Finn billig fly til Kasakhstan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til byer i Kasakhstan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kasakhstan fra Norge
Almaty
Almaty

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kasakhstan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kasakhstan
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kasakhstan?

  Kasakhstan har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (779 %) besøkte Almaty oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Kasakhstan inkluderer Nur-Sultan og Atyrau.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kasakhstan?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Kasakhstan koster:
  1 462 kr per person med LOT
  2 069 kr per person med airBaltic
  2 325 kr per person med Ukraine International Airlines


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kasakhstan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kasakhstan

Finn flyvninger til disse populære byene i Kasakhstan fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Kasakhstan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kasakhstan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloNur-Sultan6 312 kr
OsloAlmaty7 472 kr

Du bør fly til Kasakhstan om du vil oppleve et særegent eventyr i et land som hittil er en ukjent perle blant masseturismen. Friluftselskere og alle som er på jakt etter naturopplevelser kommer nok til å stortrives. Du bør være oppmerksom på at vintrene kan være ganske ekstreme, og selv om du kan booke svært billige flybilletter kan været sette en stopper for enkelte aktiviteter. Mai og september kan være et godt alternativ. Prisene har enda ikke nådd toppen, og temperaturene er ganske greie. Juli og august er utvilsomt best med tanke på været, samtidig som du må være obs på at selve reisen kan koste mer i fellesferien.

Det anbefales å bruke litt tid på å utforske storbyen Almaty når du først skal ta deg en tur til Kasakhstan. Byen ligger omhyllet av majestetiske fjell og åpne stepper, mens du finner et moderne byliv med butikker, grønne parker, koselige kafeer og fine hotell i sentrum. Nord i landet finner du det velkjente naturreservatet Kurgaldjino, og naturelskere bør så absolutt unne seg reisen hit. Innenlandsreiser med fly kan være en god løsning for å dekke de store avstandene, særlig med tanke på at Kasakhstan er det niende største landet i hele verden. Du kan raskt og enkelt sammenligne flypriser online på momondo, og deretter sette sammen en reiserute som passer for planene og budsjettet ditt.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kasakhstan?

Du har mange selskaper å velge mellom når du skal booke flybilletter til Kasakhstan, men du må nok belage deg på et eller flere stopp på veien. Det er for øyeblikket vanskelig å reise direkte fra Norge til Kasakhstan. AirBaltic, Turkish Airlines Lufthansa og Air Astana er noen av alternativene dine når du skal fly fra Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Tromsø/Langnes. Du må som regel mellomlande på Oslo/Gardermoen når du reiser fra de mindre flyplassene i Norge, i tillegg til at du også må stoppe i en eller flere storbyer i Europa. Du må være obs på at enkelte flybilletter ikke inkluderer tjenester som innsjekket bagasje og fritt valg av flysete, og du må i så fall betale ekstra for dette.

Når er det best å reise til Kasakhstan?

Den beste tiden å fly til Kasakhstan på med tanke på været er fra mai til september. Juli er en spesielt bra måned for fotturer i de storslåtte fjellene. Vintrene kan som nevnt være ganske så harde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for å stå på ski i Chimbulak. Den beste tiden med tanke på billige flyreiser er vinteren, våren og høsten, men ikke høytider og ferier. Du kan finne frem til gode tilbud ved å sammenligne flypriser på nett, samt sjekke prisen på pakkereiser med hotell inkludert.

Hvor lang tid tar det å fly til Kasakhstan?

Det varierer hvor lang tid det tar å fly til Kasakhstan, ettersom det ikke finnes direkteruter. Reiselengden avhenger derfor av antall mellomlandinger og hvor lenge du må vente på de ulike flyplassene. Raskeste reise fra Tromsø/Langnes tar omtrent 13 t og 35 min, mens flytiden fra Oslo/Gardermoen er 9 t og 55 min på det kjappeste. Du kan derimot spare ganske mye om du velger billige flybilletter med lengre reisetid. Det tar for eksempel 13-17 t om du velger de billigste flybillettene fra Oslo/Gardermoen. Noen timer ekstra på flyet kan derfor bety flere penger å bruke på opplevelser når du først ankommer reisemålet, noe som passer ypperlig for backpackere og andre som reiser på budsjett.

Kan man reise til Kasakhstan uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan oppholde seg visumfritt i Kasakhstan i opptil 30 dager etter innreise. Tidsfristen begynner det øyeblikket du krysser grensen. Kravene kan derimot endres på meget kort varsel, og vi oppfordrer deg til å sjekke gjeldende regelverk før du drar. Du bør ha med det både pass og et immigrasjonskort som du får ved ankomst når du reiser rundt i landet.


Internasjonale flyreiser til Kasakhstan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nur-Sultan
Raskeste flytid21t 05m
Billigst pris6 312 kr
Flyvninger fra Oslo til Almaty
Raskeste flytid12t 35m
Billigst pris7 472 kr

Finn flyvninger til Kasakhstan

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Kasakhstan