Finn billige fly til Liberia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 4.7.
ma. 11.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Liberia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Liberia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San José, Provinsen San Jose

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Liberia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San José, Provinsen San Jose (SJO)

Vanligvis er flyvninger til Liberia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn, som i gjennomsnitt koster 9 180 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Liberia?

Turen over Atlanteren til Liberia by og Daniel Oduber Quirós International Airport, Costa Rica, tar i snitt 13 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen, med en mellomlanding ved både Amsterdam Schiphol og San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn, før ankomst i Liberia by. Reiser du fra Bergen Flesland, vest for Oslo, vil du i snitt bruke 13 timer og 40 minutter. Hvis du starter turen ved Stavanger Sola er gjennomsnittlig flytid beregnet til 13 timer og 20 minutter. For reisende som starter turen i Bodø vil det totalt ta 15 timer og 10 minutter til Liberia by. Fra Trondheim Værnes vil forventet flytid ligge på 14 timer og 40 minutter i gjennomsnitt. Fra Tromsø helt i nord vil du i snitt bruke 15 timer og 35 minutter helt frem.

Det finnes ingen direkteforbindelser fra Norden og helt frem til Liberia by, slik at det er behov for minst en mellomlanding på veien. Fra Europa går det flygninger til Daniel Oduber Quirós International Airport fra både Amsterdam Schiphol og London Gatwick. Det er også mulig å fly fra Europa med en mellomlanding ved amerikanske byer som New York City, Boston, Miami eller San Francisco, som alle er byer med gode forbindelser til Norge og Skandinavia. Det hurtigste alternativet er likevel å fly til Daniel Oduber Quirós International Airport via Amsterdam flyplass som har hyppige forbindelser med alle større norske byer. Sjekk momondo sine nettsider for gode flytilbud og billige flybilletter.

Brukere som har bestilt reiser til Liberia fra Quepos fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Liberia. Du kan finne den billigste prisen til Liberia fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Tamarindo flyplass, Nosara Beach flyplass, La Fortuna flyplass, Tambor flyplass eller San José Juan Santamaría internasjonale lufthavn flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Liberia.

Med en gjennomsnittspris på 1 295 kr per person, er det Tambor flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Liberia. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Liberia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Liberia

Hvilke flyselskaper flyr til Liberia?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Liberia from Norge are KLM, Lufthansa, United Airlines and Air Canada. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Liberia

KLM har ca. 7 flyvninger til Liberia i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Atlanta Hartsfield Jackson, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med KLM, kostet 8 751 kr (Oslo Gardermoen til Liberia). Brukere har gitt de en score på KLM 7,7/10 basert på 133 vurderinger på momondo.

Flyvninger med United Airlines til Liberia

United Airlines flyr til Liberia 14 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Liberia fra Houston G.Bush Intercont. United Airlines (score: 7,2, 910 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Liberia fra. Den beste billettprisen med United Airlines som er funnet på momondo til Liberia, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (8 337 kr tur/retur).


Flyplasser nære Liberia

Under finner du alle flyplassene i Liberia sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Liberia by?

Det finnes en dedikert flybuss som kjører direkte mellom flyplassen og byen, slik at du raskt og enkelt kommer deg inn til sentrum uten problemer. Du har også mulighet for å forhåndsbestille en drosje, eller benytte deg av en av de mange ventende drosjene som står utenfor ankomstområdet. Hvis du vil utforske de tropiske områdene langs Costa Ricas vestkyst på egen hånd, kan det være en fordel å leie en bil. Det er flere bilutleiefirmaer i flyplassens ankomstområde med gode tilbud på bilutleie.


Visumkrav for Liberia

Det er behov for visum for alle norske borgere som reiser til Costa Rica, og dette får du utstedt ved grensen mot et mindre pengebeløp. Det er også viktig å merke seg at nødpass ikke er tillatt i landet, og at norske borgere kan oppholde seg i 90 dager på et turistvisum.


Start planleggingen av reisen til Liberia


De beste tingene å se og gjøre i Liberia

Du finner flere spennende attraksjoner i denne byen, enten du liker museer, naturopplevelser eller annet. For den eventyrlystne er nasjonalparken Rincon de la Vieja National Park et fantastisk alternativ. Her finner du et rikt økosystem med sjeldne dyrearter, vulkaner og vakre fotturer i dette spektakulære området. I denne parken finnes det også gode muligheter for å kunne bade i leire og gjørme, som stammer fra vulkansk aktivitet. Vannet i området holder en konstant temperatur på 36 grader, noe som gjør det perfekt for badegjester som vil slappe av. Du finner en annen glimrende nasjonalpark like sør for byen ved navn Africa Safari Adventure Park, hvor du kan utfordre deg selv med padling, svømming og klatring blant annet. Et utmerket valg for alle som vil utforske den ville naturen i Liberia-regionen. Når det gjelder mat, finner du flere glimrende restauranter i byen. Masala Indian Restaurant er et perfekt valg for alle som vil nyte en bedre indisk middag. Like ved ligger El Callejero som serverer internasjonale retter, som hamburgere og ulike wraps. Et barnevennlig og hyggelig sted med gode priser.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Liberia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Liberia.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Liberia, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Liberia og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.