Finn billige fly til Athen

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Athen (ATH)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Athen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Athen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Athen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Athen

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Athen (ATH)

Vanligvis er flyvninger til Athen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Athen Eleftherios V., som i gjennomsnitt koster 2 080 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Athen koster i gjennomsnitt kun 1 426 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 2 834 kr for flyvninger til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli486 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Athen?

Vakre Athen byr på historiske kulturskatter som Akropolis og det berømte tempelet Parthenon. Som de fleste byer ved Middelhavet, har Athen milde vintre og varme somre. Fly til Athen går jevnt, og du kan finne billige flybilletter til Athen året rundt. Høysesongen rundt juli kan være noe dyrere på grunn av fellesferien. Sommermånedene kan også være svært varme, så vil du ha overskudd til å oppleve alt Athen har å by på, kan vi varmt anbefale at du booker billige flybilletter fra Norge på nettet i høst-, vår- og vintermånedene. En annen fordel med å dra på denne tiden er at det er færre turister i byen utenom sommersesongen. I november kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Athen. Ved hjelp av momondos søkefunksjon og priskalender finner du enkelt billige flybilletter til Athen, hvor du kan nyte det fantastiske synet av Akropolis.

Hvilken flyvning til Athen er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Athen, lå på 268 kr/per person fra Karpathos, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Athen. Du kan finne den billigste prisen til Athen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Athen?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Athen. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 426 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Athen i Januar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 460 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Athen?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Athen. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 097 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Athen med en prislapp på kun 908 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Athen?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Athen fra Norge en onsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på onsdag for så lite som 2 112 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 534 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Athen.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Athen?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Athen på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Athen på denne tiden av dagen kan koste så lite som 2 313 kr. Flyvninger til Athen er dyrere om morgenen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 399 kr. Avganger om morgenen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Athen?

Ermoupoli Syros Island flyplass, Skiros flyplass, Skiathos flyplass, Mikonos flyplass eller Paleochori Milos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Athen.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Athen?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Skiathos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Athen, med en gjennomsnittspris på 1 891 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Athen Eleftherios V.

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Athen Eleftherios V. som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
12. jun.
12:00Oslo Gardermoen
3t 50m
15:50Athen Eleftherios V.
19. jun.
17:30Athen Eleftherios V.
3t 55m
21:25Oslo Gardermoen
Austrian Airlines
12. jun.
09:55Oslo Gardermoen
9t 50m
1 stopp
19:45Athen Eleftherios V.
19. jun.
02:40Athen Eleftherios V.
7t 05m
1 stopp
09:45Oslo Gardermoen
1 163 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
07:50Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
20:10Athen Eleftherios V.
13. mai
13:20Athen Eleftherios V.
6t 55m
1 stopp
20:15Oslo Gardermoen
1 417 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jun.
04:45Oslo Torp Sandefjord
9t 45m
1 stopp
14:30Athen Eleftherios V.
22. jul.
05:35Athen Eleftherios V.
11t 50m
1 stopp
17:25Oslo Torp Sandefjord
1 366 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jun.
09:55Oslo Gardermoen
9t 50m
1 stopp
19:45Athen Eleftherios V.
22. jul.
05:20Athen Eleftherios V.
13t 20m
1 stopp
18:40Oslo Gardermoen
1 264 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. jun.
04:45Oslo Torp Sandefjord
9t 45m
1 stopp
14:30Athen Eleftherios V.
22. jul.
03:00Athen Eleftherios V.
14t 25m
2 stopp
17:25Oslo Torp Sandefjord
1 358 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Athen Eleftherios V.

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Athen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
8. mai
04:55Oslo Torp Sandefjord
10t 50m
1 stopp
15:45Athen Eleftherios V.
Ryanair
8. mai
04:55Oslo Torp Sandefjord
10t 50m
1 stopp
15:45Athen Eleftherios V.
Ryanair
15. mai
04:55Oslo Torp Sandefjord
10t 50m
1 stopp
15:45Athen Eleftherios V.

Hvilke flyselskaper flyr til Athen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Athen

