Finn billige fly til Szczecin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 21.5.
fr. 28.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Szczecin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Szczecin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Szczecin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Szczecin

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Szczecin (SZZ)

Vanligvis er flyvninger til Szczecin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Szczecin Goleniow, som i gjennomsnitt koster 967 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar64 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Szczecin koster i gjennomsnitt kun 419 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust126 % dyrereDet koster ca. 2 628 kr for flyvninger til Szczecin fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember243 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Szczecin fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Szczecin?

Szczecin er en livlig studentby med arkitektur fra mange ulike tidsperioder, og du finner alt fra storslåtte herregårder til fascinerende art nouveau. Prisen på flybilletter til Szczecin avhenger i stor grad av skoleferier. Det koster ofte mer å reise i fellesferien og rundt jul og nyttår. Det anbefales å reise til Szczecin om sommeren for å oppleve sol og varme. Det er dessuten det perfekte tidspunktet for å sole deg i parkene og spise is på torgene. Våren og høsten pleier også å være en bra tid å fly til Szczecin på. Det er ikke så mange turister i byen, og du kan ofte finne ganske billige hotell. Du bør også vurdere å besøke byen på vinterstid. Landskapet blir virkelig idyllisk når snøen legger seg over bygningene og tretoppene, og i desember kan du utforske koselige julemarkeder og dra på førjulsshopping. Hvis du er på jakt etter virkelig billige fly til Szczecin tur-retur, anbefales det å booke billetter i januar-februar.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Szczecin?

    Hvis du ikke kan fly til Szczecin i februar, er November det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Szczecin i November ligger i gjennomsnitt på 460 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Szczecin?

    De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 47 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Szczecin. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 993 kr.

  • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Szczecin?

    Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Szczecin er på torsdag med priser helt nede i 691 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Szczecin på, er fredag, med priser som ligger på ca. 1 539 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Szczecin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Szczecin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. jun.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
18t 10m
1 stopp
SZZ10:10Szczecin Goleniow
18. jun.
SZZ05:10Szczecin Goleniow
7t 10m
2 stopp
TRF12:20Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
5. jun.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
18t 10m
1 stopp
SZZ10:10Szczecin Goleniow
18. jun.
SZZ05:10Szczecin Goleniow
32t 05m
3 stopp
TRF13:15Oslo Torp Sandefjord
1 092 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jun.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
18t 10m
1 stopp
SZZ10:10Szczecin Goleniow
18. jun.
SZZ16:00Szczecin Goleniow
12t 30m
1 stopp
TRF04:30Oslo Torp Sandefjord
1 330 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Szczecin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Szczecin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
15. jun.
TRF12:35Oslo Torp Sandefjord
1t 25m
SZZ14:00Szczecin Goleniow
Ryanair
14. jun.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
1 stopp
SZZ03:10Szczecin Goleniow
Ryanair
7. jun.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
22t 00m
1 stopp
SZZ03:10Szczecin Goleniow

Hvilke flyselskaper flyr til Szczecin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Szczecin

Wizz Air tilbyr billige flybilletter til Szczecin fra Sandefjord/Torp. Det er i så fall mulig å fly til Szczecin på direkten, og det tar ikke mer enn 1 t og 25 min. Du må som regel mellomlande om du flyr fra Oslo/Gardermoen og andre flyplasser i Norge, og da kan flyreisen ta ca. 3-4 timer og opp. Du har til gjengjeld flere flyselskap å velge mellom, for eksempel LOT Polish Airlines, SAS og Ryanair.


Flyplasser nære Szczecin

Under finner du alle flyplassene i Szczecin sammen med avstanden til sentrum

Flybussen korresponderer med alle ankomster på flyplassen, og det er både raskt og billig å ta buss til sentrum. Den stopper utenfor togstasjonen, og det koster ca. 17 PLN (40 NOK) per enkeltbillett. Det anbefales å booke et sete på bussen på forhånd for å være sikker på at du får plass, ettersom bussen fylles raskt opp på travle tidspunkt. Hvis du har lyst å reise direkte til hotellet, kan du vurdere å ta taxi istedenfor. Det bør ikke koste mer enn ca. 150 PLN (350 NOK) inn til byen. Det er også mulig å bestille leiebil på forhånd og hente den på flyplassen ved ankomst.


Populære flybilletter til Szczecin

Finn dine flybilletter til Szczecin med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Szczecin
Raskeste flytid22t 00m
Billigst pris912 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Szczecin?

Du kan fint utforske sentrum ved å spasere, men det er også enkelt og billig å bruke kollektivtransport. Du kan ta lokalbuss, ekspressbuss, nattbuss og trikker for å komme deg rundt i byen og videre til ulike nabolag. Ekspressbusser koster som regel dobbelt så mye som vanlige busser, men de kan allikevel være et godt alternativ når du vil komme deg kjapt av gårde. Ellers er det reisetiden som avgjør billettprisen. Det koster for eksempel 2 PLN (4-5 NOK) for 15 minutter og 12 PLN (25-30 NOK) for et døgn. Du må kjøpe billett før du går ombord på en av kioskene rundt i sentrum på dagtid, men etter klokken seks om kvelden kan du kjøpe billett av sjåføren.


Kan man reise til Szczecin uten pass eller visum?

Norske statsborgere har ikke visumplikt ved reiser til Polen, men du må ha tillatelse om du skal oppholde deg i landet i mer enn tre måneder. Du må i så fall kontakte ambassaden i Oslo. Det er derimot ikke mulig å fly til Szczecin uten pass. Pass er det eneste ID-beviset som godkjennes ved grensekontroll.


Start planleggingen av reisen til Szczecin


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Szczecin?

Szczecin har som nevnt spennende arkitektur, og en av bygningene du bør se mens du er i byen er Castle of Pomeranian Dukes. Dette er nok en av de mest populære severdighetene i byen, og det er lett å forstå hvorfor når du ser det vakre slottet som troner høyt over gamlebyen.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring i forkant av ferien, og du bør i tillegg ta med deg europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Polen.

Bør jeg gi tips?

Det er ikke noe krav om å gi tips i Polen, men på restauranter er det allikevel forventet at du gir ca. 5-10 %. De ansatte på hotellet blir også fornøyde om du legger igjen noen mynter på rommet. Du kan godt runde opp beløpet når du skal tipse taxisjåføren. (Priser sjekket 13/05/2019).