Finn billig fly til Nord-Makedonia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nord-Makedonia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Nord-Makedonia

Beste pris på enveisbillett

179 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 384 kr

Raskeste flytid

3t 10m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nord-Makedonia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 179 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nord-Makedonia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 384 kr (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Den kjappeste flyvningen til Nord-Makedonia fra Norge tar 3t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Skopje).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Nord-Makedonia, deriblant Air Serbia og Wizz Air.

De billigste flyvningene til byer i Nord-Makedonia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nord-Makedonia fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Nord-Makedonia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Nord-Makedonia

De billigste flyvningene til Nord-Makedonia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 460 kr med LOT, 526 kr med Wizz Air og 1 020 kr med Croatia Airlines.

Flyvningen fra Norge til Nord-Makedonia avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Skopje (den mest populære flyplassen i Nord-Makedonia), er flytiden 3t 10m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Skopje, er flytiden i snitt 26t 50m.

Det har blitt funnet flybilletter til Nord-Makedonia på momondo helt nede i 904 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 4 668 kr, og billetter til 4 389 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 11 765 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Nord-Makedonia

Finn flyvninger til disse populære byene i Nord-Makedonia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Nord-Makedonia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Nord-Makedonia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloSkopje3t 10m1 414 kr
HaugesundSkopje31t 40m2 888 kr
StavangerSkopje17t 00m3 326 kr
BergenSkopje26t 50m4 143 kr
ÅlesundSkopje40t 00m4 193 kr

De beste tingene å se og gjøre i Nord-Makedonia

Du kan fly til Makedonia fra flere flyplasser i Norge, og det er enklest å fly til Skopje, altså hovedstaden. Det er ingen direkteruter fra Norge til Makedonia, men du kan fly fra Oslo/Gardermoen med en mellomlanding. Da kan du fly med blant annet Austrian, LOT, SAS eller Turkish Airlines. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola er det som regel to mellomlandinger underveis. Ofte er første mellomlandingen i Oslo eller København. Fra disse flyplassene kan du fly med blant annet SAS, Croatia Airlines eller Austrian.

Det er omtrent samme klima som ved Middelhavet sør i Makedonia, så landet har varme og tørre somre. Dette er også da det er mest populært å reise hit. Så dersom du vil reise til Makedonia fra juni-august er det lurt å booke hotell og flybilletter tidlig. Da er det blant annet anbefalt å besøke den historiske byen Ohrid. Denne byen ligger ved Ohridsjøen, en av de største innsjøene i landet. Dette er faktisk den eldste og dypeste innsjøen i hele Europa. Denne ligger på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en sjarmerende ferieby som tiltrekker seg mange turister som vil oppdage de historiske skattene som ligger her. Det 2000 år gamle amfiteateret er en populær attraksjon. Du kan også fint besøke byen om våren eller høsten dersom du vil reise utenom turistsesongen. Dersom du reiser hit da, er det lurt å planlegge slik at du får med deg de severdighetene du ønsker, for noe kan ha kortere åpningstider utenom høysesongen. Det er også anbefalt å reise til Valandovo, Radovish og Strumica, fordi her er det også meget behagelig klima. Disse ligger relativt langt sør i landet. Om vinteren kan det falle mye snø i Makedonia, spesielt i nord og i fjellene. Dersom du skal gå fjellturer under reisen din er det derfor best å reise i sommerhalvåret.

Skal du fly til Makedonia fra Oslo/Gardermoen er det enklest å fly til hovedstaden Skopje. Da kan du fly på omtrent 5 timer med en mellomlanding. Fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar det fra omtrent 7 timer og 50 minutter, og da har du 2 mellomlandinger under reisen. Fra Stavanger/Sola kan du fly til Skopje fra omtrent 7 timer og 25 minutter med 3 mellomlandinger. Du kan også fly herfra med 2 mellomlandinger. Reisetiden avhenger av hvor lange og hvor mange mellomlandinger du har.

Når du skal reise til Makedonia trenger du ikke visum når du skal være der kortere enn tre måneder. Hvis du skal bo privat og ikke på hotell må du registrere deg ved politiet innen det første døgnet. Da får du noe som heter White Paper, som du må vise når du reiser ut av landet. Passet ditt må være gyldig under hele reisen.


Internasjonale flyreiser til Nord-Makedonia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Skopje
Raskeste flytid3t 10m
Billigst pris1 414 kr
Flyvninger fra Stavanger til Skopje
Raskeste flytid17t 00m
Billigst pris3 326 kr
Flyvninger fra Haugesund til Skopje
Raskeste flytid31t 40m
Billigst pris2 888 kr
Flyvninger fra Ålesund til Skopje
Raskeste flytid40t 00m
Billigst pris4 193 kr
Flyvninger fra Bergen til Skopje
Raskeste flytid26t 50m
Billigst pris4 143 kr

Finn flyvninger til Nord-Makedonia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Nord-Makedonia


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Nord-Makedonia. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Nord-Makedonia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Nord-Makedonia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Nord-Makedonia er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.