Søk etter og finn billige fly til New Zealand

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til New Zealand

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for New Zealand

Beste pris på enveisbillett

10 273 kr

Beste pris på tur/retur-billett

16 188 kr

Raskeste flytid

27t 00m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til New Zealand fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 273 kr (Oslo Gardermoen til Christchurch internasjonale).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til New Zealand fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 16 188 kr (Oslo Gardermoen til Auckland Intl).
Den kjappeste flyvningen til New Zealand fra Norge tar 27t 00m (Oslo Gardermoen til Christchurch internasjonale).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til New Zealand, deriblant United Airlines, British Airways og Singapore Airlines.

New Zealand flyinnsikt og trender

Se innsikt for New Zealand-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til New Zealand?

I snitt koster en flybillett til New Zealand 31 692 kr per billett. Noen av våre brukere har funnet flyvninger til New Zealand helt nede i 7 866 kr. Men, dersom du ikke finner flybillett til 7 866 kr, men klarer å finne en til 31 022 kr eller mindre, er dette fortsatt en god pris. Husk at flyprisene varierer ettersom hvor du flyr fra, når på året du reiser og med hvilket flyselskap du reiser.
See prices from:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i New Zealand?

New Zealand har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (1 450 %) besøkte Auckland oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i New Zealand inkluderer Christchurch og Wellington.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til New Zealand?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i New Zealand (Auckland Intl), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 26t 35m.

Hvilke flyselskaper flyr til New Zealand?

Blant alle 15 flyselskapene som flyr til New Zealand, er Lufthansa, China Southern og Singapore Airlines de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Lufthansa er det mest populære blant de tre flyselskapene – 25 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til New Zealand.

De billigste flyvningene til byer i New Zealand

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til New Zealand fra Norge
Auckland
Auckland

Nyttig informasjon om flyvningen din til New Zealand

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til New Zealand

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til New Zealand koster:
1 110 kr per person med Jetstar
1 642 kr per person med Qantas Airways
2 225 kr per person med Air New ZealandDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i New Zealand

Finn flyvninger til disse populære byene i New Zealand fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til New Zealand

Disse rutene har de billigste flyvningene til New Zealand som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloChristchurch34t 30m18 827 kr
OsloAuckland26t 35m20 470 kr

De beste tingene å se og gjøre i New Zealand

New Zealand, også kalt Ny-Zealand, er et land som ligger i det sørvestlige Stillehavet. Landet har to deler, Nordøya og Sørøya. Wellington er hovedstaden, og den ligger helt sør på Nordøya. De fleste i landet bor på Nordøya, mange i Auckland-regionen. New Zealand ligger langt unna Norge, men er et svært populært reisemål. En av grunnene til dette er den vakre naturen du kan oppleve her. Det er ikke uten grunn at mange filmer og tv-serier er spilt inn nettopp i New Zealand. Her er det både kystlandskap og dramatiske fjell, i tillegg til flere mindre øyer som omringer landet. Du finner blant annet Steward Island, Waiheke Island og Great Barrier Island. Disse er populære reisemål om sommeren. I New Zealand kan været endre seg mye, og på Sørøya kan det falle mye regn. Uansett er det mer sol her enn hjemme i Norge. Det er også gode muligheter for å stå på ski i fjellene om vinteren. Det er motsatte årstider her enn hjemme, så det er vinter der når det er sommer her. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser på nett. Det er populært å fly til New Zealand rundt jul, for da reiser man fra vinteren og til deres sommer.

Hvilke flyselskap flyr direkte til New Zealand?

Du kan fly til New Zealand fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. For eksempel kan du fly med Qatar Airways, Emirates, Qantas eller Emirates fra Oslo/Gardermoen til Auckland. Du kan også fly med KLM, China Southern og SWISS fra Bergen/Flesland til Auckland. Det finnes ingen direkte flyvninger når du reiser fra Norge til New Zealand.

Når er det best å reise til New Zealand?

Når du bør reise til New Zealand avhenger litt av hva du ønsker å oppleve, og hva slags aktiviteter du er ute etter. Ønsker du for eksempel å stå på ski i de vakre fjellene, kan du reise når det er sommer her hjemme, og vinter der. Men det er nok mest populært og aller best å reise når det er vinter her hjemme og sommer i New Zealand. Fra november til april er det varmest, med gjennomsnittstemperaturer på rundt 20 grader i Auckland og Wellington. Besøker du New Zealand på denne tiden av året bør du også reise ut på noen av øyene, som Waiheke Island eller Great Barrier Island. Disse ligger i og ved Haurakigolfen. Da kan du tilbringe dagene på stranden, gå fjellturer og prøve både surfing og dra på fisketur.

Hvor lang tid tar det å fly til New Zealand?

New Zealand ligger på andre siden av kloden fra oss i Norge, men reisen er vel verdt det vakre landet du kommer til. Mange velger å ta et stopp under reisen, for eksempel i byer som Tokyo, eller Hong Kong. Reiser du i ett strekk fra Oslo/Gardermoen til for eksempel Auckland, tar reisen fra omtrent 25 timer og 30 minutter med en mellomlanding. Da stopper du for eksempel i Doha før du flyr videre. Fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland tar turen noe lenger, fra omtrent 27 timer med 2 mellomlandinger.

Kan man reise til New Zealand uten pass eller visum?

Når du skal fly til New Zealand trenger du ikke visum. Du kan oppholde deg der i inntil tre måneder visumfritt. Du må kunne vise frem reisedokumentene dine, og i tillegg ha gyldig pass og vise underholdsstatus. Selv om du ikke trenger visum eller spesifikke krav for pass i New Zealand, kan det være dette trengs hvis du skal reise gjennom andre asiatiske land i løpet av turen. Legg merke til at det er strenge karanteneregler i New Zealand, og matvarer og dyr må godkjennes før de kan tas med inn i landet.


Internasjonale flyreiser til New Zealand

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Auckland
Raskeste flytid26t 35m
Laveste pris20 470 kr
Flyvninger fra Oslo til Christchurch
Raskeste flytid34t 30m
Laveste pris18 827 kr

Start planleggingen av reisen til New Zealand


Populære flydestinasjoner i Det sørlige Stillehavet

Hvis du er interessert i flyvninger til New Zealand, bør du også vurdere disse populære destinasjonene i Det sørlige Stillehavet

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til New Zealand når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til New Zealand, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til New Zealand på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til New Zealand, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på New Zealand flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.