Finn billige fly til Athen

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Athen (ATH)
man.. 14.6.
man.. 21.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Athen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Athen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Athen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Athen

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Athen (ATH)

Vanligvis er flyvninger til Athen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Athen Eleftherios V., som i gjennomsnitt koster 2 041 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Athen koster i gjennomsnitt kun 1 399 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli35 % dyrereDet koster ca. 2 781 kr for flyvninger til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ATHEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli486 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Athen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det best å reise til Athen?

Vakre Athen byr på historiske kulturskatter som Akropolis og det berømte tempelet Parthenon. Som de fleste byer ved Middelhavet, har Athen milde vintre og varme somre. Fly til Athen går jevnt, og du kan finne billige flybilletter til Athen året rundt. Høysesongen rundt juli kan være noe dyrere på grunn av fellesferien. Sommermånedene kan også være svært varme, så vil du ha overskudd til å oppleve alt Athen har å by på, kan vi varmt anbefale at du booker billige flybilletter fra Norge på nettet i høst-, vår- og vintermånedene. En annen fordel med å dra på denne tiden er at det er færre turister i byen utenom sommersesongen. I november kan du være heldig å finne litt billigere flybilletter til Athen. Ved hjelp av momondos søkefunksjon og priskalender finner du enkelt billige flybilletter til Athen, hvor du kan nyte det fantastiske synet av Akropolis.

Hvilken flyvning til Athen er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Athen, lå på 263 kr/per person fra Karpathos, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Athen. Du kan finne den billigste prisen til Athen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Athen?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Athen i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Athen i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 432 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Athen?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Athen på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 057 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 649 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Athen?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Athen på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 072 kr. Den dyreste dagen å fly til Athen på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 2 487 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Athen?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Athen fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 2 269 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Det er større etterspørsel på flyvniger til Athen som har avgang om morgenen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 354 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Athen?

Ermoupoli Syros Island flyplass, Skiros flyplass, Skiathos flyplass, Mikonos flyplass eller Paleochori Milos flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Athen.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Athen?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Skiathos flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Athen, med en gjennomsnittspris på 1 856 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Athen Eleftherios V.

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Athen Eleftherios V. som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
30. aug.
OSL12:00Oslo Gardermoen
3t 50m
ATH15:50Athen Eleftherios V.
13. sep.
ATH17:30Athen Eleftherios V.
3t 55m
OSL21:25Oslo Gardermoen
1 008 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jul.
OSL02:20Oslo Gardermoen
3t 50m
ATH06:10Athen Eleftherios V.
28. jul.
ATH17:10Athen Eleftherios V.
14t 50m
1 stopp
OSL08:00Oslo Gardermoen
1 016 kr
Finn lignende
Ryanair
23. jun.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
ATH09:05Athen Eleftherios V.
27. jun.
ATH10:15Athen Eleftherios V.
8t 10m
1 stopp
TRF18:25Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
22. jun.
OSL09:00Oslo Gardermoen
11t 25m
2 stopp
ATH20:25Athen Eleftherios V.
24. jun.
ATH05:00Athen Eleftherios V.
13t 20m
1 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen
1 074 kr
Finn lignende
Ryanair
23. jun.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
ATH09:05Athen Eleftherios V.
26. jun.
ATH05:00Athen Eleftherios V.
10t 00m
1 stopp
TRF15:00Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
19. jun.
OSL07:25Oslo Gardermoen
12t 20m
2 stopp
ATH19:45Athen Eleftherios V.
24. jun.
ATH05:00Athen Eleftherios V.
13t 20m
1 stopp
OSL18:20Oslo Gardermoen

Finn de billigste enveisflyvningene til Athen Eleftherios V.

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Athen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
16. aug.
OSL12:00Oslo Gardermoen
3t 50m
ATH15:50Athen Eleftherios V.
Norwegian
21. jul.
OSL02:20Oslo Gardermoen
3t 50m
ATH06:10Athen Eleftherios V.
Wizz Air
22. jul.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
6t 20m
1 stopp
ATH11:05Athen Eleftherios V.

Hvilke flyselskaper flyr til Athen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Athen

En rekke flyselskaper flyr til Athen. Blant de mest populære flyselskapene som flyr til Athen fra de største norske byene kan vi nevne Norwegian, SAS, KLM, Lufthansa og Aegean Airlines. Norwegian, SAS og Aegean Airlines har direkte-flyreiser til Athen fra Oslo på bare 3 timer og 50 minutter. En rekke lavprisselskaper tilbyr også billige flybilletter til Athen. Her kommer kostnader for mat, bagasje og flysetereservasjon gjerne i tillegg. Kan du fly til Athen på en tidlig ukedag og sammenligner priser på nettet før du bestiller reisen, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Athen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Athen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Eleftherios Venizelos internasjonale lufthavn (ATH) ligger ca. 33 kilometer sørøst for Athen sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrumskjernen, og tilbake igjen. Når du flyr til Athen vil billigste transport til og fra flyplassen være med buss. Bussbilletter koster fra € 6 og tar ca. 60–90 minutter, avhengig av trafikken. Tog eller metro går raskere. Det tar ca. 30–60 minutter og koster fra € 10, mens taxi ofte kan være det enkleste. En taxitur på dagtid koster ca. € 38, og € 50 om natten. Reisen tar ca. 30 minutter. Det er god skilting til alle typer transportmidler ved utgangene på flyplassen. Metroens linje nr. 3 går til og fra Athen sentrum, og fire busslinjer går til og fra flyplassen og til Athen sentrum, Pireus og flere områder rundt byen. Det er jevnlige avganger både dag og natt.


