Finn billige fly til Athen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Athen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Athen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Athen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Athen

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Athen (ATH)

Vanligvis er flyvninger til Athen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Athen Eleftherios V., som i gjennomsnitt koster 2 064 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Athen koster i gjennomsnitt kun 1 414 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 2 812 kr for flyvninger til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli486 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Athen?

Vakre Athen byr på historiske kulturskatter som Akropolis og det berømte tempelet Parthenon. Som de fleste byer ved Middelhavet, har Athen milde vintre og varme somre. Fly til Athen går jevnt, og du kan finne billige flybilletter til Athen året rundt. Høysesongen rundt juli kan være noe dyrere på grunn av fellesferien. Sommermånedene kan også være svært varme, så vil du ha overskudd til å oppleve alt Athen har å by på, kan vi varmt anbefale at du booker billige flybilletter fra Norge på nettet i høst-, vår- og vintermånedene. En annen fordel med å dra på denne tiden er at det er færre turister i byen utenom sommersesongen. I november kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Athen. Ved hjelp av momondos søkefunksjon og priskalender finner du enkelt billige flybilletter til Athen, hvor du kan nyte det fantastiske synet av Akropolis.

 • Hvilken flyvning til Athen er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Athen, lå på 266 kr/per person fra Karpathos, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Athen. Du kan finne den billigste prisen til Athen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Athen?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Athen i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Athen i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 465 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Athen?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Athen på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 081 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 547 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Athen?

  Ermoupoli Syros Island flyplass, Skiros flyplass, Skiathos flyplass, Mikonos flyplass eller Paleochori Milos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Athen.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Athen?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Skiathos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Athen, med en gjennomsnittspris på 1 876 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Athen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Athen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
24. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
ATH11:55Athen Eleftherios V.
29. nov.
ATH17:10Athen Eleftherios V.
11t 35m
1 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. nov.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
ATH12:55Athen Eleftherios V.
8. nov.
ATH17:10Athen Eleftherios V.
11t 35m
1 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
3. nov.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
ATH12:55Athen Eleftherios V.
8. nov.
ATH17:10Athen Eleftherios V.
11t 35m
1 stopp
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
21. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
ATH11:00Athen Eleftherios V.
25. nov.
ATH09:25Athen Eleftherios V.
18t 45m
2 stopp
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
24. nov.
TRF14:55Oslo Torp Sandefjord
17t 05m
1 stopp
ATH08:00Athen Eleftherios V.
1. des.
ATH05:15Athen Eleftherios V.
10t 15m
1 stopp
TRF15:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
23. nov.
OSL17:00Oslo Gardermoen
12t 50m
1 stopp
ATH05:50Athen Eleftherios V.
26. nov.
ATH15:10Athen Eleftherios V.
15t 25m
1 stopp
OSL06:35Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Athen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Athen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Norwegian
23. okt.
OSL12:00Oslo Gardermoen
3t 50m
ATH15:50Athen Eleftherios V.
Ryanair
8. des.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
7t 30m
1 stopp
ATH11:55Athen Eleftherios V.
Ryanair
15. nov.
TRF03:35Oslo Torp Sandefjord
12t 10m
1 stopp
ATH15:45Athen Eleftherios V.

Hvilke flyselskaper flyr til Athen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Athen
 • Hvilke flyselskaper flyr til Athen?

  SAS, Norwegian, KLM og Aegean Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Athen jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Athen med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Athen

Under finner du alle flyplassene i Athen sammen med avstanden til sentrum

Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn (ATH) ligger ca. 33 kilometer sørøst for Athen sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrumskjernen, og tilbake igjen. Når du flyr til Athen vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 6 og tar ca. 60–90 minutter, avhengig av trafikken. Tog eller metro går raskere. Det tar ca. 30–60 minutter og koster fra € 10, mens taxi ofte kan være det enkleste. En taxitur på dagtid koster ca. € 38, og € 50 om natten. Reisen tar ca. 30 minutter. Det er god skilting til alle typer transportmidler ved utgangene på flyplassen. Metroens linje nr. 3 går til og fra Athen sentrum, og fire busslinjer går til og fra flyplassen og til Athen sentrum, Pireus og flere områder rundt byen. Det er jevnlige avganger både dag og natt.


