Finn billige fly til Szczecin

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Szczecin

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Szczecin

Beste pris på enveisbillett

219 kr

Beste pris på tur/retur-billett

371 kr

Raskeste flytid

1t 25m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Szczecin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 219 kr (Oslo Torp Sandefjord til Szczecin Goleniow).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Szczecin fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 371 kr (Oslo Torp Sandefjord til Szczecin Goleniow).
Den kjappeste flyvningen til Szczecin fra Norge tar 1t 25m (Oslo Torp Sandefjord til Szczecin Goleniow).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Szczecin, deriblant Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Szczecin

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Szczecin fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Szczecin

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Szczecin

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Szczecin (SZZ)

Vanligvis er flyvninger til Szczecin fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Szczecin Goleniow, som i gjennomsnitt koster 1 381 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni48 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Szczecin koster i gjennomsnitt kun 723 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember56 % dyrereDet koster ca. 2 149 kr for flyvninger til Szczecin fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SZCZECIN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli502 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Szczecin fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Szczecin?

Szczecin er en livlig studentby med arkitektur fra mange ulike tidsperioder, og du finner alt fra storslåtte herregårder til fascinerende art nouveau. Prisen på flybilletter til Szczecin avhenger i stor grad av skoleferier. Det koster ofte mer å reise i fellesferien og rundt jul og nyttår. Det anbefales å reise til Szczecin om sommeren for å oppleve sol og varme. Det er dessuten det perfekte tidspunktet for å sole deg i parkene og spise is på torgene. Våren og høsten pleier også å være en bra tid å fly til Szczecin på. Det er ikke så mange turister i byen, og du kan ofte finne ganske billige hotell. Du bør også vurdere å besøke byen på vinterstid. Landskapet blir virkelig idyllisk når snøen legger seg over bygningene og tretoppene, og i desember kan du utforske koselige julemarkeder og dra på førjulsshopping. Hvis du er på jakt etter virkelig billige fly til Szczecin tur-retur, anbefales det å booke billetter i januar-februar.

Hvis du ikke kan fly til Szczecin i juni, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Szczecin i februar ligger i gjennomsnitt på 885 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 24 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Szczecin. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 381 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Szczecin på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 371 kr i løpet av de siste 72 timene.Flotte tilbud på flyreiser til Szczecin

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Szczecin som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
4. okt.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
5t 05m
1 stopp
SZZ16:20Szczecin Goleniow
11. okt.
SZZ16:45Szczecin Goleniow
11t 25m
1 stopp
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
27. aug.
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord
10t 30m
1 stopp
SZZ03:30Szczecin Goleniow
2. sep.
SZZ06:45Szczecin Goleniow
1t 30m
TRF08:15Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. okt.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
5t 05m
1 stopp
SZZ16:20Szczecin Goleniow
11. okt.
SZZ11:10Szczecin Goleniow
6t 25m
2 stopp
TRF17:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. okt.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
5t 05m
1 stopp
SZZ16:20Szczecin Goleniow
11. okt.
SZZ04:50Szczecin Goleniow
6t 35m
1 stopp
TRF11:25Oslo Torp Sandefjord
1 370 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
4t 10m
1 stopp
SZZ07:10Szczecin Goleniow
24. sep.
SZZ07:45Szczecin Goleniow
6t 35m
1 stopp
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
1 788 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. sep.
TRF03:00Oslo Torp Sandefjord
31t 15m
2 stopp
SZZ10:15Szczecin Goleniow
24. sep.
SZZ10:45Szczecin Goleniow
23t 50m
1 stopp
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
1 864 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Szczecin

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Szczecin, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
24. aug.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
5t 30m
1 stopp
SZZ10:05Szczecin Goleniow
Ryanair
23. aug.
TRF11:15Oslo Torp Sandefjord
5t 05m
1 stopp
SZZ16:20Szczecin Goleniow
Ryanair
17. aug.
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
5t 30m
1 stopp
SZZ10:05Szczecin Goleniow

Hvilke flyselskaper flyr til Szczecin?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Szczecin

Hvilke flyselskaper flyr til Szczecin?