En rekke flyselskaper flyr til Athen. Blant de mest populære flyselskapene som flyr til Athen fra de største norske byene kan vi nevne Norwegian, SAS, KLM, Lufthansa og Aegean Airlines. Norwegian, SAS og Aegean Airlines har direkte-flyreiser til Athen fra Oslo på bare 3 timer og 50 minutter. En rekke lavprisselskaper tilbyr også billige flybilletter til Athen. Her kommer kostnader for mat, bagasje og flysetereservasjon gjerne i tillegg. Kan du fly til Athen på en tidlig ukedag og sammenligner priser på nettet før du bestiller reisen, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Athen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Athen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn (ATH) ligger ca. 33 kilometer sørøst for Athen sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrumskjernen, og tilbake igjen. Når du flyr til Athen vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 6 og tar ca. 60–90 minutter, avhengig av trafikken. Tog eller metro går raskere. Det tar ca. 30–60 minutter og koster fra € 10, mens taxi ofte kan være det enkleste. En taxitur på dagtid koster ca. € 38, og € 50 om natten. Reisen tar ca. 30 minutter. Det er god skilting til alle typer transportmidler ved utgangene på flyplassen. Metroens linje nr. 3 går til og fra Athen sentrum, og fire busslinjer går til og fra flyplassen og til Athen sentrum, Pireus og flere områder rundt byen. Det er jevnlige avganger både dag og natt.


Populære flybilletter til Athen

Finn dine flybilletter til Athen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Athen
Raskeste flytid
3t 45m
Billigste pris
909 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Athen
Raskeste flytid
15t 15m
Billigste pris
2 003 kr
Flyvninger fra Bergen til Athen
Raskeste flytid
17t 20m
Billigste pris
2 563 kr
Flyvninger fra Haugesund til Athen
Raskeste flytid
21t 50m
Billigste pris
2 835 kr
Flyvninger fra Ålesund til Athen
Raskeste flytid
21t 40m
Billigste pris
3 446 kr
Flyvninger fra Molde til Athen
Raskeste flytid
25t 25m
Billigste pris
3 599 kr
Flyvninger fra Stavanger til Athen
Raskeste flytid
21t 35m
Billigste pris
4 261 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Athen
Raskeste flytid
34t 05m
Billigste pris
5 720 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Athen?

Det er enkelt å komme seg rundt i byen takket være et godt utbygd transportsystem. De aller fleste turistattraksjonene ligger i gåavstand i sentrum. T-banens tre linjer tar deg raskt dit du vil, og det finnes en rekke trikker og busser å velge blant for å komme seg rundt i byen. Elektroniske billetter kan du kjøpe på automater ved stoppestedene, fra billettkontor eller fra ulike kiosker.

Transport i Athen er billig, men om ettermiddagen fra kl.13 til 15 (siesta) kan det være utfordrende å få plass på offentlig transport, ettersom mange reiser til og fra arbeid på denne tiden av døgnet. Trikk og buss kjører stort sett til midnatt, og taxi kjører hele døgnet. Langs hovedveiene går det noen trikker og busser om natten, men dette tilbudet er noe begrenset. Bilkjøring anbefales ikke i Athen sentrum på grunn av mye trafikk, og det kan være utfordrende å finne parkeringsplass.


Kan man reise til Athen uten pass eller visum?

Når du flyr til Athen er det viktig å huske gyldig pass. Hellas krever at enhver skal kunne vise frem offisiell legitimasjon som angir statsborgerskap. Av de norske id-dokumentene er det bare passet som oppfyller disse kravene utenfor de nordiske landene. Ved grensekontroll eller på flyplasser kan norske statsborgere uten pass bli nektet adgang til fly eller andre transportmidler. I land utenfor Schengen må ofte pass være gyldig i seks måneder etter returdato, men i Hellas behøver ikke passet å være gyldig til lenger enn hjemreisedagen. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Athen?

Når man bestiller reise til Athen vil man nok gjerne få med seg de vakre oldtidstemplene som ligger i byen. Det er en opplevelse å besøke severdigheten Akropolis med de verdensberømte templene Parthenon og Erechteion. Begge er oppført til ære for byens krigsgudinne og beskytter Athene, som byen er oppkalt etter. Ta gjerne en tur til den gamle markedsplassen, Agoraen, hvor berømte tenkere som Sokrates og Aristoteles tidligere oppholdt seg, eller besøk et av de historiske museene, som det nye Akropolismuseet eller Nasjonalmuseet for arkeologi.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna kan nyte en av byens fornøyelsesparker, besøke en dyrehage eller leke på en av strendene. Barnemuseumet, Hellenic Childrens Museum, byr på interaktive utstillinger som barna kan ta på for å bedre kunne forstå og lære.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Athen gjør at du kan shoppe litt ekstra. Byen er kjent for gode priser på gull og antikviteter. Klær og sko finner du i kjedebutikkene i gågaten Ermou ved Syntagma, eller den rimeligere tverrgaten Eolou. Fra Syntagma ned mot Monastiraki finner du også sko og vesker. Bydelen Kolonaki byr på noe mer eksklusiv mote, med både merkeklær og juvelbutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vil du oppleve noe annet enn templer og museer kan du besøke havnebydelen Pireus. Herfra kan du for eksempel seile ut til en rekke greske øyer, eller nyte synet av sjøen fra havnen.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse