Finn billige fly til Bydgoszcz

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bydgoszcz

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bydgoszcz fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Poznan

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bydgoszcz

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Gdansk (GDN)

Vanligvis er flyvninger til Bydgoszcz fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Gdansk Rebiechowo, som i gjennomsnitt koster 665 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Bydgoszcz?

Det går ingen direkte flygninger fra Norge til Bydgoszcz, så for å nå denne destinasjonen må du altså mellomlande. Den korteste reisetiden ligger på fire timer, og det gjelder ved avreise fra Oslo med mellomlanding i Warszawa, som er hovedstaden i Polen. Ved avreise fra andre byer i Norge, som Stavanger, Trondheim eller Bergen, så øker reisetiden, og den korteste ligger på rett under seks timer. Skal du reise fra en av disse byene kan et alternativ være å fly direkte til Gdansk, for så å ta tog eller buss videre til Bydgoszcz.

Dessverre er det ingen direkte flygninger fra Norge til Bydgoszcz. I stedet er det nødvendig med minst én mellomlanding, og de vanligste stedene å mellomlande er i Warszawa eller London. Fra Oslo til Warszawa tar det omtrent to timer å fly, og videre fra Warszawa til Bydgoszcz tar det rett under én time. Flyreisen fra Oslo til London tar mellom to timer og to og en halv time, og mellom London og Bydgoszcz tar det litt over to timer. Et annet alternativ er å fly direkte fra Oslo til Gdansk eller Poznan, og ta tog eller buss videre derfra til Bydgoszcz. Fly fra Oslo til Gdansk eller Poznan tar mellom halvannen og to timer. Buss eller tog fra Poznan til Bydgoszcz tar fra halvannen til to timer, og buss eller tog fra Gdansk til Bydgoszcz tar mellom to og tre timer.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Bydgoszcz, lå på 45 kr/per person fra Edinburgh, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bydgoszcz. Du kan finne den billigste prisen til Bydgoszcz fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Poznan Lawica flyplass eller Gdansk Rebiechowo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Bydgoszcz.

Bydgoszcz flyplass har en gjennomsnittspris på 737 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Bydgoszcz. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Hvilke flyselskaper flyr til Bydgoszcz?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bydgoszcz

Hvilke flyselskaper flyr til Bydgoszcz?

LOT er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Bydgoszcz jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Bydgoszcz med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Bydgoszcz

Under finner du alle flyplassene i Bydgoszcz sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Bydgoszcz lufthavn?

Det finnes flere måter å komme seg fra Bydgoszcz lufthavn til Bydgoszcz sentrum på. Et alternativ er å ta taxi, og et annet er å leie bil. Kjøreturen fra flyplassen til sentrum tar mellom 10 og 20 minutter, avhengig av trafikk. Du kan også ta buss. Buss nummer 80 går hver dag fra togstasjonen til flyplassen og tilbake, og reisetiden til sentrum er på omtrent et kvarter.


Visumkrav for Bydgoszcz

Norske statsborgere som skal reise til Polen trenger gyldig ID under hele oppholdet, som er enten pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Ved opphold som er lengre enn tre måneder, så må du søke om tillatelse. Mer informasjon finner du hos Polens ambassade i Oslo eller ved det polske utlendingsdirektoratet.


Start planleggingen av reisen til Bydgoszcz


De beste tingene å se og gjøre i Bydgoszcz

Bydgoszcz blir ofte referert til som Polens Venezia, på grunn av sine vakre kanaler og det faktum at byens sentrum er omringet av vann og unik arkitektur. Men, med færre turister, lavere priser, roligere gater, spennende barer og mange forskjellige hoteller å velge mellom, så er dette en langt billigere versjon av den italienske storfavoritten. Med andre ord er det ingen grunn til å nøle. Cruise ned Brda-elven på en Bydgoszcz Water Tram, som fungerer som både kollektivtransport og en viktig turistattraksjon. Mens du er på elven kan du være på utkikk etter den berømte linedanseren, en skulptur plassert på en line over elven, med to piler i den ene hånden og en stokk i den andre. Skulpturen ble avduket samme dag som Polen ble medlem av Den europeiske union, og den er en av byens ikoniske severdigheter. Videre kan du besøke The Exploseum, som du finner utenfor byen i tilsynelatende glemte bygninger. Dette er så visst et museum utenom det vanlige, da det byr på en sterk påminnelse om den tyske naziinvasjonen. Kort sagt, så var det en enorm militær lagringssone for nazistene og ammunisjonen deres. Ruinene og tunnelene er svært godt preservert, så er du interessert i andre verdenskrig er dette ikke et sted å gå glipp av. Etter en lang dag kan du så ta deg en velfortjent drink hos en av de spennende og billige barene ved byens hovedtorg, mens du beundrer det merkelige og unike interiøret, som alene er verdt turen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Bydgoszcz. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Bydgoszcz som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Bydgoszcz, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Bydgoszcz. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Bydgoszcz

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bydgoszcz

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.