Finn billige fly til Khíos

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Khíos

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Khíos fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Mytilene

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Khíos

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Mykonos (JMK)

Vanligvis er flyvninger til Khíos fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Mikonos, som i gjennomsnitt koster 4 049 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Khíos?

727 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Khíos. Denne flyvningen er fra Warszawa, og er 83 % billigere enn de fleste flyvninger til Khíos. Du kan finne den billigste prisen til Khíos fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Khíos kan potensielt finne bedre priser for Agios Kirykos Ikaria flyplass (79 km fra sentrum i Khíos), Mytilene flyplass (86 km fra sentrum i Khíos), Samos flyplass (102 km fra sentrum i Khíos), Mikonos flyplass (125 km fra sentrum i Khíos), eller Parthéni Leros flyplass (144 km fra sentrum i Khíos), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Khíos, er vanligvis Samos flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 3 787 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Khíos

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Khíos som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Khíos?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Khíos

Hvilke flyselskaper flyr til Khíos?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Khíos fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere is Aegean Airlines. Det flyselskapet tilbyr vanligvis reiser til Khíos jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Aegean Airlines til Khíos

I gjennomsnitt går det 19 fly med Aegean Airlines til Khíos hver uke. De fleste av dem flyr fra Athen Eleftherios V. til Khíos, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Aegean Airlines til Khíos. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Aegean Airlines til Khíos som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 3 904 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Aegean Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,4/10 av 59 av brukerne våre.


Start planleggingen av reisen til Khíos


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Khíos for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Khíos, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Khíos og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.