Populære flybilletter til Athen

Finn dine flybilletter til Athen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Athen
Raskeste flytid
3t 45m
Billigste pris
891 kr
Flyvninger fra Bergen til Athen
Raskeste flytid
9t 40m
Billigste pris
2 157 kr
Flyvninger fra Ålesund til Athen
Raskeste flytid
11t 05m
Billigste pris
2 215 kr
Flyvninger fra Stavanger til Athen
Raskeste flytid
10t 05m
Billigste pris
2 324 kr
Flyvninger fra Haugesund til Athen
Raskeste flytid
12t 05m
Billigste pris
2 657 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Athen
Raskeste flytid
13t 20m
Billigste pris
3 198 kr
Flyvninger fra Molde til Athen
Raskeste flytid
25t 25m
Billigste pris
3 531 kr
Flyvninger fra Kristiansund til Athen
Raskeste flytid
24t 45m
Billigste pris
7 386 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Athen?

Det er enkelt å komme seg rundt i byen takket være et godt utbygd transportsystem. De aller fleste turistattraksjonene ligger i gåavstand i sentrum. T-banens tre linjer tar deg raskt dit du vil, og det finnes en rekke trikker og busser å velge blant for å komme seg rundt i byen. Elektroniske billetter kan du kjøpe på automater ved stoppestedene, fra billettkontor eller fra ulike kiosker.

Transport i Athen er billig, men om ettermiddagen fra kl.13 til 15 (siesta) kan det være utfordrende å få plass på offentlig transport, ettersom mange reiser til og fra arbeid på denne tiden av døgnet. Trikk og buss kjører stort sett til midnatt, og taxi kjører hele døgnet. Langs hovedveiene går det noen trikker og busser om natten, men dette tilbudet er noe begrenset. Bilkjøring anbefales ikke i Athen sentrum på grunn av mye trafikk, og det kan være utfordrende å finne parkeringsplass.


Kan man reise til Athen uten pass eller visum?

Når du flyr til Athen er det viktig å huske gyldig pass. Hellas krever at enhver skal kunne vise frem offisiell legitimasjon som angir statsborgerskap. Av de norske id-dokumentene er det bare passet som oppfyller disse kravene utenfor de nordiske landene. Ved grensekontroll eller på flyplasser kan norske statsborgere uten pass bli nektet adgang til fly eller andre transportmidler. I land utenfor Schengen må ofte pass være gyldig i seks måneder etter returdato, men i Hellas behøver ikke passet å være gyldig til lenger enn hjemreisedagen. Visum er ikke nødvendig for norske statsborgere. Følg med på offisielle nettsider for eventuelle endringer i regelverket.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Athen?

Når man bestiller reise til Athen vil man nok gjerne få med seg de vakre oldtidstemplene som ligger i byen. Det er en opplevelse å besøke severdigheten Akropolis med de verdensberømte templene Parthenon og Erechteion. Begge er oppført til ære for byens krigsgudinne og beskytter Athene, som byen er oppkalt etter. Ta gjerne en tur til den gamle markedsplassen, Agoraen, hvor berømte tenkere som Sokrates og Aristoteles tidligere oppholdt seg, eller besøk et av de historiske museene, som det nye Akropolismuseet eller Nasjonalmuseet for arkeologi.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Barna kan nyte en av byens fornøyelsesparker, besøke en dyrehage eller leke på en av strendene. Barnemuseumet, Hellenic Childrens Museum, byr på interaktive utstillinger som barna kan ta på for å bedre kunne forstå og lære.

Hvor bør jeg shoppe?

Billige flybilletter til Athen gjør at du kan shoppe litt ekstra. Byen er kjent for gode priser på gull og antikviteter. Klær og sko finner du i kjedebutikkene i gågaten Ermou ved Syntagma, eller den rimeligere tverrgaten Eolou. Fra Syntagma ned mot Monastiraki finner du også sko og vesker. Bydelen Kolonaki byr på noe mer eksklusiv mote, med både merkeklær og juvelbutikker.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Vil du oppleve noe annet enn templer og museer kan du besøke havnebydelen Pireus. Herfra kan du for eksempel seile ut til en rekke greske øyer, eller nyte synet av sjøen fra havnen.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse