Innsikt
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i San Jose, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San Jose, California? Start søket her!

San Jose, CA, USA
4. apr. — 11. apr.
San Jose, CA, USA
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i San Jose

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen San Jose

Hvilket leiebilselskap er billigst i San Jose?

De billigste leiebilene i San Jose finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 320 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i San Jose er 331 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Jose har flest utleiesteder?

Hertz has the most locations of any rental car company in San Jose, with 11 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San Jose?

Leie av Ford Mustang Convertible i San Jose er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Chevrolet Spark. Brukerne våre har funnet tilbud på Ford Mustang Convertible i San Jose for i gjennomsnitt 691 kr per dag, og så billig som 466 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Chevrolet Spark i San Jose ligger på 692 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 692 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i San Jose

Bestill din leiebil i San Jose gjennom Momondo og nyt severdighetene i den berømte byen som gjerne kalles hovedstaden i Silicon Valley. Eventyrere kan kjøre opp til Californias Great America park som har spennende turer og vannsklie-aktiviteter. Andre attraksjoner som du kanskje kan nyte med leiebil i San Jose er San Jose Museum of Art, Almaden Quicksilver County Park, og Rosicrucian egyptiske museum som er hjemmet til mumier og flere gjenstander som er utstilt. Den kommunale rosehagen er et syn å se om du liker fargerike blomster, og stedet tiltrekker mange besøkende. Det er parkering tilgjengelig over hele San Jose. Mens du velger din leiebil i San Jose, husk at det er gratis parkering for kjøretøy med lavt utslipp. Det er rundt 50 utleiesteder for bil i San Jose.

Er det verdt å leie bil mens du besøker San Jose?

Det er flere parkeringsmuligheter, inkludert både gratis og billige alternativer, garasjer, og i gaten, så du får parkert leiebilen din i San Jose. Det er mest trafikk i San Jose tidlig på morgenen og tidlig på kveldstid. Det berømte teknologiselskapet Intel har et museum for teknologisk innovasjon en kjøretur unna i Santa Clara. Vi anbefaler en kjøretur i flott natur med familien din til Los Gatos Creek County Park i Campbell for en sjanse til å gå opp de urbane stiene. Sunnyvale er en liten kjøretur unna San Jose og er kjent for å være i nærheten av Lake Tahoe som kan nytes ved hjelp av en rimelig leiebil. San Jose regnes blant de 20 mest gangbare storbyene i USA og har flere høyt rangerte nabolag inkludert St. Leo's, East Virginia, og Sunol-Midtown. Du kommer til å elske å utforske hele San Jose og byene i nærheten med leiebilen du leier i San Jose.

Hvilke forskjellige trafikkregler bør jeg huske på mens jeg kjører i San Jose / California?

Når du kjører leiebilen din i San Jose, California, er det veldig viktig at du overholder trafikkregler og forskrifter. For eksempel sier loven at alle i kjøretøy skal bruke setebelter når de er i bevegelse. Dette gjelder både passasjerer og sjåføren. San Jose sier at sjåfører skal overholde reglene som er fastsatt i delstaten California. Fartsgrensen på San Jose-motorveier er høyere enn andre områder i byen, og det er viktig å følge fartsgrensene. I boligområder og nabolag i nærheten av skoler er fartsgrensen lav. Du har ikke lov til å sjekke eller svare på tekstmeldinger mens du kjører. Om nødvendig må du bruke en håndfri enhet når du er i en samtale. Promillen i blodet bør ikke være på 0,08 % eller høyere. Staten har imidlertid en nulltoleransegrense for drikking og kjøring, og dermed risikerer du å bli belastet for å ha promille i det hele tatt. Før du drar ut på San Jose-tur med leiebilen din, må du sørge for at du er oppdatert på eventuelle loveendringer.

Kan jeg kjøre til Mexico eller Canada med leiebil fra San Jose?

Fra San Jose kan du krysse grensen til både Canada og Mexico. De fleste bilutleiekontorer tillater å krysse den kanadiske grensen. De eneste dokumentene du trenger er en amerikansk eller kanadisk foto-ID eller et utenlandsk pass med nødvendig visum for Canada. Når det gjelder den meksikanske grensen, vil ikke alle bilutleiesteder i San Jose tillate det. Ta kontakt med stedet på forhånd for å sikre at det er en mulighet. Å kjøpe meksikansk ansvarsforsikring er nødvendig før du drar til Mexico. I tillegg til den meksikanske forsikringen, må du be om innreisetillatelse fra INM (Migration Institute) og ha et gyldig pass for å komme inn i landet. Det anbefales å alltid kontakte utleiesteder i San Jose for å forstå kravene for å krysse grenser og bekrefte at de tillater det.

Kan du leie en leiebil i San Jose uten kredittkort?

Hvis du ønsker å betale for din leiebil i San Jose uten kredittkort, vil de fleste bilutleiefirmaer tillate debetkort-betalinger med visse krav. Men ikke alle avdelinger og selskap vil tillate det, så sørg for å sjekke på forhånd at din leiebil i San Jose kan betales med et debetkort. Enterprise eller dollar er gode alternativer for debetkortbrukere hvis de spesifikke selskapene tillater det. De gjør ikke kredittsjekker og krever bare at kortet bærer enten VISA eller MasterCard-logoen. Når du henter bilen på en flyplass, kan de også be om bevis på en returflyvning. Andre selskaper har aldersbegrensninger for debetkortbrukere eller gjør kredittsjekker og trenger ekstra legitimasjon. En generell regel er at den som leier, sjåføren og debet- eller kredittkortinnehaver må ha det samme navnet.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i San Jose?

