Finn billige fly til Bogota

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 14.12.
on. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bogota

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bogota

Beste pris på enveisbillett

3 747 kr

Beste pris på tur/retur-billett

8 523 kr

Raskeste flytid

22t 55m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bogota fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 747 kr (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bogota fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 523 kr (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Den kjappeste flyvningen til Bogota fra Norge tar 22t 55m (Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Bogota, deriblant Air Canada, Air France og Delta.

Bogota flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bogota-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Bogota?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Bogota fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 8 174 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Bogota i November, bør du vente til februar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 8 783 kr.

Hvilken flyvning til Bogota er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bogota for 375 kr/person, noe som er 54 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bogota. Du kan finne den billigste prisen til Bogota fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Bogota?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Bogota Du flyr fra. Som eksempel tar det 19t 15m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Bogota El Dorado i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bogota?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bogota fra Norge hvis du bestiller 59 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bogota for ca. 10 422 kr når du søker 59 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bogota

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bogota fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bogota

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bogota

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Bogota (BOG)

Vanligvis er flyvninger til Bogota fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Bogota El Dorado, som i gjennomsnitt koster 10 422 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOGOTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bogota koster i gjennomsnitt kun 8 174 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BOGOTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 15 548 kr for flyvninger til Bogota fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BOGOTA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember194 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bogota fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Bogota

Det er høysesong for å reise til Bogota i sommermånedene juni og juli. Byen ligger nære ekvator og har et mildt klima året rundt. I høysesongen om sommeren er prisene noe høyere enn resten av året, så dersom du vil finne billige flybilletter til Bogota i sommerferien bør du bestille billetter en til to måneder før avreise.

Vil du finne billige flybilletter til Bogota og rimeligere hotelltilbud kan du reise litt før eller etter de mest populære feriemånedene. Reiser du for eksempel i mai eller oktober er det varmt vær, men mindre folksomt og lavere priser for flybilletter fra Oslo. Uansett kan du bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til Bogota, og for å booke reise når det passer deg best.

Fly til Bogota og opplev en stor og pulserende storby, med sjarmerende nabolag og fantastisk gatekunst.

De som skal fly til Bogota kan potensielt finne bedre priser for Villavicencio La Vanguardia flyplass (77 km fra Bogota ), Ibague flyplass (122 km fra sentrum i Bogota) eller Manizales La Nubia flyplass (159 km fra sentrum i Bogota), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Manizales La Nubia flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Bogota, med en gjennomsnittspris på 767 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bogota

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bogota som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Bogota

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bogota

Hvilke flyselskaper flyr til Bogota?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bogota

Hvilke flyselskaper flyr til Bogota?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Bogota fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM, Delta, Lufthansa og Air France. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Bogota jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med SWISS til Bogota

Det går 3 fly med SWISS til Bogota under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Frankfurt am Main, og den beste billettprisen med SWISS som er funnet på momondo, kostet 10 251 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Bogota). SWISS har en score på 8,4 basert på 143 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Turkish Airlines til Bogota

Turkish Airlines flyr til Bogota 13 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Bogota fra Madrid Barajas. Turkish Airlines (score: 8,0, 158 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Bogota fra. Den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo til Bogota, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (7 130 kr tur/retur).


Flyplasser nære Bogota

Under finner du alle flyplassene i Bogota sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til Bogota, lander du på El Dorado International Airport. Denne ligger omtrent 12 kilometer utenfor sentrum av byen. Når du skal komme deg fra flyplassen og inn til Bogota kan du ta buss. Du kan bruke applikasjonen Moovit for å planlegge turen. Med denne kan du legge inn adressen, Street 26 #103-9, Bogota, Colombia, og adressen til hotellet ditt i Google Maps-applikasjonen, og da finne bussruter som går fra flyplassen til hotellet ditt. Du kan for eksempel ta buss P500, som bruker en halvtime fra flyplassen og inn til byen. Du kan kjøpe billetter på flyplassen, og disse koster fra omtrent COP 1800 (omtrent 5 NOK). Det er også mulig å kjøpe reisekort som du fyller med reisepenger, dersom du skal reise mye med buss under oppholdet. Kortet heter Tarjeta TuLave og det kan være praktisk å kjøpe dette i starten av oppholdet, du kan spørre personalet på flyplassen i ankomsthallen om hvor og hvordan du får kjøpt reisekortet. Dette koster omtrent COP 3000 (omtrent 8 NOK).


Populære flybilletter til Bogota

Finn dine flybilletter til Bogota med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bogota
Raskeste flytid19t 15m
Laveste pris7 554 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Bogota
Raskeste flytid30t 30m
Laveste pris18 416 kr
Flyvninger fra New York til Bogota
Raskeste flytid15t 50m
Laveste pris13 010 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bogota

Bruk buss- og reiseapplikasjonene Moovit, Google Maps, TransmiSitp og Mi Transmi y SITP for å planlegge turen din og finne ut hvilke busser du kan reise med i Bogota. Disse applikasjonene brukes blant annet for å forstå buss-systemet, se når busser vil ankomme stasjoner og for å vise hvilken rute som er den mest effektive. Kjøp enkeltbillett til omtrent COP 1800 (omtrent 5 NOK), eller kjøp Tarjeta TuLave reisekort om du skal ta mye kollektiv transport.

Det er også praktisk og billig å ta taxi i Bogota. Du finner også en rekke anbefalte taxi-applikasjoner som du kan bruke for å bestille taxi. Dette er blant annet Tappsi, EasyTaxi, Dixitax Plus og Smart taxi. Det kan være lurt å gjøre seg kjent med disse applikasjonene før reisen. Du kan også bruke Waze-applikasjonen for å undersøke trafikksituasjonen i nærheten av deg. Da kan du se om det for eksempel er rush-trafikk når du skal komme deg til flyplassen.


Visumkrav for Bogota

Nordmenn som reiser til Bogota trenger ikke visum dersom oppholdet er på mindre enn 90 dager. Man får et stempel i passet ved innreise, og må reise ut av landet før dette går ut. Man må ha med seg gyldig pass, og nødpass er ikke godkjent. Man betaler en utreiseskatt som koster omtrent 300 til 500 kroner og er inkludert i flybilletten. Du kan finne ut mer om innreise, helse, sikkerhet og kontaktinformasjon til ambassader og Utenriksdepartementet hos regjeringens reiseinformasjon på nettet.


Start planleggingen av reisen til Bogota


De beste tingene å se og gjøre i Bogota

Vil du ha god utsikt over byen, bør du dra opp til Cerro Monserrate. Dette er et fjell som ligger over 3000 meter over havet, og her kan du bivåne en fantastisk utsikt både på dag- og kveldstid. På toppen av fjellet finner du en historisk kirke, i tillegg til restauranter og barer.

Dra på Museo del Oro, som betyr Gullmuseet. Dette er kanskje det mest kjente museet i Bogota, og her kan du se gullgjenstander og historiske objekter som forteller mye om byens, og landets historie. Dette er den største gullutstillingen i verden.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Bogota. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. Alle flyreiser til Bogota på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Bogota flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja. momondo kan spore flypriser for Bogota og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.