deriblant hvem som tilbyr raskeste eller billigste reise.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Osaka, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det finnes to forskjellige flyplasser du kan lande på når du kommer med fly til Osaka, men du ankommer sannsynligvis Kansai International Airport om du reiser fra utlandet. Det finnes mange ulike transportmuligheter når du skal reise videre til sentrum eller til hotellet ditt. Det raskeste alternativet er nok toget Nankai Express Rapit som går fra flyplassen til Nankai Namba Station. Du kan også ta Nankai Airport Express som bruker 10 min mer inn til byen. Et tredje alternativ er JR Haruka Kansai-Airport Express, et tog som går til Tennoji Station og Shin-Osaka Station. Du bør derimot gå til Termal 1 om du foretrekker buss, ettersom det går flere limousinbusser herfra.


Hvordan kommer man seg rundt i Osaka?

Osaka har et godt nettverk med busser som knyter sammen ulike nabolag og deler av sentrum. Det koster 210 JPY (15 NOK) per bussbillett. Mange syntes imidlertid at det er enklere å bruke metro og tog. Dersom du skal på sightseeing, anbefales linje JR Kanjo-sen som passerer de fleste severdighetene langs ruten. Enkeltbilletter koster 180-370 JPY (10-30 NOK), og det kan lønne seg å kjøpe reisekort om du skal reise mye rundt i byen. Du har ganske mange alternativer å velge mellom Du kan for eksempel kjøpe Osaka Amazing Pass som ikke bare dekker ubegrenset reise på kollektivtransport, men også adgang til ca. 35 attraksjoner. Dagspass koster 2500 JPY (200 NOK) og passer bra for deg som vil se flest mulig av byens severdigheter. Kortet ICOCA er derimot et bedre alternativ for deg som ønsker billetter til buss, tog og metro. Du kan kjøpe kortet på en billettautomat og fylle på ønsket beløp. Du leser bare av kortet hver gang du skal reise. Et tredje alternativ er Enjoy Eco Card for 600-800 JPY (50-70 NOK). Dette er et dagspass som lar deg reise ubegrenset med metro og buss. Du får også avslag i prisen på flere severdigheter.


Kan man reise til Osaka uten pass eller visum?

Du kan få tildelt et 90-dagers turistvisum når du ankommer med fly til Osaka eller andre japanske flyplasser. Det er ikke mulig å reise til Japan uten pass, og det er viktig at alle reisedokumentene dine er i orden når du ankommer grensekontrollen. Pass er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere som befinner seg i Japan, og det er et krav at du må kunne identifisere deg.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Osaka?

Osaka har mange severdigheter å friste med. Hvis du syntes det er vanskelig å velge ut noe, kan vi anbefale et besøk til Osaka Castle. Den flotte borgen er omringet av en vakker park, og den er sannelig et flott syn. Andre populære attraksjoner er Shitennoji, Tsutenkaku og Umeda Sky Building.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det finnes mye morsomt for barn i Osaka. Universal Studios Japan er en morsom fornøyelsespark som garantert får tiden til å gå. Osaka Aquarium Kaiyukan er også verdt et besøk, og her kommer dere tett på både haier og pingviner.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke vanlig å tipse i Japan, og enkelte syntes at det til og med er krenkende. (Pris sjekket 05/05/2019).

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse