Finn billige fly til Kaunas

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 2.2.
on. 9.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kaunas

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kaunas fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kaunas

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kaunas

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Vilnius (VNO)

Vanligvis er flyvninger til Kaunas fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Vilnius, som i gjennomsnitt koster 852 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAUNAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai40 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kaunas koster i gjennomsnitt kun 1 039 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KAUNAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli61 % dyrereDet koster ca. 2 805 kr for flyvninger til Kaunas fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KAUNAS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember600 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kaunas fra Oslo Gardermoen flyplass i November enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kaunas?

Korte somre og iskalde vintre gjør at de fleste foretrekker å besøke Kaunas fra juni til august. I disse månedene er det også høysesong her, og byen er full av turister, sol og godt vær. Imidlertid kan det være vanskelig å finne billig fly til Kaunas om sommeren, og dersom du reiser på budsjett bør du heller vurdere å reise hit i mai eller september. I begge disse månedene er det fremdeles behagelige temperaturer, men mindre folkemengder og generelt lavere priser. Du kan også vurdere å fly til Kaunas om vinteren, og selv om det kan være kaldt og surt vær her i vintermånedene, har du gode sjanser for å finne både rimelig overnatting og billige flybilletter til Kaunas i denne perioden.

 • Hvilken flyvning til Kaunas er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kaunas fra Warszawa for 398 kr. Dette er 83 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kaunas. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kaunas fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kaunas?

  I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Kaunas fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 039 kr. Hvis du ikke kan fly til Kaunas i mai, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Kaunas i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 219 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kaunas?

  De som skal fly til Kaunas kan potensielt finne bedre priser for Vilnius flyplass (94 km fra sentrum i Kaunas), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kaunas?

  Med en gjennomsnittspris på 2 370 kr per person, er det Kaunas flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Kaunas. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Kaunas?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kaunas
 • Hvilke flyselskaper flyr til Kaunas?

  Wizz Air, LOT og Ryanair er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Kaunas jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Kaunas med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Kaunas

Under finner du alle flyplassene i Kaunas sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Kaunas, ankommer du Kaunas/Kaunas internasjonale lufthavn. Herfra er det flere ulike transportalternativer du kan velge mellom for å komme deg inn til sentrum. Du kan blant annet ta buss nummer 29 til sentrum, og bussen har regelmessige avganger fra flyplassen. Alternativt kan du ta shuttlebuss nummer 120, eller du kan velge å ta en taxi. Dersom du ønsker å planlegge transporten på forhånd, kan du også forhåndsbestille transport, slik at en vennlig og profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen når du lander i Kaunas. Deretter blir du kjørt trygt til din endelige destinasjon i byen.


Slik kommer du deg rundt omkring i Kaunas

Det er et godt utviklet nettverk for offentlig transport i Kaunas, og her kan du ta både buss, trolleybuss og minibuss for å komme deg rundt i byen. Trolleybusser og busser kjører fra kl. 04:30-22:30 hver dag. Du betaler for offentlig transport ved å bruke et spesielt reisekort som du kan fylle på, eller betale for 3-, 7-, 30-, eller 92-dagers billetter. Kortet kan brukes på bussene, og du må alltid ha det med deg på reisen. Du kan også kjøpe enkeltbilletter fra sjåføren, men vær oppmerksom på at sjåførene ikke har vekslepenger. Du kan også ta taxi for å komme deg rundt i byen, og de pleier å være enkle å få tak i.


Visumkrav for Kaunas

Litauen er medlem av Schengen, og norske borgere trenger derfor ikke visum for å reise hit. Passet er imidlertid den eneste gyldige legitimasjonen for nordmenn i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise, uavhengig om landet er medlem av Schengen eller ikke. Det er ditt eget ansvar å passe på at passet er gyldig.


Start planleggingen av reisen til Kaunas


De beste tingene å se og gjøre i Kaunas

Hva bør du se i Kaunas?

Det er mange severdigheter og opplevelser du bør få med deg under ditt opphold i Kaunas. En av byens viktigste attraksjoner er den Niende Festning, et museum og kulturminne til minne om de 30,000 jødene som ble drept her. Dra også innom et av Litauens eldste og største gallerier, MK Ciurlionis nasjonale kunstmuseum, og den historiske bygningen House of Perkunas. Mens du er i Kaunas bør du også besøke rådhuset fra 1500-tallet, en bygning som har vært et teater, et fengsel og et palass opp gjennom årene. En tur til Kaunas er heller ikke komplett uten å ha sett presidentpalasset til Litauen, som var setet for regjeringen mellom krigene.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha gyldig reiseforsikring før du reiser til Kaunas.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør drikke vann på flaske i Litauen, og unngå springvann.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10-15 % hos frisører, på restauranter og til taxisjåfører.


Finn fly til andre byer i Litauen

Kaunas har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?