Fly Asia India Delhi New Delhi

Finn billige fly til New Delhi

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
New Delhi (DEL)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i New Delhi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i New Delhi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
New Delhi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL New Delhi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til New Delhi (DEL)

Vanligvis er flyvninger til New Delhi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til New Delhi Indira Gandhi Intl, som i gjennomsnitt koster 4 315 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW DELHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til New Delhi koster i gjennomsnitt kun 3 454 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW DELHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember26 % dyrereDet koster ca. 5 432 kr for flyvninger til New Delhi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NEW DELHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar652 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til New Delhi fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Delhi?

Den beste tiden å fly til Delhi er mellom oktober og mars. Dette er perioden hvor det er litt kjøligere i været, med rundt 15°C mellom desember og februar, og rundt 20°C i mars. Dette er også perioden hvor Delhi er på sitt vakreste, med blomstrende og frodig natur.

I sommermånedene mellom juni og september kan det ofte være i det varmeste laget for mange, med temperaturer over 30°C. Det er dessuten på sommeren at det forekommer mest regn, og det kan derfor oppleves som litt klamt.

Selv om man alltids kan finne billige flybilletter til Delhi, er det altså greit å styre unna de norske fellesferiene for å få de laveste prisene. Det er billigst å fly til Delhi i mars og på høsten, så ta gjerne en titt i vår priskalender slik at du lett kan sammenligne priser.

Hvilken måned er det billigst å fly til New Delhi?

Den billigste måneden å fly til New Delhi fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 3 454 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til New Delhi i mai, er september det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til New Delhi i september ligger i gjennomsnitt på 3 921 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til New Delhi?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til New Delhi fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 320 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 3 633 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til New Delhi?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til New Delhi fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 4 065 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 4 556 kr for en reise fra Norge til New Delhi.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til New Delhi?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til New Delhi fra Norge er på ettermiddagen. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 4 232 kr når de så etter fly med avgang på ettermiddagen. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 4 837 kr. Flyvninger til New Delhi fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.


Flotte tilbud på flyreiser til New Delhi Indira Gandhi Intl

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til New Delhi Indira Gandhi Intl som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
22. mai
07:20Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
21:10New Delhi Indira Gandhi Intl
7. jun.
02:25New Delhi Indira Gandhi Intl
13t 50m
1 stopp
16:15Oslo Gardermoen
4 099 kr
Finn lignende
Air France
22. mai
02:00Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
15:50New Delhi Indira Gandhi Intl
6. jun.
23:35New Delhi Indira Gandhi Intl
16t 35m
2 stopp
16:10Oslo Gardermoen
3 819 kr
Finn lignende
KLM
24. jun.
05:20Oslo Gardermoen
12t 55m
1 stopp
18:15New Delhi Indira Gandhi Intl
30. jul.
21:15New Delhi Indira Gandhi Intl
24t 50m
2 stopp
22:05Oslo Gardermoen
3 904 kr
Finn lignende
KLM
22. mai
13:20Oslo Gardermoen
28t 55m
1 stopp
18:15New Delhi Indira Gandhi Intl
6. jun.
23:35New Delhi Indira Gandhi Intl
11t 00m
1 stopp
10:35Oslo Gardermoen
3 633 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. mai
02:00Oslo Gardermoen
13t 50m
1 stopp
15:50New Delhi Indira Gandhi Intl
7. jun.
12:05New Delhi Indira Gandhi Intl
28t 05m
2 stopp
16:10Oslo Gardermoen
3 794 kr
Finn lignende
Qatar Airways
24. jun.
11:45Oslo Gardermoen
30t 40m
1 stopp
18:25New Delhi Indira Gandhi Intl
30. jul.
23:25New Delhi Indira Gandhi Intl
13t 45m
1 stopp
13:10Oslo Gardermoen
4 159 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Delhi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til New Delhi

Aeroflot Russian Airlines, Finnair og SAS er tre av mange flyselskaper som flyr fra Norge. Hvis du ønsker ekstra billige flybilletter til Delhi kan du alltids velge et lavprisselskap, men husk at det kan forekomme noen ekstra kostnader tilknyttet valg av flysete, bagasje og mat på reisen.

