Finn billige fly til Oulu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Oulu

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Oulu

Beste pris på tur/retur-billett

1 983 kr

Raskeste flytid

10t 05m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Oulu fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 983 kr (Oslo Gardermoen til Oulu).
Den kjappeste flyvningen til Oulu fra Norge tar 10t 05m (Oslo Gardermoen til Oulu).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Oulu, deriblant Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oulu

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oulu fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Oulu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oulu

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Oulu (OUL)

Vanligvis er flyvninger til Oulu fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Oulu, som i gjennomsnitt koster 2 432 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OULU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember41 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Oulu koster i gjennomsnitt kun 1 429 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OULU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni48 % dyrereDet koster ca. 3 606 kr for flyvninger til Oulu fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OULU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli295 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Oulu fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Oulu?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det nærmere 7 timer å fly til Uleåborg lufthavn i Finlands nordvestre del. Hvis du reiser fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil det ta i overkant av 7 timer til Uleåborg. Om du reiser fra Bergen lufthavn Flesland, så tar det nærmere 8 timer til Uleåborg, og fra Stavanger lufthavn Sola, så bruker du omtrent 7 og en halv time. Hvis du heller reiser fra byer lenger nord, slik som Bodø, så vil turen ta omtrent 8 og en halv time. Fra Tromsø er reisetiden på litt over 9 timer, og fra Kirkenes tar det nærmere 10 timer. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter til destinasjoner over hele verden, som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Uleåborg lufthavn har ingen direkte flygninger til de Skandinaviske landene, slik at du må ta turen innom Finlands hovedstad, Helsingfors, før du flyr videre mot Uleåborg. Oslo lufthavn Gardermoen har en mengde ukentlige avganger til Helsingfors-Vanda, noe som gjør det enkelt å komme seg videre til Uleåborg for deg som reiser. Det er også enkelt for deg som reiser fra andre byer i Norge å komme deg til Uleåborg, med en hurtig mellomlanding i Oslo før du flyr videre mot Finlands hovedstad. Enten du reiser fra Stavanger, Bergen eller Trondheim, så kommer du deg hurtig frem til Helsingfors, hvor du finner en mengde avganger til Uleåborg.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Oulu fra Stavanger for 1 314 kr. Dette er 49 % billigere enn de fleste flytilbudene til Oulu. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Oulu fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Oulu fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 429 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Oulu i løpet av september, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juli også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 895 kr.

De som skal fly til Oulu kan potensielt finne bedre priser for Kemi/Tornio flyplass (94 km fra sentrum i Oulu), eller Kajaani flyplass (133 km fra sentrum i Oulu), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Med en gjennomsnittspris på 2 594 kr per person, er det Kajaani flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Oulu. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flotte tilbud på flyreiser til Oulu

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Oulu som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
2. sep.
OSL03:45Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
OUL13:50Oulu
9. sep.
OUL13:15Oulu
27t 25m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 983 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
OSL03:45Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
OUL13:50Oulu
9. sep.
OUL01:50Oulu
3t 15m
1 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
2 342 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. sep.
OSL04:10Oslo Gardermoen
15t 45m
2 stopp
OUL19:55Oulu
9. sep.
OUL13:15Oulu
27t 25m
2 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
2 809 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Oulu

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Oulu, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair
Finnair
OSLOslo Gardermoen
10t 05m
OULOulu

Hvilke flyselskaper flyr til Oulu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oulu

Hvilke flyselskaper flyr til Oulu?

På flyreiser fraNorge til Oulu, benytter momondos brukere som regel airlines such as Finnair, Norwegian og Scandinavian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Finnair til Oulu

Finnair er et populært valg for de som reiser til Oulu. Flyselskapet har 34 ukentlige flyvninger til Oulu, med flest avganger fra Helsinki Helsingfors Vantaa. Finnair sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 2 020 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 142 vurderinger, har momondo-brukere gitt Finnair en gjennomsnittsscore på 7,8/10.


Flyplasser nære Oulu

Under finner du alle flyplassene i Oulu sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Uleåborg lufthavn?

Det er gode bussforbindelser gjennom rutene 8 og 9, som kjører jevnlig mellom flyplassen og sentrum av Uleåborg. Du finner også muligheter for drosje ved flyplassen, slik at du raskt og enkelt kommer deg inn til sentrum. Videre har Uleåborg lufthavn alternativer for reisende som vil leie seg en bil og utforske området på egenhånd. Du finner en rekke av de store bilutleiefirmaene representert ved flyplassen, slik at du enkelt og greit kommer deg inn til byen i det kjøretøyet som passer best for deg og ditt eventuelle reisefølge.


Populære flybilletter til Oulu

Finn dine flybilletter til Oulu med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Oulu
Raskeste flytid10t 05m
Laveste pris1 983 kr

Visumkrav for Oulu

Det er ingen spesielle innreiseregler eller krav til reisende som vil besøke Uleåborg og Finland generelt. Det eneste du burde huske på er å medbringe et gyldig pass med en varighet på minst seks måneder.


Start planleggingen av reisen til Oulu


De beste tingene å se og gjøre i Oulu

Uleåborg har et stort utvalg av spennende severdigheter for turister og besøkende som tar turen. Sjekk ut det store torget i byen, som er hjem til ulike markeder, kafeer og restauranter. Kauppatori, som er det finske navnet på torget, huser en rekke spennende spisesteder som er perfekte for å slappe av og nyte den vakre arkitekturen ved plassen. En annen populær attraksjon for besøkende er museet som er kjent som Oulun taidemuseo, eller Uleåborg kunsmuseum, hvor du finner både moderne og eldre kunst fra en rekke kjente finske og europeiske kunstnere. Tietomaa Science Center er et annet spennende og interessant sted for hele familien. Her finner du en rekke installasjoner og interaktive aktiviteter for barn og unge. For deg som er opptatt av arkitektur og godt design, så burde en tur til Uleåborg katedralen, samt en tur til det imponerende Uleåborg-slottet, stå på listen over severdigheter. Katedralen ble bygget på 1830-tallet og ligger sentralt i byen. Slottet er like i nærheten og ble oppført på slutten av 1700-tallet, før det ble sprengt i stykker gjennom et angrep på byen. Dagens slott er ruinene etter det originale slottet. Her finner du både en kafé og et informasjonssenter hvor du kan lese mer om historien bak angrepet.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Oulu.

Alle flysøk til Oulu på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Oulu.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Oulu flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oulu

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oulu

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.