Populære flybilletter til Athen

Finn dine flybilletter til Athen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Athen
Raskeste flytid6t 35m
Billigst pris514 kr
Flyvninger fra Bergen til Athen
Raskeste flytid7t 00m
Billigst pris1 246 kr
Flyvninger fra Stavanger til Athen
Raskeste flytid29t 15m
Billigst pris2 239 kr
Flyvninger fra Molde til Athen
Raskeste flytid25t 05m
Billigst pris2 248 kr
Flyvninger fra Ålesund til Athen
Raskeste flytid16t 40m
Billigst pris2 450 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Athen
Raskeste flytid31t 20m
Billigst pris2 744 kr
Flyvninger fra Haugesund til Athen
Raskeste flytid17t 25m
Billigst pris3 157 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Athen
Raskeste flytid38t 59m
Billigst pris3 670 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Athen

Det er enkelt å komme seg rundt i byen takket være et godt utbygd transportsystem. De aller fleste turistattraksjonene ligger i gåavstand i sentrum. T-banens tre linjer tar deg raskt dit du vil, og det finnes en rekke trikker og busser å velge blant for å komme seg rundt i byen. Elektroniske billetter kan du kjøpe på automater ved stoppestedene, fra billettkontor eller fra ulike kiosker.

Transport i Athen er billig, men om ettermiddagen fra kl.13 til 15 (siesta) kan det være utfordrende å få plass på offentlig transport, ettersom mange reiser til og fra arbeid på denne tiden av døgnet. Trikk og buss kjører stort sett til midnatt, og taxi kjører hele døgnet. Langs hovedveiene går det noen trikker og busser om natten, men dette tilbudet er noe begrenset. Bilkjøring anbefales ikke i Athen sentrum på grunn av mye trafikk, og det kan være utfordrende å finne parkeringsplass.


Visumkrav for Athen

Når du flyr til Athen er det viktig å huske gyldig pass. Hellas krever at enhver skal kunne vise frem offisiell legitimasjon som angir statsborgerskap. Av de norske id-dokumentene er det bare passet som oppfyller disse kravene utenfor de nordiske landene. Ved grensekontroll eller på flyplasser kan norske statsborgere uten pass bli nektet adgang til fly eller andre transportmidler. I land utenfor Schengen må ofte pass være gyldig i seks måneder etter returdato, men i Hellas behøver ikke passet å være gyldig til lenger enn hjemreisedagen. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Start planleggingen av reisen til Athen


De beste tingene å se og gjøre i Athen

Hva bør jeg oppleve i Athen?

Når man bestiller reise til Athen vil man nok gjerne få med seg de vakre oldtidstemplene som ligger i byen. Det er en opplevelse å besøke severdigheten Akropolis med de verdensberømte templene Parthenon og Erechteion. Begge er oppført til ære for byens krigsgudinne og beskytter Athene, som byen er oppkalt etter. Ta gjerne en tur til den gamle markedsplassen, Agoraen, hvor berømte tenkere som Sokrates og Aristoteles tidligere oppholdt seg, eller besøk et av de historiske museene, som det nye Akropolismuseet eller Nasjonalmuseet for arkeologi.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna kan nyte en av byens fornøyelsesparker, besøke en dyrehage eller leke på en av strendene. Barnemuseumet, Hellenic Childrens Museum, byr på interaktive utstillinger som barna kan ta på for å bedre kunne forstå og lære.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Athen gjør at du kan shoppe litt ekstra. Byen er kjent for gode priser på gull og antikviteter. Klær og sko finner du i kjedebutikkene i gågaten Ermou ved Syntagma, eller den rimeligere tverrgaten Eolou. Fra Syntagma ned mot Monastiraki finner du også sko og vesker. Bydelen Kolonaki byr på noe mer eksklusiv mote, med både merkeklær og juvelbutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vil du oppleve noe annet enn templer og museer kan du besøke havnebydelen Pireus. Herfra kan du for eksempel seile ut til en rekke greske øyer, eller nyte synet av sjøen fra havnen.