Finn billige fly til Łódź

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Łódź

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Łódź fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Katowice

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Łódź

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Katowice (KTW)

Vanligvis er flyvninger til Łódź fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Katowice Pyrzowice, som i gjennomsnitt koster 607 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Łódź?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i snitt 13 timer og 50 minutter til Lódz Łódź Władysław Reymont Airport, noe som inkluderer en hurtig mellomlanding på veien. Reiser du fra Bergen, vil det i snitt ta 14 timer og 20 minutter å komme seg til denne vakre byen i Polen. Reiser du fra Stavanger er forventet reisetid 14 timer og ti minutter fra Sola lufthavn. For reisende som kommer fra Tromsø er forventet flytid 16 timer og 30 minutter. Fra Bodø vil du i snitt bruke 15 timer og 50 minutter. Du finner gode flytilbud og de beste prisene på flybilletter blant momondo sitt enorme utvalg av flyreiser, hotell og annet du trenger til din neste drømmereise.

Det finnes ingen direkteflygninger fra Norge eller resten av Skandinavia til Lódz flyplass, så det beste og hurtigste alternativet er å fly via andre store byer, som London eller Dublin. Lódz Airport Central Poland har gode forbindelser til disse byene, og for nordmenn som vil reise til byen er et stopp i Dublin eller London den mest effektive reiseruten. Mange av Lódz sine ruter er beregnet på chartermarkedet, og fokuserer derfor heller på store destinasjoner som Spania, Hellas og Tyrkia.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Łódź, lå på 53 kr/per person fra Helsinki, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Łódź. Du kan finne den billigste prisen til Łódź fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Łódź kan potensielt finne bedre priser for Warszawa Modlin flyplass (112 km fra sentrum i Łódź), Warszawa Chopin flyplass (113 km fra sentrum i Łódź), Radom flyplass (128 km fra sentrum i Łódź), eller Katowice Pyrzowice flyplass (145 km fra sentrum i Łódź), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Warszawa Modlin flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Łódź, med en gjennomsnittspris på 292 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Łódź?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Łódź

Hvilke flyselskaper flyr til Łódź?

På reiser til Łódź fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Łódź

Under finner du alle flyplassene i Łódź sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Łódz flyplass?

Fra flyplassen kan du ta bussene 65A og 65B som trafikkerer ruta mellom flyplassen og Lódz sentrum. Du finner også et stort utvalg av billige drosjer like utenfor terminalområdet, slik at du raskt og enkelt kan komme deg frem til Lódz sentrum. For den som heller foretrekker leiebil, er det flere bilutleiefirmaer tilgjengelig i terminalområdet, og det er både billig og enkelt å leie en bil ved denne flyplassen. For folk som blir hentet er det gode parkeringsmuligheter utenfor terminalbygget, slik at ventende personer kan bli sittende i bilen.


Visumkrav for Łódź

Det er ingen spesielle krav for nordmenn som vil reise til byen eller til Polen generelt, ettersom landet er medlem av EU. Det eneste som behøves er et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Łódź


De beste tingene å se og gjøre i Łódź

Lódz har flere flotte og vakre åpne plasser. I Polen er byen kjent for sin klassiske arkitektur og sine mange museer. Old Market Square er navnet på den koselige åpne plassen midt i byen, som er blitt et populært sted med konserter og teater. Like ved finner du kjente attraksjoner som Poznanski palasset ,som ble bygget på 1800-tallet. I dag er bygningen hjem til Lódz bymuseum, som har et rikt utvalg av bilder og kunstverk og du kan lære om byens utvikling og historie. Lódz er hjem til et stort antall vakre kirker og storslåtte katedraler, som den jødiske kirkegården og den mektige Alexander Nevsky katedralen, som er et imponerende monument i hjertet av byen. Verdt et besøk for alle som reiser hit. Sjekk også ut noen av de mange flotte museene som ligger i byen, inkludert Lódz Filmmuseum som huser en enorm samling av historiske filmer og annet materiale. Like ved finner du det velkjente Tekstilmuseet, som viser tekstil- og klesindustriens historie og håndverkstradisjoner som er gått tapt i den moderne og effektive klesproduksjonen vi har i dag. Det finnes et glimrende naturhistorisk museum i byen, som er perfekt for alle som vil komme tettere på historien til mange dyrearter som har eksistert i Lódz. Denne byen er også hjem til et rikt utvalg av parker og grønne lunger, der du kan slappe av mellom slagene, som for eksempel Lódz sin egen landskapspark med vakker utsikt og flotte grøntområder.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Łódź. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Łódź med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Łódź. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Łódź nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Łódź og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Łódź

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Łódź

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.