California krever ikke at du har en spesiell tillatelse når du kjører et kjøretøy med utenlandsk førerkort, så lenge det er i mindre enn 90 dager. Men hvis du ønsker å benytte deg av bilutleie i San Jose og førerkortet fra opprinnelseslandet ditt ikke er skrevet i det latinske alfabetet, kan du bli pålagt å presentere et internasjonalt kjørebevis. Denne tillatelsen oversetter ditt utenlandske dokument og er ikke gyldig på egen hånd. Sammen med gyldig utenlandsk førerkort, vil du mest sannsynlig måtte vise en annen form for identifikasjon, som et gyldig pass. Utleiekontoret kan ha noen restriksjoner på visse typer internasjonale kredittkort. Bekreft på forhånd med bilutleiekontoret for å sørge for at du har alle nødvendige dokumenter sånn at turen går som planlagt.


0

Leiebilselskaper i San Jose

Alle større selskaper som leier ut biler i San Jose, California

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,4

Hentes/Leveres

8,6

Value

8,1

Enterprise Rent-A-Car

9 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,1

Gjennomsnittlig

7,7

Hentes/Leveres

7,7

Value

7,5

Dollar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,5

Value

7,7

Avis

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,9

Value

7,2

Budget

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,4

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,3

Hertz

10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,2

Value

6,3

Europcar

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

5,8

Hentes/Leveres

5,5

Value

6,1

Airport Van

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

4,6

Value

5,3

Informasjon om leiebiler i San Jose

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i San Jose

Mest populære selskap

Avis

Populære biltyper

Standard, Convertible, SUV

Billigste leiebil

397 kr

Mest populære modell

Ford Mustang Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i San Jose funnet på momondo denne måneden er Avis. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Alamo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i San Jose de siste 72 timene: Standard, Convertible, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i San Jose er 397 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 420 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i San Jose de siste 7 dagene er Ford Mustang Convertible. Våre brukere foretrekker også Toyota Camry som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i San Jose

Nedenfor er de mest populære hotellene i San Jose
Wyndham Garden San Jose Airport

Wyndham Garden San Jose Airport

1355 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra sentrum

Caravelle Inn Extended Stay

Caravelle Inn Extended Stay

1310 North First Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra sentrum

Hyatt Place San Jose Airport

Hyatt Place San Jose Airport

82 Karina Court, Airport, San Jose, CA, United States

5,1 km fra sentrum

The Westin San Jose

The Westin San Jose

302 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,6 km fra sentrum

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

1350 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra sentrum

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

200 Edenvale Avenue, San Jose, CA, United States

10,1 km fra sentrum

DoubleTree by Hilton San Jose

DoubleTree by Hilton San Jose

2050 Gateway Place, San Jose, CA, United States

5,0 km fra sentrum

Signia by Hilton San Jose

Signia by Hilton San Jose

170 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,4 km fra sentrum

Hotel Valencia Santana Row

Hotel Valencia Santana Row

355 Santana Row, San Jose, CA, United States

5,7 km fra sentrum

Sonesta Select San Jose Airport

Sonesta Select San Jose Airport

1727 Technology Drive, San Jose, CA, United States

4,2 km fra sentrum

Wyndham Garden Silicon Valley

Wyndham Garden Silicon Valley

399 Silicon Valley Boulevard, San Jose, CA, United States

14,1 km fra sentrum

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

1350 North 1st Street, San Jose, CA, United States

3,3 km fra sentrum

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

1755 North First Street, San Jose, CA, United States

4,7 km fra sentrum

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

211 South First Street, San Jose, CA, United States

0,5 km fra sentrum

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

5190 Cherry Avenue, San Jose, CA, United States

9,0 km fra sentrum

Hotel De Anza

Hotel De Anza

233 West Santa Clara Street, San Jose, CA, United States

0,8 km fra sentrum

Hilton San Jose

Hilton San Jose

300 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,9 km fra sentrum

Hyatt Place San Jose, Downtown

Hyatt Place San Jose, Downtown

282 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,8 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i San Jose - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San Jose, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i San Jose, California?

Leiebiler i San Jose fra populære selskap som Fox, Hertz og Alamo tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i San Jose, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i San Jose i april?

Den beste måten å oppleve severdigheter på i San Jose i løpet av april er ved å leie en bil av typen kabriolet. Det er mindre sannsynlighet for nedbør eller kalde temperaturer, ettersom San Jose har en gjennmomsnittstemperatur på 17 °C og en gjennomsnittlig nedbørsmengde på 13 mm i løpet av april. Å leie en Kabriolet i San Jose vil koste deg i gjennomsnitt 478 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i San Jose, California?

Når du bestiller en leiebil i San Jose, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i San Jose er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i San Jose du befinner deg.

Hvordan er været i San Jose, CA i mars?

I mars har San Jose vanligvis en nedbørsmengde på 64 mm og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i San Jose ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i San Jose representativt for resten av California?

Klimaet i California i mars innebærer vanligvis temperaturer på 14 °C og en forventet nedbørsmengde på 59,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra San Jose til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for San Jose fra biler sist?

Priser for San Jose fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for San Jose fra biler?

Det er 55 tilbydere fra San Jose biler fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i San Jose?

Blant forskjellige land, inkludert San Jose, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i San Jose?

For å leie en bil i San Jose må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i San Jose?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i San Jose er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i San Jose?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i San Jose. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i San Jose med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i San Jose.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i San Jose på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i San Jose.

Finner jeg utleiebiler i San Jose som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i San Jose med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i San Jose med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i San Jose med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til San Jose på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i San Jose


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post