Finn billige fly til San Salvador

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i San Salvador

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i San Salvador fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
San Salvador

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL San Salvador

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til San Salvador (SAL)

Vanligvis er flyvninger til San Salvador fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til San Salvador Comalapa Intl., som i gjennomsnitt koster 9 052 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til San Salvador koster i gjennomsnitt kun 7 125 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars37 % dyrereDet koster ca. 12 432 kr for flyvninger til San Salvador fra Oslo Gardermoen flyplass i mars
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SAN SALVADOR FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars680 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til San Salvador fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til San Salvador?

Den billigste måneden å fly til San Salvador fra Norge på, er august. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 125 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke San Salvador i august, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 7 222 kr.

De som skal fly til San Salvador kan potensielt finne bedre priser for San Salvador Comalapa Intl. flyplass (33 km fra sentrum i San Salvador), avhengig av måned og avreiseflyplass.Hvilke flyselskaper flyr til San Salvador?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til San Salvador

Hvilke flyselskaper flyr til San Salvador?

På reiser til San Salvador fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Air Canada, Aeromexico, Lufthansa eller United Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Air Canada til San Salvador

Det mest populære flyselskapet for fly til San Salvador på momondo, er Air Canada som har 14 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Houston G.Bush Intercont, og det beste tilbudet på en flyvning med Air Canada til San Salvador, kostet 8 345 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til San Salvador, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 167 Air Canada vurdering, har det fått en score på 7,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Aeromexico til San Salvador

Flytilbud med Aeromexico til San Salvador starter fra 10 967 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Aeromexico vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Mexico by Juarez Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Aeromexico til San Salvador, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Aeromexico får 7,3/10 i score, basert på 167 vurderinger.


Start planleggingen av reisen til San Salvador


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til San Salvador. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til San Salvador for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til San Salvador.

Ja. momondo kan spore flypriser for San Salvador og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til San Salvador

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til San Salvador

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.