Finn billige fly til Asheville

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 23.8.
ti. 30.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Asheville

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Asheville fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Charlotte

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Asheville

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Charlotte (CLT)

Vanligvis er flyvninger til Asheville fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Charlotte Douglas, som i gjennomsnitt koster 8 181 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Asheville?

Skal du finne flygninger til Asheville, USA fra Oslo Gardermoen, så kan du forvente at flytiden er på omtrent 16 timer, med to mellomlandinger på veien. Fra Trondheim Værnes er flytiden ofte nærmere 17 timer, også med to stopp på veien. Reiser du fra Tromsø Langnes er reisetiden litt lengre, på nærmere 20 timer, og da med tre mellomlandinger. Fra Bergen Flesland er reisetiden på omtrent 16 timer, med to mellomlandinger. Du kan finne Asheville-flytilbud og flybilletter som du enkelt og greit kan bestille via momondo.

Siden Ashville bare har en regional flyplass, så finner du dessverre ikke fly som går direkte fra Norge til denne byen i North Carolina. Reiser du fra Oslo kan du regne med to stopp på veien, ofte i Amsterdam og Atlanta, og det samme gjelder fra Trondheim. Fra Tromsø må du regne med tre mellomlandinger, da ofte først på Gardermoen, og så de samme mellomlandingene som fra Oslo og Trondheim derfra. Fra Bergen kan du regne med to mellomlandinger, ofte også i Amsterdam og Atlanta. Du må altså forvente å mellomlande minst et par ganger på veien til Asheville i North Carolina, men reisen bør allikevel være ganske enkel og grei.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Asheville fra New York for 2 558 kr. Dette er 78 % billigere enn de fleste flytilbudene til Asheville. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Asheville fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Greenville flyplass, Blountville Tri Cities TN/VA flyplass, Union County flyplass, Knoxville Mc Ghee Tyson flyplass eller Charlotte Douglas flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Asheville.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Asheville, er vanligvis Asheville Regional flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 8 854 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Asheville?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Asheville

Hvilke flyselskaper flyr til Asheville?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Asheville fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er KLM og British Airways. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Asheville jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Asheville

Under finner du alle flyplassene i Asheville sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Asheville Regional Airport?

Når du har landet på Asheville Regional Airport og vil ta turen videre inn til Asheville sentrum, så har du et par forskjellige alternativer. Du kan for eksempel ta taxi inn til byen, noe som kan være lurt å bestille på forhånd. Du kan også benytte deg av såkalte rideshare-apps, som Uber eller Lyft, som du kan bestille gjennom en app på smarttelefonen din. Ønsker du å benytte deg av offentlig transport, så kan du ta Asheville – South 3 Route – Asheville Downtown for en billig penge. Det kan også hende at hotellet ditt har såkalte shuttlebusser, som oftest er gratis. Ønsker du å være mer selvstendig gjennom oppholdet ditt i Asheville og North Carolina, så kan du velge å leie bil, og du finner flere utleiefirmaer representert på flyplassen. Kjøreturen fra Asheville Regional Airport og inn til selve Asheville tar omtrent 20 minutter, alt etter kjøreforholdene på veien.


Visumkrav for Asheville

Når du skal reise til USA og Asheville, så må du medbringe pass med gyldighet på minst seks måneder. For reiser til USA må du også søke om elektronisk visum, også kalt ESTA, som du må gjøre på internett i forholdsvis god tid før du reiser. ESTA lar deg oppholde deg i landet i opptil 90 dager.


Start planleggingen av reisen til Asheville


De beste tingene å se og gjøre i Asheville

Den kanskje mest spennende attraksjonen i hele Asheville er Biltmore Estate, som er det største privateide huset i hele USA. Huset er bygget i Châteauesque-stil, og du kan få guidede omvisninger her. Besøker du Biltmore rundt juletider, så kommer du nok til å få ordentlig julestemning – høytidsdekorasjonene her er i en klasse for seg selv. Dette herskapshuset har blant annet et eget orgel, en innendørs bowlingbane og basseng, og det er absolutt verdt å vandre gjennom hagene som omgir huset. På stedet finner du også en egen vingård, hvor du også kan ta del i vinsmaking. Her kan du med andre ord tilbringe en hel dag og mer til. I Asheville finner du også The North Carolina Arboretum, som kan være en utmerket naturopplevelse, og ønsker du å begi deg ut på camping og tur, så kan du ta turen til Pisgah National Forest. Her finner du fantastisk utsikt og fossefall, blant annet.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Asheville for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Asheville, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Asheville flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Asheville

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Asheville

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.