For øyeblikket er det ikke mulig å reise med direktefly til India, men du trenger sjeldent mer en ett eller to flybytter. Avhengig av flybyttene tar det som regel mellom 13-20 timer å reise dit. Man kan ofte få ekstra billige flybilletter til Delhi ved å velge en rute som tar litt lengre tid, så ta en titt i vår priskalender for å få full oversikt.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i New Delhi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Indira Gandhi International Airport ligger 13 km fra sentrum i New Delhi, og det er her du lander i Delhi. Den raskeste og enkleste måten å komme seg fra flyplassen er å ta deres Metro Express – altså toget. Dette koster ca. 60 Indiske Rupi (8 NOK), og det tar bare 15 minutter å komme seg inn til byen. (Informasjon sjekket: 13/02/18).

Alternativt kan du også velge å ta den offentlige bussen fra flyplassen. Dette alternativet er noe billigere enn å ta Metroen, men de kan ofte være litt fulle og kan oppleves som litt mer komplisert. Siden Metroen uansett er såpass billig sett med norske øyne er dette det beste alternativet.

Når det er tid for hjemreise kan du igjen ta toget eller bussen til flyplassen. Hvis du har rukket å gjøre deg litt kjent med bussene kan dette være et greit alternativ.


Hvordan kommer man seg rundt i Delhi?

Delhi har et solid og trygt tog-system, som knytter byens viktigste knutepunkter sammen på en lettvint måte. Dette er derfor den foretrukne transportmetoden for turister. Du kan kjøpe et dagskort for bare 100 Rupi (ca. 12 NOK), og du kan da reise så mye du ønsker for en meget billig penge. (Informasjon sjekket: 13/02/18).

Man kan også reise med lokale busser, men det er verdt å merke seg at de ofte kan være ganske fulle og man kan sjeldent forvente å få sitteplass. Hvis du ønsker å komme direkte fra sted til sted kan du dessuten reise med såkalte «Auto Rickshaws». Dette er trehjulte drosjer i et mindre og luftigere design enn vanlige biler, og kan være noe rimeligere enn ordentlige drosjer.


Kan man reise til Delhi uten pass eller visum?

Nordmenn som tar fly til Delhi trenger å vise frem både gyldig pass og visum for å komme inn i landet. Du kan søke om visum på nettet mellom 34 og 4 dager før avreise, så husk å ikke vente med dette til siste liten. Ta en titt på myndighetenes offentlige sider så finner du oppdatert informasjon om hva du behøver.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Delhi?

Delhi er rik på kultur, og har mange historiske bygninger som er vel verdt et besøk. Deriblant Red Fort med festningsmurer i rød sandstein, Humayun’s Tomb som er det spektakulære gravmonumentet til stormogulen Humayun og Jama Masjid som er den største moskeen i India.

Hva kan gjøre reisen til India komplett?

Når du først er i India er det ett sted som bare må besøkes. Vi snakker naturligvis om spektakulære Taj Mahal som ligger i Agra. Du kan lett ta en dagstur dit, og fra Delhi kan du ta toget som bruker 2-3 timer hver vei.

Hvor bør jeg spise?

Man kan ikke reise fra India uten å ha prøvd den lokale maten. Ta en tur til bydelen South Delhi, som er spekket med forskjellige kiosker og små gaterestauranter. Her får du indisk mat slik det er ment å være.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Delhi er rik på historie, og en tur til Old Delhi er nesten som å reise tilbake i tid. New Delhi er også vel verdt et besøk, og er en langt mer moderne by med høye skyskrapere og gode shopping-muligheter.


Fly Asia India Delhi New Delhi
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse