Finn billige fly til Rzeszow

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rzeszow

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rzeszow fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rzeszow

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rzeszow

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Krakow (KRK)

Vanligvis er flyvninger til Rzeszow fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Krakow J. Paul II Balice, som i gjennomsnitt koster 737 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL RZESZOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai90 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rzeszow koster i gjennomsnitt kun 209 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL RZESZOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust303 % dyrereDet koster ca. 8 389 kr for flyvninger til Rzeszow fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL RZESZOW FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli273 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rzeszow fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rzeszow?

Fra Norge og Oslo lufthavn Gardermoen tar det rundt fire timer med fly til Rzeszów–Jasionka Airport, noe som inkluderer et kort stopp i Polens hovedstad Warszawa. Hvis du heller reiser fra Bergen Flesland, så tar det litt i overkant av fem timer. Fra Stavanger lufthavn Sola, så er forventet flytid nærmere fem og en halv time. Hvis du heller starter turen ved Trondheim lufthavn Værnes, så er gjennomsnittlig flytid på nærmere seks timer. Fra Sandefjord og Torp, så er flytiden beregnet til to timer, litt avhengig av vær og vind. Hvis du heller vil reise fra det kalde nord, så er flytid fra Tromsø om lag syv timer, og fra Kirkenes, så vil flygningen ta nærmere åtte timer. Du finner ofte gode flytilbud og billige flybilletter gjennom momondo sitt store utvalg, enten du reiser til Polen eller andre destinasjoner verden over.

Du kan fly direkte til Rzeszów–Jasionka lufthavn fra Sandefjord og Torp flyplass flere ganger i uken, noe som også er praktisk for reisende fra Oslo-området. Det er også mulig å fly til Rzeszów–Jasionka Airport via byer som London og Eindhoven, samt Frankfurt i Tyskland for deg som heller foretrekker det.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Rzeszow for 107 kr/person, noe som er 93 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Rzeszow. Du kan finne den billigste prisen til Rzeszow fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Rzeszow fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 209 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Rzeszow i mai, bør du vente til april med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 094 kr.

Lublin flyplass, Krakow J. Paul II Balice flyplass eller Radom flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rzeszow.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Rzeszow, er vanligvis Rzeszow Jasionka flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 264 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Rzeszow?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rzeszow

Hvilke flyselskaper flyr til Rzeszow?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Rzeszow fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Wizz Air og LOT. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Rzeszow jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med LOT til Rzeszow

LOT har ca. 21 flyvninger til Rzeszow i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Warszawa Chopin, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med LOT, kostet 1 507 kr (Oslo Gardermoen til Rzeszow). Brukere har gitt de en score på LOT 7,2/10 basert på 181 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Wizz Air til Rzeszow

Wizz Air (7,1/10, 130 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Rzeszow, med tilbud fra så lite som 122 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 2 Wizz Air flyvninger i uken til Rzeszow, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Rzeszow

Under finner du alle flyplassene i Rzeszow sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Rzeszów lufthavn?

Det er hyppige bussforbindelser fra lufthaven, slik at du enkelt kommer deg frem til flyplassen eller sentrum, alt etter hvilken vei du skal. Se etter linje L som trafikkerer denne strekningen. Mange av bussene kjører inn til togstasjonen som ligger i hjertet av byen. Du finner også et utmerket utvalg av drosjer og minibusser fra terminalområdet, som vil ta deg inn til sentrum for en rimelig sum. Flere av drosjeselskapene har faste priser fra flyplassen og inn til sentrum av Rzeszów. Ved flyplassen er det også gode muligheter for å benytte seg av bilutleie, ettersom du finner alle de store bilutleiefirmaene representert ved terminalbygningen rett etter ankomst.


Visumkrav for Rzeszow

Det finnes ingen spesielle krav til visum når du reiser til Polen fra Norge, ettersom begge landene tilhører Schengen-området. Det eneste du trenger å medbringe er et gyldig pass med en varighet på minst seks måneder.


Start planleggingen av reisen til Rzeszow


De beste tingene å se og gjøre i Rzeszow

Du finner en stor mengde spennende attraksjoner i Rzeszów, enten du er interessert i historie, kultur eller arkitektur. Det hyggelige sentrumet er perfekt for en helgetur, ettersom du rekker å få med deg mye av det byen har å by på. Et vanlig sted å starte for nye besøkende er det imponerende og enorme Lubomirski-slottet, som ble bygget på 1500-tallet. Dette slottet har i senere år blitt modernisert og pusset opp. Det er nå stengt for allmennheten, men det er fint mulig å vandre rundt slottet og beundre den vakre arkitekturen. En kort spasertur unna finner du også Lubomirski sommerpalass, som av mange blir regnet som den vakreste bygningen i hele regionen. Bygget ble oppført på 1600- og 1700-tallet, og var feriehuset til en rekke aristokratiske familier i området. Like ved finner du også det koselige og sjarmerende rådhuset som ble bygget på 1500-tallet. Her er det verdt å ta seg en tur rundt for å kikke på den vakre plassen og de koselige butikkene som ligger tett på. Du finner også flere synagoger i området som grenser mot gamlebyen. Den eldste synagogen har røtter tilbake til 1600-tallet, og er i dag et offentlig bygg. Du finner også en nyere synagoge i samme område, som ble ødelagt av nazistene under andre verdenskrig. I dag er bygget restaurert og du finner et kunstmuseum her.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Rzeszow når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Rzeszow, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Rzeszow med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Rzeszow ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Rzeszow, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Rzeszow og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Rzeszow

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Rzeszow

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.