Finn billige fly til Kasakhstan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.4.
ti. 11.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kasakhstan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kasakhstan

Beste pris på enveisbillett

2 536 kr

Raskeste flytid

10t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kasakhstan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 536 kr (Oslo Gardermoen til Almaty).
Den kjappeste flyvningen til Kasakhstan fra Norge tar 10t 35m (Oslo Gardermoen til Almaty).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Kasakhstan, deriblant Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

Kasakhstan flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kasakhstan-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kasakhstan?

De billigste flyvningene til Kasakhstan som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 480 kr med SCAT Airlines, 4 339 kr med Lufthansa og 4 918 kr med Turkish Airlines.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Kasakhstan?

Ifølge momondo-brukerne er det Almaty som er den mest populære byen i Kasakhstan, og den besøkes 761 % oftere enn andre byer i Kasakhstan. Nur-Sultan og Atyrau er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Kasakhstan?

Flyvningen fra Norge til Kasakhstan avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Almaty (den mest populære flyplassen i Kasakhstan), er flytiden 11t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Almaty, er flytiden i snitt .

Hvilke flyselskaper flyr til Kasakhstan?

Du kan finne flyvninger til Kasakhstan fra 3 flyselskaper. Dersom du er usikker på hvem du skal velge, bør du vurdere å fly med Turkish Airlines, Lufthansa eller Pegasus Airlines, da disse er de mest populære blant brukerne våre. Turkish Airlines er det mest foretrukne blant 79 % av momondos brukere som har bestilt med dette flyselskapet.

De billigste flyvningene til byer i Kasakhstan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kasakhstan fra Norge
Almaty
Almaty

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kasakhstan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kasakhstan

Det har blitt funnet flybilletter til Kasakhstan på momondo helt nede i 1 706 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 11 861 kr, og billetter til 11 352 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 46 227 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kasakhstan

Finn flyvninger til disse populære byene i Kasakhstan fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Kasakhstan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kasakhstan

Billige flybilletter til Kasakhstan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Kasakhstan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAlmaty11t 00m4 990 kr
OsloNur-Sultan19t 10m8 368 kr

De beste tingene å se og gjøre i Kasakhstan

Du har mange selskaper å velge mellom når du skal booke flybilletter til Kasakhstan, men du må nok belage deg på et eller flere stopp på veien. Det er for øyeblikket vanskelig å reise direkte fra Norge til Kasakhstan. AirBaltic, Turkish Airlines Lufthansa og Air Astana er noen av alternativene dine når du skal fly fra Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Tromsø/Langnes. Du må som regel mellomlande på Oslo/Gardermoen når du reiser fra de mindre flyplassene i Norge, i tillegg til at du også må stoppe i en eller flere storbyer i Europa. Du må være obs på at enkelte flybilletter ikke inkluderer tjenester som innsjekket bagasje og fritt valg av flysete, og du må i så fall betale ekstra for dette.

Den beste tiden å fly til Kasakhstan på med tanke på været er fra mai til september. Juli er en spesielt bra måned for fotturer i de storslåtte fjellene. Vintrene kan som nevnt være ganske så harde, men det er derimot et ypperlig tidspunkt for å stå på ski i Chimbulak. Den beste tiden med tanke på billige flyreiser er vinteren, våren og høsten, men ikke høytider og ferier. Du kan finne frem til gode tilbud ved å sammenligne flypriser på nett, samt sjekke prisen på pakkereiser med hotell inkludert.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Kasakhstan

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Kasakhstan?

    Søk etter tilbud på fly til Kasakhstan. Når du ser på de ulike tilbudene, har du muligheten til å opprette et prisvarsel.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Kasakhstan med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    momondo viser tilbud på tvers av mer enn 700 konkurrender på én gang. momondo er aktiv i 30 internasjonale markeder slik at du får tilgang til et bredt utvalg av alternativer, både fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Kasakhstan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nur-Sultan
Raskeste flytid19t 10m
Laveste pris8 368 kr
Flyvninger fra Oslo til Almaty
Raskeste flytid11t 00m
Laveste pris4 990 kr

Start planleggingen av reisen til Kasakhstan


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Kasakhstan.

Ja. Alle flyreiser til Kasakhstan på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.