Finn billige fly til Lublin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lublin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lublin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rzeszow

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lublin

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Warszawa Chopin flyplass (WAW)

Vanligvis er flyvninger til Lublin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Warszawa Chopin, som i gjennomsnitt koster 851 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Lublin?

Du kan fly til Lublin lufthavn, Polen fra Oslo lufthavn Gardermoen på omtrent 4 timer, noe som inkluderer en mellomlanding i Polens hovedstad, Warszawa. Hvis du flyr fra Torp Sandefjord, vil det kun ta 2 timer med fly over til Lublin i Polen. Fra Bergen lufthavn Flesland tar det nærmere 5 timer over til Lublin, med en mellomlanding i Warszawa. Hvis du starter reisen ved Stavanger lufthavn Sola, så er flytiden i overkant av 5 timer. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil turen til Lublin ta litt over 5 timer, og reiser du fra Bodø, så er forventet flytid i overkant av 5 og en halv time, med to stopp underveis. Fra Tromsø vil du bruke nærmere 6 og en halv time til Lublin lufthavn. Se hvilke gode flytilbud og billige flybilletter du finner på lignende strekninger, og til destinasjoner verden over, gjennom momondo.

Du kan fly direkte fra Torp Sandefjord i Norge og ned til Lublin flere ganger i uken. Fra Oslo lufthavn Gardermoen er det ingen direkte forbindelser til Lublin, men det finnes hyppige flygninger til andre store flyplasser i landet, slik som Krakow eller Warszawa, hvor det finnes videre forbindelser til Lublin lufthavn. Du finner også gode forbindelser til Warszawa og andre byer i Polen fra norske flyplasser som Bergen Flesland og Stavanger Sola, så du har gode alternativer når du skal reise til Polen og Lublin.

Brukere som har bestilt reiser til Lublin fra Malmö fant flyvninger som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Lublin. Du kan finne den billigste prisen til Lublin fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Lublin. Hvis du planlegger å fly til Lublin, bør du vurdere å bestille flyvninger til Radom flyplass (96 km fra sentrum i Lublin), Rzeszow Jasionka flyplass (132 km fra sentrum i Lublin), eller Warszawa Chopin flyplass (150 km fra sentrum i Lublin).

Med en gjennomsnittspris på 1 289 kr per person, er det Rzeszow Jasionka flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Lublin. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Hvilke flyselskaper flyr til Lublin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lublin

Hvilke flyselskaper flyr til Lublin?

På flyreiser fraNorge til Lublin, benytter momondos brukere som regel airline such as Wizz Air. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Wizz Air til Lublin

Wizz Air flyr til Lublin ca. 2 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Wizz Air, men det er funnet priser helt nede i 220 kr fra Oslo Gardermoen til Lublin. Wizz Air har fått en score på 7,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Lublin

Under finner du alle flyplassene i Lublin sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Lublin lufthavn?

Fra Lublin lufthavn er det gode muligheter for å komme seg inn til sentrum på en effektiv måte. Du finner for eksempel en direkte togforbindelse som trafikkerer ruten mellom sentrum av Lublin og flyplassen flere ganger om dagen. Her kan du enten kjøpe billetter ved stasjonen eller bestille på forhånd. Alternativt er det også mulig å ta flybussen som jevnlig kjører mellom Lublin lufthavn og kjernen av byen. Hvis du heller foretrekker mer privat skyss, så er det også fint mulig å bestille en drosje fra ankomstområdet, slik at du kommer deg frem på en behagelig og effektiv måte.


Visumkrav for Lublin

Det er ingen spesielle krav til visum for norske reisende, ettersom Lublin og Polen er en del av Schengen-området, akkurat som Norge. Det eneste du trenger er et gyldig pass ved innreise.


De beste tingene å se og gjøre i Lublin

Lublin er kjent for sin vakre arkitektur og flotte gamleby, som rommer en rekke unike bygninger. Sjekk ut Lublin-slottet som er bygget i en neogotisk stil, med et tilhørende kapell bygget i bysantinsk stil. Både slottet og kapellet er verdt et besøk, med sine rike utskjæringer og vakre ornamenter. Du finner Lublin slott i hjertet av byen og tett på flere av de andre severdighetene. Lublin katedral er en annen flott bygning som må oppleves. Denne høyreiste katedralen er bygget i barokkstil, og inneholder en rekke sjeldne veggmalerier. Du finner også to byporter en kort spasertur unna katedralen. Disse byportene er siste rest av flere byporter som ble reist på 1600-tallet av de lokale myndighetene, for å skape et skille mellom gamlebyen og de tilstøtende bydelene utenfor. Midt i sentrum finner du også en mengde utmerkede spisesteder som serverer tradisjonell mat fra Lublin og resten av Polen. Pyzata Chata har et glimrende utvalg av smaksrike polske favoritter, til en svært rimelig penge. For deg som vil oppleve et annet sjarmerende spisested i kjelleren av en historisk bygning, så er Bar Polski stedet for deg. Her finner du smakfulle kjøttretter og supper, blant annet.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Lublin.

Flyreiser til Lublin med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Når alle potensielle Lublin flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Lublin. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.