Hoteller i Seychellene

Finn tilbud på 160 hoteller i Seychellene

Seychellene
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Seychellene

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Seychellene
Pris
kr774
kr18197
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Seychellene

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Seychellene

Pris

1 718 kr–5 948 kr

BILLIGSTE BY I SEYCHELLENEBeau Vallon43 % billigereHoteller i Beau Vallon er de billigste i Seychellene med en gjennomsnittspris på kun 1 718 kr per natt
DYRESTE BY I SEYCHELLENEPort Glaud49 % dyrerePort Glaud har de dyreste hotellene i Seychellene med rom med en gjennomsnittspris på 5 948 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SEYCHELLENELa Digue Island63 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i La Digue Island enn noen annen by i Seychellene

Ting å gjøre i Seychellene


Hoteller i populære byer i Seychellene

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Seychellene, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Seychellene

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Seychellene
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
79 %forventet prisnedgang
58 %forventet prisøkning

Pris

879 kr–10 115 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 397 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
15 011 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Seychellene

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Seychellene

Laveste hotellpris

581 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts

Hoteller i nærheten av flyplassen

752
Den rimeligste prisen for et rom i Seychellene funnet siste 7 dager er 581 kr/natten. Denne prisen fås hos Rosemary's Guesthouse, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts, det mest populære 5-stjerners hotellet i Seychellene(9,2/10 rating - basert på 180 anmeldelser).
Det er er 752 hoteller i Seychellene i nærheten av Victoria Seychelles Intl. Chez Payet Guesthouse med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Seychellene

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Seychellene

Hvilke byer i Seychellene er det best å bo i?

Seychellene er en øy som ligger utenfor kysten av Øst-Afrika. Fordi øygruppen ligger nær ekvator i Indiahavet, har stedet behagelige temperaturer hele året. Blant byene kan du bo i under et besøk i Seychellene, finner du hovedstaden, Victoria, som ligger på den nordøstlige kysten av Mahé Island. Victorias sjarm, historie, levende arkitektur og betalte turer til kjente steder som Victoria Falls, den botaniske hagen som er hjem til gigantiske landskilpadder og mer, vil gi deg underholdning gjennom hele turen til Seychellene. Heldigvis kan du bestille hotell i Seychellene, som Cerf Island Resort og The Ridge Resort, for å sikre at du er i nærheten av toppattraksjoner. Hvis du besøker de populære øyene Mahe og Praslin, kan du ta lokalbussen for å komme deg rundt. Det er også drosjer på alle de store Seychellene-øyene, inkludert rimelige fergeforbindelser og sykler for de som besøker La Digue.

Hva er de beste tingene å gjøre i Seychellene?

Hvis du er ute etter dyreliv og sightseeing-muligheter i et øylandskap, bør du besøke La Digue Island. Mot en avgift, kan du besøke den uberørte granittøya Cousin for en sjanse til å se flere eksotiske fuglearter og truede dyr som aldabrasangere, karetter og mer. Naturelskere vil sette pris på en guidet tur mot en avgift i Aride Island naturreservat, som huser verdens største habitat av øgler og sjøfuglarter. Fregate Island er populær for vannaktiviteter som yachter, dykking og snorkling, mens en tur mot en avgift til den ikoniske Vallée de Mai National Park vil gi deg et glimt av floraen og faunaen i en UNESCO-anerkjent forhistorisk skog. Bor du på Seychellene-hoteller som Hilton Labriz Resort and Spa eller Fisherman's Cove, vil du være i nærheten av de ovennevnte attraksjonene i området.

Hvilke byer i Seychellene har det beste utelivet?

Mens de fleste hoteller har underholdning tilgjengelig på stedet, er byens natteliv sentrert rundt Mahé og Praslin-øyene, og der finner du billige hoteller i Seychellene som tiltrekker budsjettbevisste reisende. Eksempler er Mango House, DoubleTree by Hilton, STORY Seychellene. Nattelivet i Seychellene er ikke begrenset til kasinoer, barer og nattklubber. Det er et nattmarked i Beau Vallon som selger tradisjonell kreolsk mat som ris med fisk, krydret stekt aubergine, stekte bananer, brødfruktchips, fersk fisk, osv. Nesten hvert eneste kreolske måltid du prøver på restauranter som Marie Antoinette, La Plaine St. Andre, La Scala, Bravo og Saffron Restaurant vil inneholde tropiske frukter som mango, ananas, grapefrukt og jackfrukt. Etter en tilfredsstillende brunch kan du sjekke ut den UNESCO-anerkjente Isle de Palme, som er kjent for å ha to av de mest fantastiske strendene i verden, Anse Lazio og Anse Georgette. Du kan også ta en spasertur i Seychellenes fjellkjeder for å utforske det lokale dyrelivet og plantene på Mahe Island.

Hvilke byer i Seychellene har mest historie og kunst?

Seychellene har et tropisk klima året rundt som tiltrekker seg internasjonale reisende. April til oktober er spesielt gunstig for fugletitting på Bird Island, men det vil alltid være sightseeing-muligheter tilgjengelig, uansett når på året du er der. Hvis du bor på Seychellene-hoteller som Ja Enchante Island Resort, Constance Ephelia eller Kempinski Resort, kan du se det ikoniske Victoria Clock Tower. Grann Kaz er en historisk tradisjonell gård som er perfekt bevart for å gi besøkende og lokalbefolkningen et nostalgisk glimt av enkelhet og sjarm av kreolsk liv slik et var på 1900-tallet. Det trevingede Bicentennial-monumentet er en representasjon av de etniske gruppene i Afrika, Europa og Asia og ble reist for å minnes 200-årsdagen for byen Victoria. Ta bilder ved det politiske landemerket, «Zonm Lib» Liberation Monument, og få den beste utsikten over Mahe Island på toppen av Mission Lodge. For å få mest mulig ut av din tid i Seychellene, anbefaler vi å bli med på guidede turer til de ovennevnte områdenes attraksjoner.

Når er det billigst å besøke Seychellene?

Når du reiser til Seychellene, er det best å legge reisen til februar, ettersom prisene er betraktelig lavere enn i mars – kun 879 kr per natt.

Hvor i Seychellene velger de fleste å overnatte?

Seychellene er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Victoria.

Hvilken by i Seychellene har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Seychellene, kommer det ikke som noen overraskelse at Baie Sainte Anne har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 695 kr per natt – 17 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Seychellene fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 1 091 tilbydere å velge mellom fra Seychellene hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Seychellene fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Seychellene ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Seychellene

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Seychellene

Bo i disse byene i Seychellene

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Seychellene

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Seychellene gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Seychellene. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Seychellene?

Du kan finne et flott sted å bo i Seychellene ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Seychellene på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.