Finn billig fly til Mozambique

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 3.7.
sø. 10.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Mozambique

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Mozambique fra Norge
Maputo
Maputo

Nyttig informasjon om flyvningen din til Mozambique

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Mozambique

De billigste flyvningene til Mozambique som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 769 kr med Ethiopian Air, 2 451 kr med LAM og 4 153 kr med TAP AIR PORTUGAL.

Du kan finne flybilletter til Mozambique helt nede i 5 640 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Mozambique til rundt 14 435 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Mozambique, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 14 435 kr eller mindre.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Mozambique? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Mozambique

Finn flyvninger til disse populære byene i Mozambique fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Mozambique

Disse rutene har de billigste flyvningene til Mozambique som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
BergenMaputo34t 45m9 554 kr

De beste tingene å se og gjøre i Mozambique

Som de fleste afrikanske land, har Mosambik en regntid og en tørketid. For å unngå store mengder nedbør og i tillegg nyte litt kjøligere temperaturer, bør du besøke landet i vintermånedene fra mai til november. Du kan også dra hit mellom desember og april, og selv om du kan oppleve mange regnskurer i disse månedene, pleier de å gå fort over. Og mellom periodene med regnskurer, er det perioder med skinnende sol og fantastisk vær. Imidlertid er det syklonsesong sør i landet i januar og februar, og det frarådes derfor å reise hit i denne perioden.

Når du skal fly til Mosambik fra Oslo/Oslo Lufthavn, må du som regel regne med en total reisetid på 16-20 timer hver vei, avhengig av hvor lange mellomlandingene er. Som regel er de korteste reisene dyrere enn de lengre reisene, så her må du prioritere om pris eller tid er viktigst for deg.

Nordmenn trenger visum for å reise til Mosambik. Dette kan du kjøpe ved ankomst på grenseovergangene, men innreisereglene kan imidlertid raskt endre seg uten varsel. Derfor anbefales det å ordne med visum på forhånd gjennom Mosambiks ambassade i Stockholm, for å unngå forsinkelser og forvirring. For innreise og opphold i inntil 30 dager trenger du et standard visum, men dersom du skal reise til naboland og tilbake til Mosambik, kan du søke om tre-måneders visum på forhånd. Selv om du har skaffet deg et tre-måneders visum, kan du likevel kun oppholde deg i landet i inntil 30 dager sammenhengende. Husk også at det er ditt eget ansvar å sørge for at alle reisedokumenter, inkludert visum, er gyldige under hele oppholdet ditt, samt at passet er gyldig i minimum seks måneder etter innreise.


Internasjonale flyreiser til Mozambique

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Bergen til Maputo
Raskeste flytid34t 45m
Billigst pris9 554 kr

Start planleggingen av reisen til Mozambique


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Mozambique på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Mozambique.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Mozambique, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Mozambique og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.