Finn billige fly til T'bilisi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til T'bilisi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for T'bilisi

Beste pris på enveisbillett

1 726 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 805 kr

Raskeste flytid

6t 45m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til T'bilisi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 726 kr (Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til T'bilisi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 805 kr (Oslo Torp Sandefjord til T'bilisi Tbilisi Intl).
Den kjappeste flyvningen til T'bilisi fra Norge tar 6t 45m (Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til T'bilisi, deriblant Lufthansa, Air France og LOT.

T'bilisi flyinnsikt og trender

Se innsikt for T'bilisi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til T'bilisi?

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til T'bilisi fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 524 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke T'bilisi i løpet av februar, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 524 kr.

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til T'bilisi?

Flyvningen fra Norge til T'bilisi avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til T'bilisi Tbilisi Intl (den mest populære flyplassen i T'bilisi), er flytiden 6t 45m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til T'bilisi Tbilisi Intl, er flytiden i snitt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til T'bilisi?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til T'bilisi 37 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til T'bilisi med en gjennomsnittspris på 3 580 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i T'bilisi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i T'bilisi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
T'bilisi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL T'bilisi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til T'bilisi (TBS)

Vanligvis er flyvninger til T'bilisi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til T'bilisi Tbilisi Intl, som i gjennomsnitt koster 3 580 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL T'BILISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til T'bilisi koster i gjennomsnitt kun 2 524 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL T'BILISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli41 % dyrereDet koster ca. 5 039 kr for flyvninger til T'bilisi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL T'BILISI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli252 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til T'bilisi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til T'bilisi

Det koster ofte mer å fly til Tbilisi i sommermånedene og tidlig høst, ettersom juli-september er den beste tiden å reise for å nyte fint vær og flotte fotturer i fjellene. Når det er sagt, er det populært å reise til Tbilisi og nærliggende områder året rundt. Den gode og livlige stemningen på byens barer og restauranter slipper aldri helt taket, selv ikke om vinteren. Våren er en fin tid med enkelte regnbyer, og mange fjelloverganger åpner opp igjen rundt april og mai. Høsten pleier å være veldig livlig og byen våkner til livet igjen etter den varme sommeren. I oktober strømmer det mennesker til byen for å feste på Tbilisoba festivalen, og du bør være ute i god tid når du skal booke hotell og flybilletter til Tbilisi. Du kan ofte få svært billige fly til Tbilisi når du reiser i vintermånedene. Klimaet kan være ganske hardt fra desember-mars, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for vintersport.


Flotte tilbud på flyreiser til T'bilisi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til T'bilisi som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til T'bilisi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til T'bilisi

Hvilke flyselskaper flyr til T'bilisi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til T'bilisi

Hvilke flyselskaper flyr til T'bilisi?

På reiser til T'bilisi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Turkish Airlines, LOT, Lufthansa eller airBaltic. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til T'bilisi

Det mest populære flyselskapet for fly til T'bilisi på momondo, er Turkish Airlines som har 19 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Istanbul, og det beste tilbudet på en flyvning med Turkish Airlines til T'bilisi, kostet 2 323 kr (tur/retur, Bergen Flesland til T'bilisi, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 158 Turkish Airlines vurdering, har det fått en score på 8,0 av momondo-brukere.

Flyvninger med KLM til T'bilisi

KLM (7,5/10, 175 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til T'bilisi, med tilbud fra så lite som 2 281 kr fra Kristiansand Kjevik, tur/retur. Med i gjennomsnitt 2 KLM flyvninger i uken til T'bilisi, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære T'bilisi

Under finner du alle flyplassene i T'bilisi sammen med avstanden til sentrum

Den internasjonale flyplassen Tbilisi International Airport ligger bare 15 kilometer fra sentrum. Bussnummer 37 kjører fra flyplassen til sentrum, og du finner busstoppen utenfor terminalen for ankomster. Billetter kjøpes på maskiner ombord på bussen, men det er ikke mulig å veksle. Det anbefales derfor å ha klart småpenger. Det går i tillegg buss til og fra togstasjonen i Tbilisi hver 15-30 minutt, døgnet rundt og alle ukedager. Du bør gå av ved Freedom Square for å reise videre med metroen. Flyplassen har sin egen togstasjon, men det går ikke så ofte tog herfra. Det kan derfor være raskere å ta bussen, men sjekk gjerne opp i rutetider før du reiser. Det kan være at du er heldig og togtidene klaffer perfekt med flyet ditt.


Populære flybilletter til T'bilisi

Finn dine flybilletter til T'bilisi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til T'bilisi
Raskeste flytid6t 45m
Laveste pris1 805 kr
Flyvninger fra Trondheim til T'bilisi
Raskeste flytid10t 30m
Laveste pris5 207 kr
Flyvninger fra Tromsø til T'bilisi
Raskeste flytid35t 40m
Laveste pris3 718 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i T'bilisi

Kollektivtransport er en billig og lettvint løsning når du skal reise rundt i byen og til nærliggende områder. Du kan velge mellom buss, marshrutky (en slags shuttle-buss) og metro. Du kan gå av og på en marshrutky hvor som helst på ruten, og mange syntes at dette er en praktisk løsning. Du roper bare gaacheret (stopp) når du vil av. Det er ikke alltid du kan stole på rutetidene. Shuttle-bussen kjører nemlig etterhvert som den blir full. Er det ikke plass til flere, så bare kjører den. Metroen har derimot regelmessige avganger fra seks om morgenen og frem til midnatt, og du kommer deg frem til de viktigste severdighetene og knutepunktene i byen. Du må kjøpe et reisekort på en av metroens billettkontorer, og dette kortet kan du også bruke på buss og marshrutky. Det er veldig enkelt å fylle på kortet, ettersom billettautomatene har gode instruksjoner på engelsk. Du kan også hoppe i en taxi om du foretrekker deg, men du må huske å forhandle frem en pris før dere begynner å kjøre. De fleste sjåførene bruker nemlig ikke taksameter.


Visumkrav for T'bilisi

Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Tbilisi, ettersom norske statsborgere kan oppholde seg i Georgia i opptil ett år uten å søke tillatelse. Ta gjerne kontakt med ambassaden i Oslo om du har ytterligere spørsmål. Du kan derimot ikke reise til Georgia uten passet ditt. Det anbefales å dobbeltsjekke innreisebestemmelser før du stikker av gårde, ettersom regelverket kan endres på kort varsel.


Start planleggingen av reisen til T'bilisi


De beste tingene å se og gjøre i T'bilisi

Tbilisi er kjent for sine praktfulle kirker og severdigheter, og noen av de mest populære severdighetene er Cathedral of St. George. Det anbefales også ta en tur med taubanen for å få en spektakulær utsikt over byen.

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring før du reiser på ferie, i tilfelle eiendelene dine går tapt eller blir stjålet.

Det anbefales ikke å drikke vann fra springen.


Finn fly til andre byer i Georgia

T'bilisi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til T'bilisi.

Ja. Alle flyreiser til T'bilisi på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til T'bilisi.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til T'bilisi. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.