Finn billige fly til Kolkata

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kolkata

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kolkata fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kolkata

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kolkata

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kolkata (CCU)

Vanligvis er flyvninger til Kolkata fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kolkata Netaji Subhas Int, som i gjennomsnitt koster 9 149 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOLKATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kolkata koster i gjennomsnitt kun 7 562 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOLKATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember39 % dyrereDet koster ca. 12 704 kr for flyvninger til Kolkata fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOLKATA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni519 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kolkata fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kolkata?

Den billigste måneden å fly til Kolkata fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 562 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kolkata i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av oktober også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 7 669 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 20 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Kolkata. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 9 149 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Kolkata

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kolkata som nylig ble funnet av brukere på momondo
Jet Airways
OSLOslo Gardermoen
31t 05m
CCUKolkata Netaji Subhas Int

Finn de billigste enveisflyvningene til Kolkata

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kolkata, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Jet Airways
Jet Airways
OSLOslo Gardermoen
31t 05m
CCUKolkata Netaji Subhas Int

Hvilke flyselskaper flyr til Kolkata?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kolkata

Hvilke flyselskaper flyr til Kolkata?

Emirates er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Kolkata med. Qatar Airways og Jet Airways er også populære valg ved reiser til Kolkata from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Kolkata jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Emirates til Kolkata

I gjennomsnitt går det 14 fly med Emirates til Kolkata hver uke. De fleste av dem flyr fra Dubai Intl til Kolkata, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Emirates til Kolkata. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Emirates til Kolkata som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 7 500 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Emirates er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,4/10 av 129 av brukerne våre.

Flyvninger med Qatar Airways til Kolkata

Priser for fly med Qatar Airways til Kolkata kan koste fra så lite som 7 482 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 6 flyene som Qatar Airways flyr til Kolkata i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Qatar Airways til Kolkata, koster fra Doha Hamad. Qatar Airways har fått en score på 7,9/10 av momondo-brukere basert på totalt 330 vurdering.


Populære flybilletter til Kolkata

Finn dine flybilletter til Kolkata med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kolkata
Raskeste flytid31t 05m
Laveste pris17 049 kr
Flyvninger fra Bergen til Kolkata
Raskeste flytid18t 50m
Laveste pris11 606 kr

Start planleggingen av reisen til Kolkata


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Kolkata på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Kolkata som passer deg.

Alle flysøk til Kolkata på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Kolkata.

Prisvarsler for flyreiser til Kolkata er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kolkata

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kolkata

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.