Finn billige fly til Nikosia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nikosia

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nikosia fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nikosia

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nikosia

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Pafos (PFO)

Vanligvis er flyvninger til Nikosia fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Pafos Intl, som i gjennomsnitt koster 1 748 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NIKOSIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars25 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nikosia koster i gjennomsnitt kun 3 310 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NIKOSIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril44 % dyrereDet koster ca. 6 344 kr for flyvninger til Nikosia fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NIKOSIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember408 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nikosia fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nikosia?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Nikosia fra Dublin for 328 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Nikosia. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Nikosia fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Nikosia fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 3 310 kr. februar er også et godt alternativ når du skal reise til Nikosia med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 340 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Nikosia på, er ca. 27 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 398 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nikosia. Hvis du planlegger å fly til Nikosia, bør du vurdere å bestille flyvninger til Larnaka flyplass (41 km fra sentrum i Nikosia), eller Pafos Intl flyplass (94 km fra sentrum i Nikosia).

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Nikosia, er vanligvis Pafos Intl flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 067 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Nikosia?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nikosia

Hvilke flyselskaper flyr til Nikosia?

Turkish Airlines og Pegasus Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Nikosia jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Nikosia med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Turkish Airlines til Nikosia

I gjennomsnitt går det 23 fly med Turkish Airlines til Nikosia hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Nikosia, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Nikosia. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Nikosia som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 156 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,3/10 av 128 av brukerne våre.

Flyvninger med Pegasus Airlines til Nikosia

E annet populært valg for fly til Nikosia, er Pegasus Airlines (7,2/10, 91 vurderinger). De fleste flyvninger med Pegasus Airlines som lander i Nikosia, ankommer fra Istanbul Sabiha, men det finnes 28 flyvninger med Pegasus Airlines til Nikosia fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Pegasus Airlines på momondo denne uken, lå på 2 764 kr (Oslo Gardermoen til Nikosia, tur/retur).


Flyplasser nære Nikosia

Under finner du alle flyplassene i Nikosia sammen med avstanden til sentrum

Start planleggingen av reisen til Nikosia


Finn fly til andre byer i Kypros

Nikosia har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Nikosia. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Nikosia på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Nikosia ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Nikosia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.