På flyreiser fraNorge til Szczecin, benytter momondos brukere som regel airlines such as Wizz Air, Norwegian, LOT og Scandinavian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med LOT til Szczecin

LOT er et populært valg for de som reiser til Szczecin. Flyselskapet har 14 ukentlige flyvninger til Szczecin, med flest avganger fra Warszawa Chopin. LOT sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 775 kr (fra Oslo Gardermoen). Basert på 181 vurderinger, har momondo-brukere gitt LOT en gjennomsnittsscore på 7,2/10.

Flyvninger med Wizz Air til Szczecin

196 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Wizz Air til Szczecin som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Bergen Flesland. Wizz Air har 3 flyvninger til Szczecin de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 130 momondo-brukere har vurdert Wizz Air og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,1/10.


Flyplasser nære Szczecin

Under finner du alle flyplassene i Szczecin sammen med avstanden til sentrum

Flybussen korresponderer med alle ankomster på flyplassen, og det er både raskt og billig å ta buss til sentrum. Den stopper utenfor togstasjonen, og det koster ca. 17 PLN (40 NOK) per enkeltbillett. Det anbefales å booke et sete på bussen på forhånd for å være sikker på at du får plass, ettersom bussen fylles raskt opp på travle tidspunkt. Hvis du har lyst å reise direkte til hotellet, kan du vurdere å ta taxi istedenfor. Det bør ikke koste mer enn ca. 150 PLN (350 NOK) inn til byen. Det er også mulig å bestille leiebil på forhånd og hente den på flyplassen ved ankomst.


Populære flybilletter til Szczecin

Finn dine flybilletter til Szczecin med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Szczecin
Raskeste flytid4t 10m
Laveste pris989 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Szczecin

Du kan fint utforske sentrum ved å spasere, men det er også enkelt og billig å bruke kollektivtransport. Du kan ta lokalbuss, ekspressbuss, nattbuss og trikker for å komme deg rundt i byen og videre til ulike nabolag. Ekspressbusser koster som regel dobbelt så mye som vanlige busser, men de kan allikevel være et godt alternativ når du vil komme deg kjapt av gårde. Ellers er det reisetiden som avgjør billettprisen. Det koster for eksempel 2 PLN (4-5 NOK) for 15 minutter og 12 PLN (25-30 NOK) for et døgn. Du må kjøpe billett før du går ombord på en av kioskene rundt i sentrum på dagtid, men etter klokken seks om kvelden kan du kjøpe billett av sjåføren.


Visumkrav for Szczecin

Norske statsborgere har ikke visumplikt ved reiser til Polen, men du må ha tillatelse om du skal oppholde deg i landet i mer enn tre måneder. Du må i så fall kontakte ambassaden i Oslo. Det er derimot ikke mulig å fly til Szczecin uten pass. Pass er det eneste ID-beviset som godkjennes ved grensekontroll.


Start planleggingen av reisen til Szczecin


De beste tingene å se og gjøre i Szczecin

Szczecin har som nevnt spennende arkitektur, og en av bygningene du bør se mens du er i byen er Castle of Pomeranian Dukes. Dette er nok en av de mest populære severdighetene i byen, og det er lett å forstå hvorfor når du ser det vakre slottet som troner høyt over gamlebyen.

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring i forkant av ferien, og du bør i tillegg ta med deg europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Polen.

Det er ikke noe krav om å gi tips i Polen, men på restauranter er det allikevel forventet at du gir ca. 5-10 %. De ansatte på hotellet blir også fornøyde om du legger igjen noen mynter på rommet. Du kan godt runde opp beløpet når du skal tipse taxisjåføren.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Szczecin.

Alle flysøk til Szczecin på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Szczecin. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Szczecin. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Szczecin

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Szczecin

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.